Doğru Gelin görümce ilişkisi nasıl olmalı kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum

Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Ben de gelinim hem de ne yaparsa yapsin sevilmeyen yaranilmayan kötü gelinim.o yuzden mesafe mesafe mesafe..senede bi gider gorurum sehir disindayim.onun disinda ne ararim ne sorarim cunku ben kötü gelinim

O konuda. Gelinle aramizda bir sorun olmadı neden istediğimi iyice anlatınca attı zaten gelinden çok siz içerlemissiniz bn sadece geline değil etrafımdaki insanlara karşı saygılıyım emir kipiyle konuşmam orda anlatmak istediğim kendim için istemediğim zaten atmış olduğu resmi kaynanasina bana yada ona atmasi gerektigini bukadar sorgulamamasi gerektiğini anlattım okadar anlaşıldı zaten derdim silmiş yanlışlıkla annem geri istedik burda hatam annem den yazıp isteseydim bu kadar konuşmazdı ama sorun yok iyiz o konuda

O konuda. Gelinle aramizda bir sorun olmadı neden istediğimi iyice anlatınca attı zaten gelinden çok siz içerlemissiniz bn sadece geline değil etrafımdaki insanlara karşı saygılıyım emir kipiyle konuşmam orda anlatmak istediğim kendim için istemediğim zaten atmış olduğu resmi kaynanasina bana yada ona atmasi gerektigini bukadar sorgulamamasi gerektiğini anlattım okadar anlaşıldı zaten derdim silmiş yanlışlıkla annem geri istedik burda hatam annem den yazıp isteseydim bu kadar konuşmazdı ama sorun yok iyiz o
Ben de gelinim hem de ne yaparsa yapsin sevilmeyen yaranilmayan kötü gelinim.o yuzden mesafe mesafe mesafe..senede bi gider gorurum sehir disindayim.onun disinda ne ararim ne sorarim cunku ben köt

Annemin tek hatasi yigenime çok müdahale ediyor aman üzülmesin diye dedim ki anne sen karışma nasıl isterse öyle yap sonra kötü biz oluyoruz dedim

O konuda. Gelinle aramizda bir sorun olmadı neden istediğimi iyice anlatınca attı zaten gelinden çok siz içerlemissiniz bn sadece geline değil etrafımdaki insanlara karşı saygılıyım emir kipiyle konuşmam orda anlatmak istediğim kendim için istemediğim zaten atmış olduğu resmi kaynanasina bana yada ona atmasi gerektigini bukadar sorgulamamasi gerektiğini anlattım okadar anlaşıldı zaten derdim silmiş yanlışlıkla annem geri istedik burda hatam annem den yazıp isteseydim bu kadar konuşmazdı ama sorun yok iyiz o
Ben de gelinim hem de ne yaparsa yapsin sevilmeyen yaranilmayan kötü gelinim.o yuzden mesafe mesafe mesafe..senede bi gider gorurum sehir disindayim.onun disinda ne ararim ne sorarim cunku ben köt

Annemin tek hatasi yigenime çok müdahale ediyor aman üzülmesin diye dedim ki anne sen karışma nasıl isterse öyle yap sonra kötü biz oluyoruz dedim

Hayır ozaman çocuga istediği herşeyi alıp verip kiramiyorum dayanamıyorum deyip simartip kızı gelip burda bağırıp çağırıp ağlayıp durunca istediğini biz yapınca mi huyu değişiyor eğitim aileden başlar unutmayin bunu

Bu olayla alakalı gelin bni tam olarak anlamadığı için mevzu çıktı o kendim için istiyorum sandı oda abla bak telefonunda görür bana sıkıntı oluyor diye atmak istemedi bnde dedim ki annem yanlışlikla telinden sildi ondan babamla bakacaklar bu kadar sorgulama deyince yolladı bana konu kapandı arkadaşlar önceki konumla bunların alakası yok

Cocuga yemekten önce çikolata verip zaten arıza çıkarmışsıniz yahu bu nasıl üslup karışmayan haliniz bu mu
Bazen kendimizi tutmamak gerekir bence kopacaksa da kopsun kadın da kurtulur bari
Bn yapmadim annem yaptı birde konu sadece çikolata meselesi değil diğer yazdıklarımı da okurmusun

Bir ilişki olmamali ...mesafe koy yeterli ..ben mesela hastalik zor durum vs oldugunda ararim bayramdan bayrama gorusuruz o gelirse buyur ederim en iyi sekilde ağırlarim ne zaman kendi gelmek isterse gelir..kendim asla gitmem o davet ederse giderim sadece... sorsan şimdi ona benim icin görumcem degil kardeşim o benim cok severim der sever tabi muhatap olmuyorum hic bir seyine laf etmiyorum anneme babama yaptiklarini gormezden geliyorum .. nankör ve kiskançtir kendisi amaaan neyse işte
Ama bir gun gelicek kardesimin hatiri demeyecem yolacam az kaldi

Hey masallah hafizaya bak

E anne hakli. Annenin vermedigi seyi ne siz ne anneniz vermemeli. Ben olsam ben de sinir olurdum.

Her iki tarafin birbirlerine saygılı olmak zorunda bence gelin aileye yeni üye olduğundan tabi biraz daha ilgi göstermeli.
Yapmacık vicik iliskileri sevmem ben mesafe iyidir her zaman ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi mesafe dediysem oyle ayda yilda bir görüşmek deil.Kimseyede kendinizi begendirmeyin derim.
Benim icin görümce en son planda kayinvalide ve kayinpeder daha önemli anne baba sonucta

Bayram seyran disinda varligini unutup aramayinca sorun olmuyor.
Tecrubeyle sabit
Bu mesaj her şeyi özetliyor. Biz de konu sahibi gibi annemle ben (kayınvalide görümce olarak) her iyiliği yaptık. Yaranamadık, kendi annesinin babasının aldıkları daha değerli oldu. Biz takdir göremedik. Bizi watsapptan engellemiş. Şimdi bayram seyran dışında aramıyoruz, sormuyoruz. Evine gitmiyoruz. Adam yerine koymuyoruz kısacası. Herkes kendi yanlışını düşünsün bakalım. Mesafe olunca yüzünü görmeyince moralin bari bozulmuyor.

Gelin,görümce,kaynana elti vs. savaşları hiçbir zaman bitmezzz.Tencere dibim kara,benimki sensen karamıydı?Öyle bir laf var ya,o hesap işte.

Gelin gelin yanımızda oynayın özlüyorum çocuğumu diyor buraya gelince ona nediyim peki
bu çocuk benim gözümün önünde olsun çünkü ona doğru bulmadığım şeyleri yapıyorsunuz demek aslında
mesela yemek öncesi çikolata vermek gibi
ya da eşşek ,sıpa gibi kelimelerle sever ya bazıları onlar gibi ... ondan dolayı sizi baş başa bırakmak istemediğini anlamanız gerek direkt söyleyemediği içinde öyle cümle kullanıyor

kendiside ağzını yırtarım demiş onunda uslubu değişik, belkide konuşabilseniz aranızdaki bu gerilim son bulacaktır ama gelini siz tanırsınız

başka neler yapıyor mesela biraz daha ayrıntı verebilir misiniz

Öyle kendi ailesinden kötüyü bile iyi kabul ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…