- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Bana anormal olanın ben oldugumu ınandırmaya cok ıgrasıyor. Simdi gelicek ve ben tepki koydugumda " bir sorun mu var " diycek. Ama artık maymun gızunu actı. En cok da hamileliğim tadını cıkaramadıgıma yanıyorum. Bebegime kavusmama 4 hafta var. Dedıgınız gıbı , kararımı vericem dogum sonrasında
İlk ıkı gun sonrasında anneme gectım. Şimdi de annemdeyım. Maj yazmış donuorum dıye. Gelsin boş eve
amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Yani çok afedersiniz diğer mesajları okumadan yazayım dedim çok sinirlendim.. Ondan değil mi bu çocuk?? Bu ne sorumsuzluluk ne büyük ayp ve düşüncesizlik.. Ahh madem kotaramıcan bu işi niye baba olmaya kalkarsın ki??amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Annemler yakın. Annemdeyim şuan. Eşimin ailesi de aynı boyle. Soyle aoyleyeyım ; ben cıddı bir amelıyat oldugumda kv nın bana dedıgı " cabuk kalk , bak ikinci gelir", yarı narkozluydum bu lafı dediğinde. Odayı hemen boşaltın demişim, hatırlamıyorum bile..yıne hatırladım o gunü ve suam öfkem tum bedenımı sardı. Demem o ki; ailesi de kenfi de insan degıllermiş.Yani çok afedersiniz diğer mesajları okumadan yazayım dedim çok sinirlendim.. Ondan değil mi bu çocuk?? Bu ne sorumsuzluluk ne büyük ayp ve düşüncesizlik.. Ahh madem kotaramıcan bu işi niye baba olmaya kalkarsın ki??
Üzülmeyin lütfen. Yanınızda kimse var mı yok mu bilmiyorum bi bakıcm mesajlara ama umarım sağlıkla alırsınız oğlunuzu kucağınıza. Sonra konuyu çözseniz bile 1000 yıl geçse bile deyin herkesin içinde ben tek başıma doğurdum oğlumu diye!! Utanır belki dicem ama utanacak adam böyle bırakıp gitmez ayıptır bee!!
Aminüzücü . Allah eşine hidayetlik versin . . .
Ben dee cok ustuyorum oyle yapmayı ama annemde de hıc rahat degılım. Bekarken de burlıkte yaşamışlıgımız azdı. Sımdı de ustume geliyor duvarlar:/Hak etmiş sonuna kadar hak etmiş.
Geri adım atmanın nolur. Çok sinirlendim ben buradan siz kimbilir kaç gündür ne stres yaptınız ne uzuldunuz.
Doguma kadar gitmeyin evinize siz nasıl yapayalnız kaldiniz biraz da o kalsın. Biraz olsun belki yapayalnız kalınca dank eder mankafasina.
Hatta doguma da annenizle gidin kırk cikana kadar fa kalın aylarca aylarca yalnız kalsin. Eve gelince sıcak bi yemek yok bir ses soluk yok anlar belki dusuncesiz.
Kendinizi de çok üzüp yormayin.
Demezler. Birlikte gitmeyrcrkler dıye korkularından o gün on defa aradılarAilesi demedi mi hamile esini neden biraktin diye?
Bilmiyorum. Aramadı. Aramaz da. Dedim ya, yaptıgı terbıyesizlıklerı normallestırmeye calısıyor.Gelmistir heralde o insan! Eve gelmiyor musun diye aramadi mi sizi?
Evlimiydinizşu eşlerinizi o sizi sevmiyosa okadar cok, sizde çok çokk sevmeyin allasen ya sonra şımarık ve vazgeçlmez zannediyolar kendilerini böyle yüz buluyolar . deger verin kendinize biraz agrdan satın kendinizi .biz sevdikte ne oldu sonuc ayrılık adam kendni hint kuması sandı heralde .hatta evet resmen öyle zanetti körolası çok şımarttım tepeme çıkıverdi mikrop.
Aradaki mesajları okumadım.Bilmiyorum. Aramadı. Aramaz da. Dedim ya, yaptıgı terbıyesizlıklerı normallestırmeye calısıyor.
Msj yazmiş, dönüyoruz dıye.
Tespitin cok yerinde..kesinlikle cozmussun esini..ben burda sinir oldum sen iyi tahammül ediyorsun kac gündür.Lutfen bu adama ve ailesine haddini bildir ezdirme kendini artik..Bilmiyorum. Aramadı. Aramaz da. Dedim ya, yaptıgı terbıyesizlıklerı normallestırmeye calısıyor.
Ben d
Ben dee cok ustuyorum oyle yapmayı ama annemde de hıc rahat degılım. Bekarken de burlıkte yaşamışlıgımız azdı. Sımdı de ustume geliyor duvarlar:/
Gelmiştir. Evdedir ve uyuyordur. Teafık coktu dün, muhtemel gece yarısı geldi. Aramadı. Aramaz da. Cok agladım sabahtan beri. Aramamasıba falan değil. Bir üye konu açmış " sabah opulerek uyandırılmak " diye. Okuyamadım cok ama okudugumdan beri ağlıyorum. Allah arkadasımızın mutlulugunu daim etsin.... Ben eşime bana bjnları hıc yasatmamasına yanıyırum. Cekıngen, gecer dedim ama beni sevmıyor belli ki.ne yaptın B beyzat2014 gelişme var mı, kocan geldi mi seni aradı mı evde bulamayınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?