Doğru bir ilişkinin içerisinde miydim?

applereadd

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
33
3
6
26
Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?

Herkese merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Her ne kadar neyin ne olması gerektiğini bilsem de terzi kendi söküğünü dikemiyor. 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Düne kadar. Onu gerçekten çok seviyordum. Gerçekten ona tutulmuştum. Hayatıma giren ilk insan oydu ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik. Lakin zor bir insandı. Kıskançlıkları, aşırılıkları vardı. Onunla ilişkiye başladığımda çalışıyordum (sağlık çalışanıyım). Çalışmamı istemiyordu. Bende zaten kpss sınavına çok daha iyi hazırlanmak için işten ayrılmıştım. Sosyal medya kullanmamı istemedi, kullanmadım. Onun da kullanmasını istemedim. Hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımla konuşmamı, görüşmemi kabul etmedi. Her ne kadar eski arkadaşlarım olsalar da. Gezmemi istemedi. Her dışarı çıktığımda yarım saat yazmayınca direkt arardı neden bana yazmıyorsun diye. Beraber dışardayken neden şuna baktın, neden buna baktın tarzı muhabbetlerde döndü. Eğer gerçekten aşık olmasam bunları asla göz ardı edemezdim. İyiyken gerçekten çok iyiydik ama kavgalarımız fena oluyordu. Her neyse çok anlattım. Asıl konuya geliyorum. Üniversiteden erkek bir arkadaşım aradı beni öyle nasılsın iyi misin diye konuştuk. Daha sonra sınav hakkında bana mesaj attı öyle netlerimizle ilgili ya da nasıl geçtiği hakkında gayet mesafeli bir şekilde konuştuk ve konu kapandı. Sevgilim bunu gördü. Bunu görmesiyle bana yüklenmesi bir oldu. Beni aldattın dedi. Hani hiçbir erkek arkadaşınla konuşmayacaktın dedi. Kahp*, k*şar, haysiyetsiz, karaktersiz, şerefsiz. Ağzına ne geldiyse bana söyledi hepsini. Asla kaldıramadım ve o an kendimi çok suçlu hissettim. Ağladım sadece. Laf anlatmaya çalışmaktan da vazgeçtim bu laflardan sonra. Suçluluk hissetsem de onu aldatmadım. Beni engelledi her yerden. Ulaşmaya çalışmazdım zaten. Bir daha onun kadar birini sevebilir miyim sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, o da annemle tanışmak üzereydi. Sizce tüm bunlar normal mi? Veya sevgililik döneminde bunları yaşayan evlenince neler yaşamaz ki? Bana lütfen yardımcı olun ben haksız mıyım ?
Allahım bulunmaz hint kumaşını kaçırmışsın elinden. Mükemmel ilişkiyi mahvetmişsin. Yazık olmuş (!)

Normal mi miii? Bunun üstüne birdaha asla gorusmezdim been olsam şimdiden böyle rahatlıkla bunları söylüyorsa evlenince daha da ileriye gider kaldıki bu insanla evlenmeyi düşünmeniz bile garip insan aşık olunca kör oluyor göremiyor ama bu şekilde devam ettiği sürece sizde soğuyacaksınız bir yerde sonra pisman olacaksınız yol yakınken bırakın derim bırakın gitsin kendi sağlığınız için

Valla verilmiş sadakanız varmış ki böyle bir ayrılık yaşamışsınız. Bu tarz ilişkilere toksik ilişki deniyor. Kendinizi sevip saygı duyuyorsanız bu adamla bir daha görüşmeyin. Annelerle tanışmak bir ilişkinin doğru olduğunun bir göstergesi değil malesef. Temelde çok ciddi ve tehlikeli sorunlarınız var.

Normal mi miii? Bunun üstüne birdaha asla gorusmezdim been olsam şimdiden böyle rahatlıkla bunları söylüyorsa evlenince daha da ileriye gider kaldıki bu insanla evlenmeyi düşünmeniz bile garip insan aşık olunca kör oluyor göremiyor ama bu şekilde devam ettiği sürece sizde soğuyacaksınız bir yerde sonra pisman olacaksınız yol yakınken bırakın derim bırakın gitsin kendi sağlığınız için
Evet aşık olduğunda insan iyiyi kötüyü ayırt edemiyor. İyiyken çok iyi anlaşıyorduk falan ama bu tarz durumlar vardı malesef ki ve eğer bu derece kör olmasaydım çoktan bitmişti bile.

