- 4 Şubat 2015
- 6.335
- 12.753
- 448
Olayı biliyorum, o konuda da epey konuşmuştuk.Konu bnmle alakalı değildi burda ailem istediği için bnde gelinden istedim fotoğraf bu gelin daha önce anneme resim atmisti zaten annem silmiş yanlışlıkla geri istedim ya ona ya bana At dedim olay bu
Benimde gorumcem var uzakta oturuyor eşim ile konuşmuyorlar küsler aralari yok ben çok seviyorum asla saygısızlık etmem eltimide gorumcemi de severim ama gorumcem 3 senedir beni aramıyoruzuluyorum bende bu konuyla ilgili yazı açacaktim keşke yakın olsalar bana da iyi olsak her gelin görümce bir olmuyo iyisine kötüsüne cikiyosizde mesafeli olun bisey dese altta kaldığınız dan belki yüz bulup yapiyo olabilir miTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Konu sizinle alakalı değil ise karışmayacaksınız o zaman. Sizinle alakalı olmayan konu için kadına atar gider yapmışsınız. Ayrıca çikolata konusunda da gelin haklı yemekten önce çocuğa bir şey vermek nedir? Annenizin bunu yapmaması gerekiyordu sizin veya onun vermesi bir şeyi değiştirmez kadın kızdı diye söylenemezsiniz. Çocuk eğitimi bir bütündür evde ve büyüklerin evinde de istikrar gerektirir. aynısını annemler ablama yapmıştı o da tepki gösterdi haklıydı da. Ama resim olayı ekstra saçma kadına bir resim atılmış siz muhattabından istemek yerine gelinden istiyorsunuz. Kadını zor durumda bırakmışsınız. Belli ki sizin bu kimsenin özeline saygı duymamanızdan dolayı size gönderilmemiş bu fotoğraf. Hayatanızdaki her şey için bir başkası suçlu herkes size düşman siz hep çaresizsiniz. Bu ruh halinden çıkmanız gerekiyorKonu bnmle alakalı değildi burda ailem istediği için bnde gelinden istedim fotoğraf bu gelin daha önce anneme resim atmisti zaten annem silmiş yanlışlıkla geri istedim ya ona ya bana At dedim olay bu
Anneme dedim karışma dedim naparsa yapsın çok zor tutuyorum kendimi arıza çıkarcam dedim
Siz yengenize takmış durumdasınız haklı olduğunuz yer olsa da. Halbuki burada herkeste sıkıntı var anlattığınız kadarıyla. Anneniz neden çocuğun annesinin lafının üstüne laf söylüyor? Siz neden çocuğun annesini değil de annenizi dinliyorsunuz? Kardeşim için kardeşim için diyorsunuz, ne yapıyorsanız kendiniz için yapın. Rahatsız olduğunuz şeyleri konuşun. Siz evlenip çoluk çocuğa karıştığınızda anlarsınız bazı şeyleri. Ben de halayım, yengeme sormadan yeğenlerime süt içirmem. Yengem sen onların anne yarısısın dese bile hayır halasıyım sen büyütüyorsun abla bu çocukları sen daha iyi bilirsin derim.Asla karışmam isterse dövsun ilgilenmem 9 yıldır evliler sadece 2kere gittim evlerine isim olmaz bana kalsa bu şehirden gidicem o derece daraldim haftada birde olsa gelmelerini istemiyorum yigenimi kardeşi mi özlememe rağmen
Hemen el atıyorum
Bizde gelinle kanka iken şimdi kanlı bıçaklı oldukSamimi ama mesafeli de bir yerde. Bir görümcem var çok şükür en yakın arkadaşlarımdan biri oldu diyebilirim. Saygımızı koruyup birbirimizin hayatların da sınırları bildiğimiz sürece sıkıntı yok. Bazı ufak tefek şeyleri tolere etmek lazım.
Bizim toplumumuzda abartı yaşanıyor herşey maalesef. Yabancı bir insan aileye geliyor sonuçta herkesin birbirine alışma süresi vardır. Bende ilk tanıdığım da belki 3 yıl çok soğuktuk gorumcemle. Kayinpederim bir gün beni karşısına aldı kızım görümcen çok çekingen olduğu için böyle. sen bir git o Bin gelir dedi. Bende ne kaybederim diyip denedim. Sonuç çok şükür diyeceğim boyutta. İnşallah rabbim herkesi olduğu yerde hep mutlu eder.Bizde gelinle kanka iken şimdi kanlı bıçaklı oldukama tabi benim suçum hiç yoq
Gelin gelin yanımızda oynayın özlüyorum çocuğumu diyor buraya gelince ona nediyim pekisorun gelindeydi size göre yeğende değildi
yeğeniniz geldiğinde geçip oturduğunuz arka odada oynarsınız
çok sevdiğinizi canınızı verebileceğinizi söylemiştiniz şimdi de bir dk başımdan gitmiyor dediğiniz yeğeninizin (başınızdan gitmeyen gelin mi ona başım ağrıyor yalnız kalmak istiyorum dersiniz)
size mutahhap olmak istemediğiniz gelininizden sahip olduğunuz şartlarda nasıl uzak durabileceğinizi söylüyorum yazdıklarım gayet anlaşılır aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?