Doğru insan var mı ya ?

SelinDede

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
213
149
18
29
Herkese merhaba ! Bu sıralar erkekli konular çok var , ya ben ne yaptıysam doğru insana denk gelemedim de öyle bişi var mı cidden Ya ? Sevgiden motivasyon alan biriyim ama ilerleme kaydedemedim. Ne bileyim para için gelen erkek oldu veya sorumsuz erkekler geldi , nasıl doğrusu bulunuyor ? Eğitimimi tamamladım işim var ondan doğru insan gelse mutlu olurdum.

Bazen düşünüyorum

Kimbilir hangi kızın peşinde koşuyordur benim doğru insanım

Gelsin yolucam

Geç kaldı diye
Aynı ben :) Ya da kız onun peşinde koşuyordur. Ya biz naif kalıyoruz Ya da diğer kızlar adamları bir şekilde elinde tutuyor ki öyle oluyor sanırım. Ben mesela çok saf kalıyorum gözü açık biri değilim.

Bir laf var seviyorum

"Bir erkeği elinde tutmanın tek yolu, elde tutulmak istenen bir erkektir" diye

Taktikle falan olmuyor çünkü

Açıkgözüm sanıyordum yine yedim ben daha geçen gün yakaladım birkaç yalanını

Para için yaklaşanı farketmişsiniz hatta sorumsuz olanı da.. Gayet açıkgözlüsünüz bence.

Herkesin doğrusu farklıdır bana doğru gelen başkasına gelmeyebilir. Bizim davranışlarımız da çok etkili. Biz de karşı tarafın doğrusu olmalıyız. Hülasa mutlak doğru bir şey yoktur.

Ben işte son zamanlarda uyandım da , ya ne bileyim diğer konularda erkekler kullanamayacağı kadını tercih etmezler demişler Ya o da doğru sanki... İki tarafta seviyormuş gibi yapıp kullanıyor ise daha da kötü... Karışık durumlar napsak bilemedim

Umacak bir şeyim yok şu noktada, çok kırgın ve yorgun hissediyorum.
Bir şeyleri umut edebilmek için bile çok erken.

Para için yaklaşanı farketmişsiniz hatta sorumsuz olanı da.. Gayet açıkgözlüsünüz bence.
Bu arada bu site sayesinde daha da açıldı gözüm, hanımlar demiş Ya erkekler kadın parası yiyor ama kadınlar söylemiyor vs diye hakikaten öyle, hani önceden şüphe ediyordum ben yanlış anladım adam paraya gelmemiştir diye de öyle değilmiş hakikaten görülerim doğruymuş. Teşekkürler KK

Benim hayattaki tek cabam doğru insan olmak yolunda oldu yani doğru insanı beklerken kendi eksiklerinizi giderin hatalarinizi duzeltin fikirlerinizi geliştirin o zaman doğru insanı nasıl seçeceğiniz gerçekten anlayabiliyorsunjz. Ben şuan evliyim çocukluğumdan beri hayatım kitaplarla geçti insan davranışlarını gözlemle geçti ve eşim benimle gelecekte gelecek düşündüğünü söylediğinde önce hiç bir şey söylemeden yanından ayrilmistim sonra düşündüm tabi çok güvenilir biri öyleyse onunla bi yola çıkmaya değer dedim 7 ay görüştük ve duygusal zekası o kadar yüksek ki ( bu romantik olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle) tüm canlılara karşı çok hassas . Bunu anladığım da dedim ki bu adam beni bile isteye asla üzmez 7 ay sonunda evlenme teklifi geldi şuan bir buçuk yıllık evliyiz bir saniye bile pişman olmadım ofkeliyken stresliyken bile bana kırıcı tek söz söylemedi . Benim her zaman iletişimde olduğum insanlarda da aradığım 3 kriter var
1 ahlaklı olması
2 akıllı olması
3. İlk ikisini sentezleyerek kullanabiliyor olması

Bu 3 seçenek bugüne kadar beni hiç yanıltmadı . Ayrıca kitap okumayanlarla evlenmeyin sonra fikri ufku açık olmuyor bunları niye düşünmüyo diye uzuluyosunuz .kitap insanın düşüncesini geliştirir. Allah iyilerle karşılaştırsın

Umacak bir şeyim yok şu noktada, çok kırgın ve yorgun hissediyorum.
Bir şeyleri umut edebilmek için bile çok erken.
Katılıyorum ben mesela şu dakikadan sonra bayağı bayağı sadece kendimi düşünüyorum önceden kaldı tarafın çıkarlarını da düşünürdüm o zaman çok yanıldım şimdi her konuda önce ben diyorum onu yapmak lazım ...

Çok teşekkürler o seçeneklere katılıyorum önemli. Etrafta kitap okuyan adam Yok gibi benim çevrede Ya Ama tespitler on numara. birde şey şu ana dek görüşmeye Çağıranlar kendi yediğini içtiğini ödemekten çekindi, bilmiyorum çok Yorgun’um.

Ben işleri o noktaya getirebileceğimden emin değilim yani şimdi biriyle tanış da flört et de bir daha alış da ohoooov
Sana da başından hep "bu da moka sarar" hissi gelmiyor mu
Daha fazla arkadaş edinmek çok istiyorum, arkadaş bakımından hep çok şanslı çıktım

Birde millet nerede tanışıyor da denk geliyor onu merak ediyorum internetten mi tanıştınız ? Benim kuzenlerimde yardımcı olmaz herkes kendi derdinde diğerleri çocukluktan tanıdıklar birde iş çevresi ve ilerleme kaydedemiyorum .

Sesli güldüm Benim çok yakın 2 arkadaşım var biri kız biri erkek diğerlerini tanıdık olarak koydum çünkü kullanmaya başlıyorlar ben arkadaş istemiyorum ondan . Hani kalıcı güzel biri olsun hayatımda beni desteklesin arkadaş fani.

Tabii ki zaten sevdiğim insanla arkadaş gibi olmak isterim
En yakın arkadaşım olsun benim
Bulursan nerede bulduğunu bana da söyle de gidip bakayım

Bu konuda da siz haklısınız bazen biz ne kadar doğru olursak olalım o kişiyi bulamayabiliyoruz. Bana annemin dualariyla denk geldi sanırım .babaannem aramakla bulunmaz Allah rast getirecek derdi. Ben hiç Bir Zaman evlenmek isteyen biri olmadım erkeklerle de hep mesafeliydim .hani derlerye bir şeyi çok isteyince olmaması ve vazgeçince gerçekleşmesi hayatın sen bakarken soyunamiyorum deme şekli diye.
Bakmayın benim hayatım da çok mutluluk dolu geçmedi çok şeyler yaşadım şimdi hayatım duruldu herkesin bir imtihanı var Allah doğru insanı denk getirsin ve denk geldiğinde fark ettirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…