- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi cizdirikcipatates
Valla bulursan değerlendirmemezlik etme diyorum. Almanlar da tercih sebebi :) benden bu kadarİngilizler fena gelmiyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bulursan değerlendirmemezlik etme diyorum. Almanlar da tercih sebebi :) benden bu kadarİngilizler fena gelmiyor ya![]()
İskandinav herifleri?Dişleri kötü, saçları turuncu, yüzleri çilli
Britanya'nın genetik kralı İrlandalılar.
Valla bulursan değerlendirmemezlik etme diyorum. Almanlar da tercih sebebi :) benden bu kadar![]()
İskandinav herifleri?
İtalyanlar da çok fırıldak oluyormuş, ne edelim yani?
Norveç'den koca bulalım, oraya taşınalım mı Çeri?
Almanlar sadık oluyor diyorlar valla. Ama ne bileyim ya...Valla bulursan değerlendirmemezlik etme diyorum. Almanlar da tercih sebebi :) benden bu kadar![]()
Al bendende o kadar vallahi ne guzel anlatmissin arkadasim yaDoğru adam nerede bilmem de benim yanımda olmadığı kesin bak!
Ya ana kuzusu basiretsiz biri çıkar, ya tek derdi bana dokunmak olan azgın zampara, ya işsiz güçsüz tek derdi sabahtan akşama kadar şık şık mesajlaşmak isteyen kız kılıklı minnoş birisi çıkar, ya geçmişi geçmemiş olan gelgitli bir geri zekalı çıkar, ya buluttan nem kapan küsmelerin efendisi birisi çıkar.
Hiç derinliği olan birisi çıkmadı, sanattan, felsefeden, siyasetten, edebiyattan anlayan; bunlar hakkında birkaç cümle kurabilecek, beyni olan, bir şeyler paylaşabileceğim, beni var ya sadece %25 anlayabilen birini istiyorum. Çok mu?
Bakayım, b.k da çıkabilüüüValla ben hiçbir şe bulmuyorum bulduklarım hep b.k çıktı![]()
Bu kadar aksiyon hangi ara oldu22 yaşındayım okuyorum. Şuan tanımaya çalıştığım insan da 25 yaşında mühendis. Çevremiz ortak. Aynı semtte yaşıyoruz zaten.
Dogru insan beklemedigin zmaan karsina cikan kisidir. İlla bir sevgilim olsun deyip her onune geleni sevgili yapinca boyle oluyor.
Ayni dertten muzdaribim canim.bu konuyu sabaha kadar konusabilirim. Yasanmisliklar da etkiliyor insanin gelecegini. Zaman zaman benim de karsima senin karsina cikanlardan cikti. Millet nasilda birbirini hunharca seviyor.
hadi insanlar birilerine asik oluyor birbirlerine nasil asik oluyorlar lan bunu sorguluyorum ara ara.
Çok teşekkür ederim, söze bayıldımmVe not : size boylesi denk gelmedi bunlar geneli tuhaf tutlu turlu huylari var surpriz yumurtaaaa....insana hayatin manasini sorgulatiyor ben ne hata yaptimda denk geldi diye ilgilenmeyiniz dogru kisi sizi gelir bulur sSems hz bir sozu
Eger Allah seni bana yazdiysa benden kacarin yok ama kader seni aldiysa aglamaya luzum yok
Üzülmeyin!!
Prensi bulana kadar birkaç kurbağa öpmek bu işin olmazsa olmazıdır..
![]()
Dinleyeceğim ve uygulayacağım Müge ablam. Çok teşekkürleerrO güvenilir adamlar o güzel atlara binip gittiler hayatım :)
Daha çok küçüksün ya, boşver. Çok ciddiye alırsan erkekleri böyle saçmaları çıkar karşına. Sende çok ciddiye alma bak o zaman karşına nasıl güvenilir evlenilcek tipler çıkıyor.
Müge ablanı dinle![]()