Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Adam gidiyosa geri döndür ilk sayfalarda demişler bi anda sancın tutsun mahsuscuktan ve eşin dussun yollara seni halime halinle bırakıp giden kocana az bile

Elbette zor değil . Ama doktor olmaktan zor bence . Çünkü vicdan sonradan kazanılmaz.

Tutturdum mu tutturmadım mı bilmiyorum ; konuyu okuyunca ne hissediyorsam onu yazdım .

Benim için önemli olan doğumuna az kalmış bir kadının kendini ve bebeğini üzmemesi .

Yazacağım bir kaç kelime ile onu daha da üzmek ne ona ne bana bir şey kazandırmaz.

Eşinin kolay kolay değişmeyeceğini gördüm.

İster uğraşır az biraz değiştirir ,,ister kabullenir ya da ayrılır .

Ama şimdi ağlayıp, kendini üzmemeli .

sizin basarızsızlıgınız degil onun karakter bozuklugu.

Neden acmadın derse? Cunku kavgalı ayrılmadık. Kırıldıgımı gordu ama kotu ayrılmadık.
eğer susmasaydınız kavga edecektiniz belki de. hadi ilkinde düşünemedi eşeklik etti gitti. ya şimdi? onlar ailesi de siz ve bebeğiniz onun neyi oluyorsunuz, dış kapı mandalı mı? sizin aile olarak bayramı birlikte geçirmeniz gerekmez mi?
eğer riskli bir durumunuz olmasaydı beraber gider gelirdiniz. keyfi değil zaruri olarak gidemediğinizi bildiği halde sizi nasıl yalnız bırakır? evet aileniz yakın olabilir ama sizin çekirdek aileniz daha önemli olmalıydı. güzel sözle anlamıyorsa, kavga ederek anlatmalıydınız. gitmemeliydi.
eğer susup kabullenmeye devam ederseniz, eşiniz ne sizi ne de bebeği umursamamaya devam edecek gibi görünüyor.
bir an önce tepkinizi açık ve net koyun. yoksa en zor veya en güzel anlarınızda eşiniz yanında bulunmaya gerek görmeyecek kadar ilgisiz, umarsız adam olacak.
kibarca öğrenmiyorsa, zorla öğreteceksiniz aile olduğunuzu.
susmayın, sustukça böyle devam eder bu saçma düzen.
benim eşim acillik olduğum bir gün sırtını döndü uyudu, ben sabaha kadar acı çekerken. düşünemedi demedim, özür diledi ama o gecenin acısını burnundan fitil fitil getirdim. sussaydım aynen devam ederdi düşüncesizliği.

Arkadasa her cumlesinde katılıyorum .uzat ayaklarini oglunla ayni bedende gecirecegin sayili kalan gunlerini keyifle gecir.kafani dinle.onunla yasayacagin guzel gunleri düşün.hersey gonlunce olsun insallah canim.

Gitme nedeni onun arabasi mi olmasi tatil yapma ihtiyaci vardir tabi ama sizi o.halde birakmamasi lazimdi ve bunu soyleyip gitti.di.mi daha oncede soylemedi.ilk ameliyatli birakip gittiginde dondugu zaman ne yaptiniz merak ettim

Ben seni anladım çok hassas davranıyorsun durumundan dolayı ve belkide doğru olanı. Keşke konuyu hiç acmasaymış.

Ya bak sinirlenmicem diyorum ,bu adamlar à noluyo böyle yaa ,bu adamı oklavaylan döverek terbiye edicen ...bu ne rahatlik yaa
Cnm sen üzülme ,hayat dümdüz bir yol değil ..muhakkak canın skilicak arada uzuleceksin seni uzwceklwr ..hayat böyle bişiy ..kimseye çok guvenmeyecwksin koşulsuz sevmeyeceksin ..aklında olsun ..Son oglunla dertleş ama ağlama ..

Canim benim ya.. Gelip bayrami seninle gecirmek istedim.... Seneye bayramda yavrunla olacaksin.. Bu tarifsiz bisey.. Bunu hayal et ve sen oglunu vicdanli ve sorumluluk sahibi biri olarak yetistir..
Bebegin dogunca hersey cok guzel olucak Allahin izniyle.

Kız eşin yola çıksın sen hastanelik ol hemen
Git bir acile nst cihazına bağlat kendini kendimi iyi hissetmiyorum de başım dönüyor falan de zaten tek başına hastaneye gittiğiniz de size bir yakınınız eşiniz yokmu diye soruyorlar sizde eşinizin numarasını verin ben arayamayacağım size zahmet eşimi arayıp haber verebilirmisiniz diye rice et bir görevliye onlarda eşinizi arasın beyfendi eşiniz şu anda hastanemizde kendisine bazı müdahaleler yapılıyor durumu hakkında henüz kesin bir bilgi yok nerdeyseniz hemen gelin desin
Bakalım ne yapacak eşiniz?
(Ben bir kere böyle yaptım eşim bir yere de gitmemişti sadece beni biraz üzmüştü bende özel bir hastanenin acilinden giriş yapıp ordaki bir hemşireye durumu anlatmıştım açıkca o da sağolsun eşimi kendi telf aradı çokta iyi oldu etekleri tutuşmuştu)

Kesinlikle katılıyorum

Ay bu çok mantıklı. Valla yaa. Git hastaneye konu sahibi ay başım midem falan artık uydurbişeyler.

Uzulmeyin lutfen, asla yalniz degilsiniz...
Esinizin etekleri tutussun biraz sancim var gibisinden seyler soyleyin veya daha da abartip hastaneye gidebilirsiniz

Bende aynisini yapmistim gor bak 10 dkk icinde yaninda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…