Doğru Gelin görümce ilişkisi nasıl olmalı kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Varoş

Honk

Ben hem gelin hem gorumceyim.. vallahi mesafe en güzeli.Bunca insan size saygı mesafe az irtibat diyorsa bir bildikleri var.Evlerinde isterse karı koca yesinler birbirlerini hallerinden memnunlarsa benden gelip yardım istemiyorlarsa ben hiç karismam

Evlenince erkek yada kiz . Milletçe koloni halinde ic ice olma gereği duyuluyor nedense bekarken oğlunun evine gelmez evlenince oğlumda oglum derler...

Konuyu açarken nerede yanlış yapıyorum dediğiniz için yazıyorum. Mesela şimdi de şunu unuttunuz. O kadın o çocuğun annesi. istediği zaman verir istediği zaman vermez ama siz yapamazsınız. Onun hakkı sizin değil

Gelin gelin yanımızda oynayın özlüyorum çocuğumu diyor buraya gelince ona nediyim peki

benim eşimin ailesi oğlumu çok sever. Ne isterse yapmaya çalışırlar.
aldıkları abur cubur her istediğini almasına izin verme gibi sıkıntılara müdahale ediyoruz.
ama mesela ben bi iki saat evde yoksam çocuk koşarak oynamayı seviyo diye çocukla koşarak oynuyorlar. benim sınavım olduğu Bi dönemde Bi kaç gün çocukla ilgilendiler ama o kadar yormuslar ki oynuyo diye çocuğun gece burnu kanadı. saatlerce yorgunluktan uykuya dalamadi. en sonunda hastalandı yorgunluktan çocuk.

ben onlara 40 kere dedim ki o gücünü enerjisini kontrol edemiyo. arada otursun sürekli koşmak istiyo diye çocukla koşmayın. ama ben arkamı dönüyorum koşmaya başlıyorlar kv kp ve kaynim
bu durumu görmeyen birine bunları açıklamadan anlatsam bana kızar. daha ne istiyorsun çocukla ilgileniyo derler.

Ne takıntı haline getirmişsiniz, şehirden gidicem filan. Kimse size karışmıyorsa sorun edecek bir şey yok. Onlar bir aile artık. Bunu bizim toplumumuz neden kabullenmek istemiyor. Aileyse de saygı duyacaksınız, çizdikleri sınırları aşmayacaksınız. En güzel şey saygı ve mesafedir. Görümcelerin erkek kardeşine kocası gibi davranıp ondan ilgi, alaka, ihtiyaçlarını karşılamasını beklemesi kadar tuhaf bir şey yok. Elin kızı tabiki görüşmek istemez sınırını aşan kaynana ve görümceyle.

Bana karışıyor müdahale ediyor laf sokuyor ayrıca kardeşlerimin çok üstüne düşen ilgi isteyen biri değilim herkes kendi halinde sadece bana karşı saygılı olunmasını istiyorum başka bir beklentim yok ağzından çıkana dikkat etmeli herkes bnde oda

Bence en doğrusu mesafeli olmaktır birbirinizin sınırlarına saygı duymaktır mesela brn kv. Evinde ay burası benim evim gibi deyip herseye karışmam misafirliğimi yapar evime gelirim keza onlar geldiği zaman da evimde müdahaleye asla izin vermem bakışlarım anlatır zaten mesafe candır

Cocugu çatlayana kadar koşuyor diye kosulmaz ki minnacık bacaklari ağrıyor demekki uyuyamiyir

Ben de görümceyim. Görümceler yapı olarak zaten sevilmez. Görümce görümce görmiyim ömrümce derler. Abimin hanımı biraz sınır koyan biri. Ama ben yine de ona sevgiyle yaklaşıyorum. Doğum gününde ararım, Geçen hafta canım sıkkındı çağırdım onu derdimi anlattım. Ona iletişime açık olduğum mesajını veriyorum. Çünkü annem babam öldüğü zaman biz bize kalıcaz. (ben abim ve hanımı) Erkeği de genelde kadın yönlendirir. O yüzden ona naparsa yapsın bilerek sevgiyle yaklaşıyorum. Beni tehlike olarak görmemeli. Bu ilerde benim yararıma olur.
Bu benim yaşadığım şey.

Demekki var bi gıcıklığı size karşı.. . Mesafeyi koruyun bilmeden bisey demis ona takılmış olabilir... ..

Bu sahnenin böyle yaşanmadığına o kadar eminim ki. Bakışlar,imalı sözler hele o mimikler neler yaşanmıştır kim bilir. Ha nerden biliyorsunuz derseniz aynı model anne ve kiz bende de var ondan eminim.o da çocuğumu benden bile fazla sevebileceğini iddia ediyor. Hayır madem bu kadar sevgi kelebegisiniz yapın kendi çocuğunuzu ona verin canınızı. Bir salın gelinleri artık yaa

Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Bence bu ilişki karşılıklı bir süreç. Şu an gorumcemle karşılıklı oturuyoruz. Çay kahve içiyoruz. Dedikodu yapıyoruz. Kimse kimsenin özeline asla karışmıyor.

Cocugu çatlayana kadar koşuyor diye kosulmaz ki minnacık bacaklari ağrıyor demekki uyuyamiyir

aynen öyle ama bunu bu şekilde anlatmasam bana da tepki gelir. çünkü ölçüyü herkes doğal olarak ortalama alır.
niye bu kadar kostunuz diyorum istedi diyolar. ya camdan atla dese atlicaklar mi mantık olabilir mi böyle.
bide sırayla koşarak oynuyorlar kendileri dinleniyorlar. benim oğlan çatlayacak kıvama geliyo her seferinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…