İşte ne bileyim bende kaldım olduğum yerde de :) Şu sitede bile baktım erkekler hem cimri hem kullanıyor ... Moralim bozuldu konulara bakınca. Eskiden üzülmezdim de burada okuduklarımı görünce kötü oldum.Tabii ki zaten sevdiğim insanla arkadaş gibi olmak isterim
En yakın arkadaşım olsun benim
Bulursan nerede bulduğunu bana da söyle de gidip bakayım
Anlayamadım :) ?
İnşallah, amin :) Benim çok istediğim biri vardı üniversiteden gerçi o farklı okuldaydı da onla da olmadı sonra yüksek lisansa yurtdışıma gideyim dedim burs bulamadım o da olmadı böyle çakılı kaldık :) bir yerde düzelecektir de ne zaman ????Bu konuda da siz haklısınız bazen biz ne kadar doğru olursak olalım o kişiyi bulamayabiliyoruz. Bana annemin dualariyla denk geldi sanırım .babaannem aramakla bulunmaz Allah rast getirecek derdi. Ben hiç Bir Zaman evlenmek isteyen biri olmadım erkeklerle de hep mesafeliydim .hani derlerye bir şeyi çok isteyince olmaması ve vazgeçince gerçekleşmesi hayatın sen bakarken soyunamiyorum deme şekli diye.
Bakmayın benim hayatım da çok mutluluk dolu geçmedi çok şeyler yaşadım şimdi hayatım duruldu herkesin bir imtihanı var Allah doğru insanı denk getirsin ve denk geldiğinde fark ettirsin
Anlamadım ama? Geçen günde biri aytemiz mi ne öyle birine benzetti mi öyle bişiler yazdıydı da bence konuların hepsi aynı ya demek ülkede aynı sorunlar var :) Şu erkeklerle alakalı bir konu açmış biri orada mesela herkes aynı şeyi demiş enteresan tek tip erkek var ülkede mi nedir artıksensin bence ama neyse :)
o da böyle erkeklerin hesap ödememesinden, kendisini hak etmemelerinden çok yakınırdı
Özelden bişi sorabilir miyim Ya ? Ya da yarın sorsam olur mu şarj bitiyor :)Bu konuda da siz haklısınız bazen biz ne kadar doğru olursak olalım o kişiyi bulamayabiliyoruz. Bana annemin dualariyla denk geldi sanırım .babaannem aramakla bulunmaz Allah rast getirecek derdi. Ben hiç Bir Zaman evlenmek isteyen biri olmadım erkeklerle de hep mesafeliydim .hani derlerye bir şeyi çok isteyince olmaması ve vazgeçince gerçekleşmesi hayatın sen bakarken soyunamiyorum deme şekli diye.
Bakmayın benim hayatım da çok mutluluk dolu geçmedi çok şeyler yaşadım şimdi hayatım duruldu herkesin bir imtihanı var Allah doğru insanı denk getirsin ve denk geldiğinde fark ettirsin
Biz yıllardır tanıyorduk birbirimizi ama aramızda hiç birşey yoktu yılda sadece bir defa sesimizi falan ancak duyardık o yakınlıktaydık sonra kendisi açıldı o da cekingendir duygular konusunda ikimizde ilişkilerde çok becerikli insanlar değiliz o yüzden etrafımızda ki insanlar devreye girdi oldu işte. Ben sizi seven insanların yakistirmalarini onemseyin derim tabi aklı başında insanlarsa çünkü aklı başında ve sizi seven insanlar sizin kotulugunuzu istemez aklı başında olmayanlar zaten yanımızdan erkek geçse yakistirir. Asla yakışıklı güzel diye ayirmayin çünkü evlilik ruh işiBirde millet nerede tanışıyor da denk geliyor onu merak ediyorum internetten mi tanıştınız ? Benim kuzenlerimde yardımcı olmaz herkes kendi derdinde diğerleri çocukluktan tanıdıklar birde iş çevresi ve ilerleme kaydedemiyorum .
Yaaa sizde öyle mi olduBen dogruyumda karsima hep yamuklar cikmis
İşte halalar teyzeler filan benim iyi gözlemci tam melekler de diğerlerine güvenmem :) Annem de evlenmesen daha iyi modunda niye bilmem :)Biz yıllardır tanıyorduk birbirimizi ama aramızda hiç birşey yoktu yılda sadece bir defa sesimizi falan ancak duyardık o yakınlıktaydık sonra kendisi açıldı o da cekingendir duygular konusunda ikimizde ilişkilerde çok becerikli insanlar değiliz o yüzden etrafımızda ki insanlar devreye girdi oldu işte. Ben sizi seven insanların yakistirmalarini onemseyin derim tabi aklı başında insanlarsa çünkü aklı başında ve sizi seven insanlar sizin kotulugunuzu istemez aklı başında olmayanlar zaten yanımızdan erkek geçse yakistirir. Asla yakışıklı güzel diye ayirmayin çünkü evlilik ruh işi
Ben hayatım boyunca hep kariyer hayalleri kurdum kariyer peşinde koştum erkeklerle hep mesafeliydim. Şuan da evli hamile bi ev hanımıyım şehir değiştirince işimden ayrıldım hayat bambaşka yönetti . Tabi ilerde yeniden iş hayatında olucam inşallah . Onceliklerinizi iyi sıralayınİnşallah, amin :) Benim çok istediğim biri vardı üniversiteden gerçi o farklı okuldaydı da onla da olmadı sonra yüksek lisansa yurtdışıma gideyim dedim burs bulamadım o da olmadı böyle çakılı kaldık :) bir yerde düzelecektir de ne zaman ????
Ne zaman sitersenjz sorun cevaplayabilecegim bir seyse cevaplarimÖzelden bişi sorabilir miyim Ya ? Ya da yarın sorsam olur mu şarj bitiyor :)
Yaşınız küçük olduğu için anneniz o modadır benim annem de evlenme kızım hayatını yaşa kimsenin kahrını çekme vs derdi ama yaşım yaşım ilerleyince yalvarmaya başladı evlen mutlu ol biz her zaman olmayız diyeİşte halalar teyzeler filan benim iyi gözlemci tam melekler de diğerlerine güvenmem :) Annem de evlenmesen daha iyi modunda niye bilmem :)
İşte iş yerindekiler karışıyor evlen vs diye onlara neyse yanlış kişilere çöpçatanlık yapmaya çalıştılar iyice berbad oldu yani... Ama arkadaş bir yere kadar eş lazımYaşınız küçük olduğu için anneniz o modadır benim annem de evlenme kızım hayatını yaşa kimsenin kahrını çekme vs derdi ama yaşım yaşım ilerleyince yalvarmaya başladı evlen mutlu ol biz her zaman olmayız diye
Ben de bir baskasina benzettim. Demekki arkadas cok yonlu biri :))portakalsevgisi sen misin
Bacım burası BDV. Yani derdi olanların konu açtığı bir yer. Şimdi durup dururken benim burada ilişkim şöyle şahane böyle süper diye anlatmam abes kaçmaz mı?İşte ne bileyim bende kaldım olduğum yerde de :) Şu sitede bile baktım erkekler hem cimri hem kullanıyor ... Moralim bozuldu konulara bakınca. Eskiden üzülmezdim de burada okuduklarımı görünce kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?