Doğru insan var mı ya ?

Dünyada milyarlarca insan var ve herkesin eşi kendisine göre mükemmeldir. Senin de karşına öyle bir insan çıkar elbet daha zamanı değilmiş demek ki.

Öyle nispetçileri dövüyos :))
Gelip konulara yazmıyorlar mı kocişim harika diye

İşte iş yerindekiler karışıyor evlen vs diye onlara neyse yanlış kişilere çöpçatanlık yapmaya çalıştılar iyice berbad oldu yani... Ama arkadaş bir yere kadar eş lazım
Ben arkadaş değil de iki tarafı da çok iyi tanıyan akraba referanslarina daha çok güveniyorum akrabalar o kişinin aile yapısını ev içindeki hallerine kadar bilirler ama dediğim gibi aklı başında olmalı sözüne güvenilir insanların referensina güvenin aklı başında insan zaten öyle herkese referans olmaz

Bu aralar hep böyle konular açılıyor kk nın en büyük derdi yalnızlık sanırım

Yukarda bi arkadaş belkide karşımızdaki insanın doğrusu biz değilizdir gibi bir şey demiş yanlış hatırlamadıysam..çok mantıklı bence

Bu işlerde bence sadece doğru ve iyi insan olmak yetmiyorki..lafım yanlış anlaşılmasın ama bazen bakıyorum huysuz geçimsiz tipler evli diyorumki bu evliliği nasıl yürütüyor ( her evli öyle demek istemiyorum)

Demekki bu işin sadece doğru insan olmakla ilgisi yok farklı bi olay bende tam çözemedim

kızmaca , gücenmece yok canım...ama bilim şunu söylüyor, o bozuk kişileri hayatımıza bizler çekiyoruz..yani bilinçaltımız, çocukluğumuzda yaşadıklarımız vs...

Ne kadar tecrube o kadar dogru insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…