• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Evlendiniz mi :) Evlendiyseniz , ilişkiniz devam ediyorsa çok sevineceğim. Birde 2-3 yaş erkeğin küçük olması konusuna ne diyorsunuz ?
Evliyiz şu an 15 ay oldu :) benim eşim benden 5 yaş büyük ama çoğu zaman karşımda çocuk var gibi geliyor :) bu kişiden kişiye değişecek bir durum. Baktın iletişiminiz güzel. İyi anlaşıyorsunuz güzel vakit geçiriyorsunuz neden olmasın :)

Benim diğer kız arkadaşlarıma sevgililerinden hediyeler vs gelir, bana ilk buluşmada adam hesabın tamamını ödetti hani bekliyorum ki üstüne biraz daha para koysun herkes kendi hesabını ödesin , onu Bile yapmadı, çok çirkin.
Çok kaba bence. Bana göre nezaket icabı erkek ödemeli. En kötü ihtimal ortak ödemek. Ki ben ilk buluşmada ortak hesap ödeyecek olsam u buluşma aynı zamanda son buluşma olurdu herhalde :)
(Her zaman ille erkek ödesin diye bir takıntim yok. İlerleyen zamanlarda ortak da ödenebilir. )

Evlendiniz mi :) Evlendiyseniz , ilişkiniz devam ediyorsa çok sevineceğim. Birde 2-3 yaş erkeğin küçük olması konusuna ne diyorsunuz ?
Bu arada malesef erkekler kızlara göre daha geç olgunlaşıyor büyük olmasında fayda var çocukça davranıyorlar cidden yaşıt kız arkadaşlarına göre. Mesela ben evliyim eşim benden 2 yaş büyük Allahtan yaşıtlarına göre daha olgun bir erkek ama ona rağmen bazen daha da yaş farkı olsa iyi olurdu diyorum

Çok kaba bence. Bana göre nezaket icabı erkek ödemeli. En kötü ihtimal ortak ödemek. Ki ben ilk buluşmada ortak hesap ödeyecek olsam u buluşma aynı zamanda son buluşma olurdu herhalde :)
(Her zaman ille erkek ödesin diye bir takıntim yok. İlerleyen zamanlarda ortak da ödenebilir. )
Sonrasında pişkin pişkin başkalarına benim için değil benle aynı anda başkaları ile de görüşmüş olacak ki hesap ödeyen kız buldum demiş :(

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Her insana "Aha da işte bu" gözüyle bakarsanız olmuyor, onu söyleyebilirim. Sizinle yaşıtız, sizin için uygun kişiyi bulmakta geç kalmış sayılmazsınız. Ben şimdiki (ve evlenmeyi de düşündüğüm) erkek arkadaşımı karşılaşmamızın imkansız olabileceği bir ortamda buldum, Mr. Nobody filmini izlediniz mi bilmiyorum, tıpkı oradaki gibi peşi sıra gelen olasılıkların denk gelmesi gibi bir tanışma ve flört süreci oldu. Aramak için uğraşmayın, verebileceğim tek tavsiye bu. :)

Ve bir arkadaş söylemiş katılıyorum, maddi durumunuzu olabildiğince gizli tutmaya çalışın. Asla hiçbir muhabbetinize sokmayın. Bunu konuşmaya hiç gerek yok. Sizin için söylemiyorum genel anlamda. Ama şuna katılmıyorum, para kazanan insan rahat yaşasın. Kasım kasım kasılmasına gerek yok. Maddi durumunun iyi olması günah değil sonuçta. İstediğin arabayı alırsın, istediğin ev de oturursun. Tercih meselesi. He ben olsam 40.000 liralık bir arabamı alırım en fazla öyle bir şey kullanırım. Kalanını bankada biriktiririm. Çevre hep mütevazi olup, aralarına son modellerle giremezdim sanırım.. Kötü.bir şey de değil bu ama işte sanırım biraz çekinirdim. Mütevazi olmak isterdim. Zaman da kötü. Gözleri üzerime çekmek istemezdim
Bilinmeyenden zarar gelmez
Benim eşim bile bilmez gelirimi
Daha doğrusu doğru miktarı bilmiyor:110:

İlk buluşmada hesabı kız nasıl ödüyor anlayamıyorum..Erkek davet etti gittin oturdun cay kahve yemek herneyse hesap geldi tabiki hiçbişey yapmadan duracaksın. Karşıdaki de öde diyemez mecburen ödeyecek...Daha ilk buluşmada eliniz cüzdana gidiyorsa hata sizde bence...

Ama ben bunu test olarak kullanırdım bazen kararsız kalırsam,cüzdanı elime alır dur ben öderim derdim adam peki derse sınavdan sıfır çekerdi zaten..

