Tek istediğim şey saygılı olunması bn saygısızlık yapmıyorum çünküHer insan icin gecerli: Karsidaki insanin hayatina, hayat alanina ve düsüncelerine saygi duyarak. Insanlari aslinda cabuk anlayabiliriz. Mesela kim neyden hoslanir hoslanmaz. Bizim toplumdaki en büyük hata baska insanlari kendi beklentilerinin icinde bogmalari. Gelin söyle olmali, böyle olmali, görümce söyle olsun böyle olsun. Halbuki insanlar ne aile olmayi beceriyor, nede gereken mesafeyi tutturabiliyor, sonra ortaya karmasik durumlar cikiyor
Belkide zorla geliyordurAsla kanki gibi değilim bnm zaten kendi işim gücüm var derdim basımdan aşkın kendi kankalarimla görüşmüyorum yüzyüze okadar usandim insanlar dan yani haftada bir iki evimize geliyorsun güzelce oturalım vakit geçirelim git demi yani bir daha hiç bişi almicam yigenime kendi alsin
Bu sadece görümce için değil kv kb elti gelin içinde geçerli her zaman mesafeli olmak gerek . Ve saygı çerçevesinde. Diğer türlü bir sürü laf kalabalığı . Hiç gelinmiyor valla bunlara daTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
AynenBu sadece görümce için değil kv kb elti gelin içinde geçerli her zaman mesafeli olmak gerek . Ve saygı çerçevesinde. Diğer türlü bir sürü laf kalabalığı . Hiç gelinmiyor valla bunlara da
Hic isim olmaz ne hali varsa görsünGelinin hayatına çok müdahil olmaya çalışmazsanız aranız iyi olur. Benim iki gelinle aram böyle mesela. Benim görümcemle de öyle. Kimse kimseyi zorlamalı ilişkilere maruz bırakmıyor. Kimse kimsenin hayatına burnunu sokmuyor.
Uzak kalarak mesafeli olarak bacimTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Bunu benim kayinbabam da yapar uyuz olurum . Çikolatayı alır gelir yemekten önce verir , onu gören çocuk bir daha yemek yemez. Yalan değil benim de kaldırıp atasim geliyor çöpe. Ki yapmisligim da var. Yemekten önce çocuğa o tarz şeyler verilmez.Evt yaptığı söylediği herşeye ufak birsey de dese sesimi cikarmadim kardeşimin ve yigenimin hatrina mesala iki gündür supriz istiyor bnden aldım oda yemeğini ye ondan sonra vereceğim dedim istemedi yemek annemde dayanamadı ver kızım dedi öyle sinirlendi ki neymiş hediyeyi alıp atmak istiyormus sözünü dinlemedigi için bir daha almayacakmisiz psikolojisini bozuyor muşuz falan dedim bn vermedim annem verdi neyse yemeği gene bn yedirdim daha sana supriz almam yoksa diye ama evde simartip her istediğini alıp yapıp sirf üzülmesin diye sonrada adının biz olmasindan çok usandım yani sırf bu yüzden bu şehirden gitmek istiyorum uzak olsun
Yöreden yöreye değişir bu sorunun cevabıTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Bence problem sizdeO konuyla alakası yok bu aileye gelin geldiginden beri böyle herşeyi bn çok iyi bilirim tavrı var öyle yetiştirilmiş evinde evin reisi gibi herkesi yönetmiş şimdi bizim aileye de aynı muameleyi yapmaya çalışıyor bizde rahatsız oluyoruz haliyle kardeşimin hatrina susuyoruz
Yani anne babasından cok mu seviyordunuz?Valla bizimde gelinimiz var bizde yiğeneizmize canımızı verirdik. Yeğenim doğduğumda öğrenci idim ozaman lar cebimdeki yol parasına kadar harcardım. Aklımızı kaçırmış gibi harcıyırduk. Annesi babası sadece evlat seviyor gibiydi. Çocuklar büyüdü hiç bir zorları kalmadı gelin hanım durduk yere kavga çıkardı ortada hiç sebeb yokken mesafe koydu. Şimdi bayramdan bayrama abim ararsa o da konuşur annemgille. Öyle ölüp bitmemek gerek
Hangi cümleden onu çıkardınız?Yani anne babasından cok mu seviyordunuz?
Hangi cümleden onu çıkardınız?
Anne babası sadece evlat seviyor gibiydi yazmışsınız. Bunun ne demek olduğunu anlayamadım. Bunu mu demek istiyorsunuz diye soruyorumValla bizimde gelinimiz var bizde yiğeneizmize canımızı verirdik. Yeğenim doğduğumda öğrenci idim ozaman lar cebimdeki yol parasına kadar harcardım. Aklımızı kaçırmış gibi harcıyırduk. Annesi babası sadece evlat seviyor gibiydi. Çocuklar büyüdü hiç bir zorları kalmadı gelin hanım durduk yere kavga çıkardı ortada hiç sebeb yokken mesafe koydu. Şimdi bayramdan bayrama abim ararsa o da konuşur annemgille. Öyle ölüp bitmemek gerek
Hayır çocukların her masrafı gideri bizde idi. Bezlerine oyuncaklarına kadar biz alıyorduk.ama yaranamadık ortada bilmediğimiz bir sebeb ten kavga çıkardı halen daha ne olduğunu bilmeyiz bizimle görüşmeyi kestiAnne babası sadece evlat seviyor gibiydi yazmışsınız. Bunun ne demek olduğunu anlayamadım. Bunu mu demek istiyorsunuz diye soruyorum
Ağzınızı mı yırtarmışöyle deme abla ağzını yirtariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?