Allah aşkına bu su katılmamış hödüğün neyi sevdiniz de bir daha böyle sevebilir miyim diye soruyosunuz?
Beraber güzel vakit geçiriyorduk, eğleniyorduk, çok gülüyorduk. Sürekli görüştüğüm halde hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Bana bakışını, sözlerini, kötü zamanlarımda yanımda oluşunu vs seviyordum işte. Ya aşk gerçekten çok tehlikeli bir şey. Ota da boka da dediklerini yaşıyorum.

Evet canım tabii ki normal. Ki bence erkek arkadaşın az bile söylemiş.
Sonuçta o seni seviyor ki kıskanıyor. E sen ne diye başka erkekle konuşuyorsun ki? Hemen sevgilini ara ve durumu düzeltmeye çalış.
Gerekirse kapısında köle ol. Böyle çılgın romantik serseriyi bir daha bulamazsın. :KK68:

Not: burada sana kızan, eleştiren kadınları da ciddiye alma. Onların eşleri böyle sevmiyor o yüzden kıskanmaları normal:63:

(!)(!)(!)

Sen canını sokakta mı buldun? Adam seni herşeyden uzaklaştırıp kendine muhtaç bırakmış. Hele hele şu devirde kendi ayaklarının üzerinde durmanı bile engellemiş. Daha gelmişsin doğru ilişkinin içinde miyim diye soruyorsun. Bu senin ilişkin değil, karşındaki adamın ilişkisi. Çünkü sen kendin gibi olmadığın bir birlikteliğin içinde rol yapıp, yaranmaya çalışıyorsun. Evet çok doğru bir ilişkidesin ne yap ne et yeniden kazanmaya çalış dememizi mi bekliyorsun?
Daha küçücüksün. Yoluna bak. Özlersin, seversin, ağlarsın ama herşey geçer. Sana bebek gibi davranacak adamları seç, üzmeyen, kırmayan, incitmeyen, medeni, seni her koşulda destekleyen, sana güvenen. Böyle adamları seç ki asıl sevginin bu olduğunu gör. Hiç bir şeye acelen yok. Önce mesleğini eline al.

Affedin ama siz bu adamin nesini sevdiniz?yukarida 1 tek iyi ozellik anlatmamışsınız .sanırım ilk olduğu içinde gereksiz yere fazla baglanmissiniz ama başka birisini tanısanız , size ve yaptıklarınıza saygı duysa bu adamdan nefret edersiniz. Mesela yeni bir erkek arkadaşınız olsa ,çalışmalısın ayaklarının üzerinde durmalisin ,ben her zaman yaninda olamam kendi isini kendin halledebilmelisin, kpss yi kazanip memur olsan ozel sektore gore daha iyi sartlarda calisirsin dese..siz bunlari diyeni degilde yine de bu adamı mi istersiniz?bunları aileniz yapsa ,annem ,babam onlar böyle davransalarda çok severim,beni eve kapatsalarda olur diyip susarmiydiniz?biraz gözünüzü acin.

Evet canım tabii ki normal. Ki bence erkek arkadaşın az bile söylemiş.
Sonuçta o seni seviyor ki kıskanıyor. E sen ne diye başka erkekle konuşuyorsun ki? Hemen sevgilini ara ve durumu düzeltmeye çalış.
Gerekirse kapısında köle ol. Böyle çılgın romantik serseriyi bir daha bulamazsın. :KK68:

Not: burada sana kızan, eleştiren kadınları da ciddiye alma. Onların eşleri böyle sevmiyor o yüzden kıskanmaları normal:63:

(!)(!)(!)
Dur yaaaa.şu an eşimi sorgulamaya başladım. Adam bana kpss çalış memur ol diyor. Hatta 2. Üniv yi okumak ıstiyorum, bana okuma demiyor.evin bütün işlerini, banka işi, alışveriş ben yapıyorum.sen evde otur demiyor.🤔niye ki..beni sevmiyor galiba

Karşımdaki insan beni o kadar manipüle etti ki artık tüm bunlar normal gelmeye başlamıştı.
Hanım kızlarımız da iyi ki manipülasyon kelimesini öğrendi hee. O da olmasa naparlardı bilmiyorum. “Neden böyle bir ilişkiyi sürdürüyorsun? Manipüle ediliyorruuum.”

Arkadaşım manipülasyon manipüle edildiğinin farkında değilken yapılır. Manipülasyonun farkına vardığının an artık o manipülasyon değildir

Back
X