Bir de mesela biriyle buluştunuz karşıdaki tam bir hanzo çıktı veya bi şekilde kaba bişeylerini gördünüz saygısızca laflar vs veya cinsellikten dem vurmalar.. Ben bi lavaboya gideyim deyip hiç haber vermeden ordan çıkıp gidin çünkü orda verdiğiniz zamanı bile haketmez böylesi...Mesela avm deki cafeler uygun, lavabo avm de oluyor, cafeden cıkarsın sonra vınnn

İlk buluşmada hesabı kız nasıl ödüyor anlayamıyorum..Erkek davet etti gittin oturdun cay kahve yemek herneyse hesap geldi tabiki hiçbişey yapmadan duracaksın. Karşıdaki de öde diyemez mecburen ödeyecek...Daha ilk buluşmada eliniz cüzdana gidiyorsa hata sizde bence...

Ama ben bunu test olarak kullanırdım bazen kararsız kalırsam,cüzdanı elime alır dur ben öderim derdim adam peki derse sınavdan sıfır çekerdi zaten..

Bir de mesela biriyle buluştunuz karşıdaki tam bir hanzo çıktı veya bi şekilde kaba bişeylerini gördünüz saygısızca laflar vs veya cinsellikten dem vurmalar.. Ben bi lavaboya gideyim deyip hiç haber vermeden ordan çıkıp gidin çünkü orda verdiğiniz zamanı bile haketmez böylesi...Mesela avm deki cafeler uygun, lavabo avm de oluyor, cafeden cıkarsın sonra vınnn
Çok güzel fikir ama allah böyleleriyle karşılaştırmasın .

Çok güzel fikir ama allah böyleleriyle karşılaştırmasın .

Ben beğenmesem de görgü icabı makul bir süre onun saçma muhabbetini çekerdim ki çoğu bayanın da bunu yaptığına eminim ilk buluşmada...hemem kalkmak ayıp olur diye ama sonra düşününce ya neden o aptal adamı en az 1 saat çekeceksiniz

Ben beğenmesem de görgü icabı makul bir süre onun saçma muhabbetini çekerdim ki çoğu bayanın da bunu yaptığına eminim ilk buluşmada...hemem kalkmak ayıp olur diye ama sonra düşününce ya neden o aptal adamı en az 1 saat çekeceksiniz
İnsanlara hediyeler, çiçekler geliyor, bu bana tüm hesabı ödetti , çok korkunç, zaten başka nedenden dolayı işten atıldı.

İnsanlara hediyeler, çiçekler geliyor, bu bana tüm hesabı ödetti , çok korkunç, zaten başka nedenden dolayı işten atıldı.

Ödetti derken?
Sana öde dememiş ki
Sen alman usulu yapmaya kalkmışsın 40tl lik hesaba da cıkarıp 50 tl yi ortaya koymussun bişi demeden anladıgım kadarıyla..Neden daha ilk bulusmada bunu yaptın? O da hanzonu önde gideni olduğundan tşk etmiş..

Karşındaki adam düzgün biri olsa senin bu alman usulu taktiğin ona cok itici gelirdi yani bozugun olsa kendi yediğin kadarını verecektin. Hoş olmazdı.

Neyse iyi olmuş hanzo hanzoluğunu beli etmiş en azından.

Bi kere basıma gelmişti. 2. Buluşmaydı adam yemek teklif etti. Hesap gelince ben vereyim mi dedim. Adam 20tl sini sen ver veya hepsini ben vereyim nasıl istersen dedi...20tl yi koydum bidaha da asla görüşmedim...Hem yemeğe çağır hem 20tl yi kar olarak gör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski esim lise arkadasimdi.yenisi bosanma arefemde tesadufen bir arkadasimla kahve icerken arkadasimi tanidigi icin selam vermeye ugradi 7 yildirda dibimde masallah : ))

Güzel konu bunu bende merak ediyorum.
Ben dogru insan dediğim kişiden boşandım. Zaten bi evlilik olmadı aslında düşününce. O yüzden doğru insanı hala bulmuş değilim.
Karşıma her çıkana potansiyel sevgili gözüyle bakınca da olmadığını gördüm.
Olmuyo bi şekilde çok isteyince olmuyo.
Sanırım beklemeden zamansizca çıka gelecek o kişi.
Rabbim hayırlı insanı çıkarsın karşımıza.
Bazen diyorum neden neden.
Onca kişi de diyor senin vardır artık birisi hayatında falan.
Ama yok.
Nasip işte demek ki zamanı var daha :(

Ben de hep merak ederdim bu insanlar evlenmeye nasıl karar veriyor nasıl aradığım insan işte bu diyebiliyor diye. Ama eşimi ilk gördüğümde bir sıcaklık hissettim. İçim ısındı sanki ona karşı. Sonrasında nasıl oldu da evlilik yoluna anlamadım bile :) mükemmel miyiz problemsiz miyiz o ayrı :)

Çok üzerine gitmemek gerekiyor büyük konuların. Kendi haline bırakmak gerekiyor. olacağı varsa oluyor ve sen nasıl olduğunu anlamıyorsun bile :)
Su an birine o sıcaklığı hissediyorum olur mu acep :)

Back
X