Doğru adam nerede?

Doğru adam nerede bilmem de benim yanımda olmadığı kesin bak!:KK14:
Ya ana kuzusu basiretsiz biri çıkar, ya tek derdi bana dokunmak olan azgın zampara, ya işsiz güçsüz tek derdi sabahtan akşama kadar şık şık mesajlaşmak isteyen kız kılıklı minnoş birisi çıkar, ya geçmişi geçmemiş olan gelgitli bir geri zekalı çıkar, ya buluttan nem kapan küsmelerin efendisi birisi çıkar.:KK28:
Hiç derinliği olan birisi çıkmadı, sanattan, felsefeden, siyasetten, edebiyattan anlayan; bunlar hakkında birkaç cümle kurabilecek, beyni olan, bir şeyler paylaşabileceğim, beni var ya sadece %25 anlayabilen birini istiyorum. Çok mu?
Al bendende o kadar vallahi ne guzel anlatmissin arkadasim ya

Senin özün doğu olsun
Birde hemen arkadaşlık kurma. Bırak biraz zaman geçsin. Okulunla derslerinle meşgul ol.
Daha yaşın çok erken. Zamana bırakırsan doğru insanı da görürsün hayırlısıyla

Sende maşallah çok çabuk aşık oluyorsun.

Doğru adam nerde konusuna gelırsek Şu yoldan düz git , sağ yap , sol yap heeeehhh orda koş sarıl..

Bence kendini şartladığın için olmuyor.
Bak bir ara ben de senin gibiydim erkek arkadaşım yokken, neden karşıma çıkan adamlar böyle neden hep böyle denk geliyor falan derdim ama bu düşünceler negatif enerji oluşturuyor inan bana :)
Kendini biraz serbest bırak, illa hayatında biri olacak diye bir şey yok. Zaten serbest bırakınca oluyor :)

Ayni dertten muzdaribim canim.bu konuyu sabaha kadar konusabilirim. Yasanmisliklar da etkiliyor insanin gelecegini. Zaman zaman benim de karsima senin karsina cikanlardan cikti. Millet nasilda birbirini hunharca seviyor.

hadi insanlar birilerine asik oluyor birbirlerine nasil asik oluyorlar lan bunu sorguluyorum ara ara.

bi an ben yazmışım gibi okudum, aynı düşünceler :KK33:

Ve not : size boylesi denk gelmedi bunlar geneli tuhaf tutlu turlu huylari var surpriz yumurtaaaa....insana hayatin manasini sorgulatiyor ben ne hata yaptimda denk geldi diye ilgilenmeyiniz dogru kisi sizi gelir bulur sSems hz bir sozu
Eger Allah seni bana yazdiysa benden kacarin yok ama kader seni aldiysa aglamaya luzum yok
Çok teşekkür ederim, söze bayıldımm :KK39:

O güvenilir adamlar o güzel atlara binip gittiler hayatım :)
Daha çok küçüksün ya, boşver. Çok ciddiye alırsan erkekleri böyle saçmaları çıkar karşına. Sende çok ciddiye alma bak o zaman karşına nasıl güvenilir evlenilcek tipler çıkıyor.
Müge ablanı dinle ;)

Evet yok mert yiğit olgun erkek yok bak benim konuma ayrıldık sözde delikanlı takılır eşini sevdiğini koruyup kollamaktan bahseder ayrıldık aynı işyerindeyiz yapmadığını bırakmıyor hıncını işle çıkarmaya çalışıyor

O güvenilir adamlar o güzel atlara binip gittiler hayatım :)
Daha çok küçüksün ya, boşver. Çok ciddiye alırsan erkekleri böyle saçmaları çıkar karşına. Sende çok ciddiye alma bak o zaman karşına nasıl güvenilir evlenilcek tipler çıkıyor.
Müge ablanı dinle :KK66:
Dinleyeceğim ve uygulayacağım Müge ablam. Çok teşekkürleerr :KK68:

Back
X