Doğru Gelin görümce ilişkisi nasıl olmalı kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek istediğim şey saygılı olunması bn saygısızlık yapmıyorum çünkü

Gelinin hayatına çok müdahil olmaya çalışmazsanız aranız iyi olur. Benim iki gelinle aram böyle mesela. Benim görümcemle de öyle. Kimse kimseyi zorlamalı ilişkilere maruz bırakmıyor. Kimse kimsenin hayatına burnunu sokmuyor.

Belkide zorla geliyordur

Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Bu sadece görümce için değil kv kb elti gelin içinde geçerli her zaman mesafeli olmak gerek . Ve saygı çerçevesinde. Diğer türlü bir sürü laf kalabalığı . Hiç gelinmiyor valla bunlara da

Hic isim olmaz ne hali varsa görsün

Bunu benim kayinbabam da yapar uyuz olurum . Çikolatayı alır gelir yemekten önce verir , onu gören çocuk bir daha yemek yemez. Yalan değil benim de kaldırıp atasim geliyor çöpe. Ki yapmisligim da var. Yemekten önce çocuğa o tarz şeyler verilmez.

Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Yöreden yöreye değişir bu sorunun cevabı

Eşimle sevgililik dahil toplam 14 yıldır beraberiz. Bu süre içerisinde gorumcemi toplasan yüz yüze 5 6 kere gormusumdur çünkü uzakta yaşıyor ve eşi de esimin ailesiyle görüşmediği için kendi ailesine dahi neredeyse hiç gitmiyor. Ancak sosyal medyada fotolarimiza pek samimi yorumlar yapar, bayram seyranda benden beklemez önce kendi arar sorar vs...Yani bu şekilde açığı kapatmaya çalışıyor herhalde. Uzaktan uzağa sürdürdüğümüz bir ilişkimiz var ve böyle de pek mesuduz bence ideali bu. Gelmeli gitmeli olmayan, tlf dan canımli cicimli şahane

Bence problem sizde

Yani anne babasından cok mu seviyordunuz?

siz mükemmel de olsanız , çok sık görüşüyorsunuz. kimse kaynanasıyla haftada 2-3 gün görüşmek istemz. özgürlülüğünü kısıtlıyorsunuz. rahat bırakın insanları . abin veya kardeşin zorluyor herhalde

Hangi cümleden onu çıkardınız?
Anne babası sadece evlat seviyor gibiydi yazmışsınız. Bunun ne demek olduğunu anlayamadım. Bunu mu demek istiyorsunuz diye soruyorum

Anne babası sadece evlat seviyor gibiydi yazmışsınız. Bunun ne demek olduğunu anlayamadım. Bunu mu demek istiyorsunuz diye soruyorum
Hayır çocukların her masrafı gideri bizde idi. Bezlerine oyuncaklarına kadar biz alıyorduk.ama yaranamadık ortada bilmediğimiz bir sebeb ten kavga çıkardı halen daha ne olduğunu bilmeyiz bizimle görüşmeyi kesti

öyle deme abla ağzını yirtariz
Ağzınızı mı yırtarmış
Bunu söylemesine müsade etmem mesela höst yani. Kim olursa olsun diyemez böyle gelin olsun olmasın.
Fazla tevazu gösterince de tepeye çıkanlar oluyor. Mesafe had bilme iyidir iki taraf içinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…