- Konu Sahibi beyzat2014
-
Ama aglama cok uzulurum,oglun da uzulur..sen cok guzel guclu bi annesin,bu gunlerde gececekAllah razo olsun. Tutuyordum kendimi ama Aglattın beni
Allah razı olsun. Dedıklerınızı bı kac defa okudum. Cok haklısınız her cumlenızde
Teselli etmen çok güzel ama benim anlamadığım adamın yetişme tarzını nerden anladın? ? Hadi diyelim orası uydu senin dediğin gibi yetişme tarzı.. Ama konu sahibi eşinin doktor olduğunu yazdı ve bence doktor olabilecek kadar zekiyse biraz da vicdanlı olmayı öğrenebilir çokta zor değil ya....
sizin basarızsızlıgınız degil onun karakter bozuklugu.boyle yorumlar alınca acım daha da artıyor. Şaka degıl. Bu benım başarısuxlıgım sanırım değil mi? Beni burakıp gıdebılmesi. İlk bebdgımız üstelik. Baska bır kadın olsa belki bunu ona yapamayacaktı.
eğer susmasaydınız kavga edecektiniz belki de. hadi ilkinde düşünemedi eşeklik etti gitti. ya şimdi? onlar ailesi de siz ve bebeğiniz onun neyi oluyorsunuz, dış kapı mandalı mı? sizin aile olarak bayramı birlikte geçirmeniz gerekmez mi?Neden acmadın derse? Cunku kavgalı ayrılmadık. Kırıldıgımı gordu ama kotu ayrılmadık.
eğer susup kabullenmeye devam ederseniz, eşiniz ne sizi ne de bebeği umursamamaya devam edecek gibi görünüyor.Maşallah siZe. Eşim bu dedıklerınızı asla yapmadı bana. Aile sorunlu. Abi iki dwfa ayrılmıs. 3 goruöce bekar 46 52 yas arası. Kimse demıyor, zaten gel gel dıye aureklı arayan da onlar. Neden bılmıuorum kensımı sucluyorum sureklı. Ben kıymetsız ettım kendımı dıye.
Arkadasa her cumlesinde katılıyorum .uzat ayaklarini oglunla ayni bedende gecirecegin sayili kalan gunlerini keyifle gecir.kafani dinle.onunla yasayacagin guzel gunleri düşün.hersey gonlunce olsun insallah canim.Kötü düşünme . Canını sıkma .
Şu an sen üzülsen de üzülmesen de ; gitti mi gitti .
Kalan zamanı kendine ve bebeğine dar etme.
Eşinin tavrı biraz aldığı kültürle alakalı . Öyle görmüş , ona normal olan bu geliyor . Anasından ,;ninesinden kocası kahvedeyken evde doğum hikayeleri dinleyip büyümüş ! Erkeğin doğumla ne işi olur kafasını yıkamamış belli ki ...
Değişir mi ? Çok zor .
Ama kendini üzmemek adına şöyle düşün ; seni ya da bebeğini sevmediği / önemsemediği için böyle yapmıyor , eldeki malzeme bu.
Uğraşıp biraz yontarsan ne ala!
Bu da kavga etmeden konuşmakla olacak iş. O da bir ihtimal .
Sen şimdi kötü senaryolar kurma kafanda . Nasıl olsa ailen yanında diye onun kafası rahat .
Evet eş olmak , baba olmak asla bu değil . Ama eşin tarzında yetişmiş adamlara bunu anlatmak zor .
Üzme kendini de bebeğini de .
Ben seni anladım çok hassas davranıyorsun durumundan dolayı ve belkide doğru olanı. Keşke konuyu hiç acmasaymış.Elbette zor değil . Ama doktor olmaktan zor bence . Çünkü vicdan sonradan kazanılmaz.
Tutturdum mu tutturmadım mı bilmiyorum ; konuyu okuyunca ne hissediyorsam onu yazdım .
Benim için önemli olan doğumuna az kalmış bir kadının kendini ve bebeğini üzmemesi .
Yazacağım bir kaç kelime ile onu daha da üzmek ne ona ne bana bir şey kazandırmaz.
Eşinin kolay kolay değişmeyeceğini gördüm.
İster uğraşır az biraz değiştirir ,,ister kabullenir ya da ayrılır .
Ama şimdi ağlayıp, kendini üzmemeli .
Kesinlikle katılıyorumElbette zor değil . Ama doktor olmaktan zor bence . Çünkü vicdan sonradan kazanılmaz.
Tutturdum mu tutturmadım mı bilmiyorum ; konuyu okuyunca ne hissediyorsam onu yazdım .
Benim için önemli olan doğumuna az kalmış bir kadının kendini ve bebeğini üzmemesi .
Yazacağım bir kaç kelime ile onu daha da üzmek ne ona ne bana bir şey kazandırmaz.
Eşinin kolay kolay değişmeyeceğini gördüm.
İster uğraşır az biraz değiştirir ,,ister kabullenir ya da ayrılır .
Ama şimdi ağlayıp, kendini üzmemeli .
Ay bu çok mantıklı. Valla yaa. Git hastaneye konu sahibi ay başım midem falan artık uydurbişeyler.Kız eşin yola çıksın sen hastanelik ol hemen
Git bir acile nst cihazına bağlat kendini kendimi iyi hissetmiyorum de başım dönüyor falan de zaten tek başına hastaneye gittiğiniz de size bir yakınınız eşiniz yokmu diye soruyorlar sizde eşinizin numarasını verin ben arayamayacağım size zahmet eşimi arayıp haber verebilirmisiniz diye rice et bir görevliye onlarda eşinizi arasın beyfendi eşiniz şu anda hastanemizde kendisine bazı müdahaleler yapılıyor durumu hakkında henüz kesin bir bilgi yok nerdeyseniz hemen gelin desin
Bakalım ne yapacak eşiniz?
(Ben bir kere böyle yaptım eşim bir yere de gitmemişti sadece beni biraz üzmüştü bende özel bir hastanenin acilinden giriş yapıp ordaki bir hemşireye durumu anlatmıştım açıkca o da sağolsun eşimi kendi telf aradı çokta iyi oldu etekleri tutuşmuştu)
Kız eşin yola çıksın sen hastanelik ol hemen
Git bir acile nst cihazına bağlat kendini kendimi iyi hissetmiyorum de başım dönüyor falan de zaten tek başına hastaneye gittiğiniz de size bir yakınınız eşiniz yokmu diye soruyorlar sizde eşinizin numarasını verin ben arayamayacağım size zahmet eşimi arayıp haber verebilirmisiniz diye rice et bir görevliye onlarda eşinizi arasın beyfendi eşiniz şu anda hastanemizde kendisine bazı müdahaleler yapılıyor durumu hakkında henüz kesin bir bilgi yok nerdeyseniz hemen gelin desin
Bakalım ne yapacak eşiniz?
(Ben bir kere böyle yaptım eşim bir yere de gitmemişti sadece beni biraz üzmüştü bende özel bir hastanenin acilinden giriş yapıp ordaki bir hemşireye durumu anlatmıştım açıkca o da sağolsun eşimi kendi telf aradı çokta iyi oldu etekleri tutuşmuştu)
Bende aynisini yapmistim gor bak 10 dkk icinde yaninda olacak
Ay bu çok mantıklı. Valla yaa. Git hastaneye konu sahibi ay başım midem falan artık uydurbişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?