Doğru insanla bir şekilde yollar kesişir mi yoksa biz mi doğru insanı arayıp buluruz

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Yaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?

Yaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Ben şuna inanırım..istediğiniz kadar sosyal olun vs eğer hayat karşınıza çıkarmazsa cikarmaz.. eger dogru insan karsiniza cikacaksa ummadiginiz anda pat diye cikacaktir. Bu isler akilla mantikla olmuyor.. hayat getirecek, zamana birakin o arada anin tadini cikarin..

Ben şuna inanırım..istediğiniz kadar sosyal olun vs eğer hayat karşınıza çıkarmazsa cikarmaz.. eger dogru insan karsiniza cikacaksa ummadiginiz anda pat diye cikacaktir. Bu isler akilla mantikla olmuyor.. hayat getirecek, zamana birakin o arada anin tadini cikarin..

Aynen öyle...Allah'a da güvenmek lazım değil mi

Kısmetin döner dolaşır ayağına dolaşır demişler evlilikte kader işi biz doğmadan kim olduğu belli Rabbim birini de yazmıştır sizin alnınıza inşallah Hayırlı bi eş olur

On yıl önce doğru gelen insan için şimdi hiçte doğru değilmiş diyorum. Yani şimdi karşıma birisi çıksa on yıl sonra ne düşünürüm bilmem. Çok fazla büyük beklentilerle değil başlangıçta sevgi sonrasında mantığınında uyuştuğu bir insanla devam etmek gerekir. Öylede böylede insanlar ve fikirleri sabit kalmıyor. O yüzden çok kurcalamamak akışına bırakmak lazım.

Aslinda ne kadar kursa gittiginin, nereleri gezdiginin pek bir onemi yok. Belki de yanlis kisilere sans veriyoruzdur. Hoslanmadim deyip kestirip atmamak lazim. Bu da bir hayat dersi bence.

Bu çok doğru ya, bu tavsiyeyi aldım ben de yakın zamanda.
Kafanda fiks bir tip oluşturup onu arayınca hayal kırıklığı oluyor, halbu ki beklemediğin insanlar da seni şaşırtabiliyorlar.

Kafanda fiks bir tip oluşturup onu arayınca hayal kırıklığı oluyor, halbu ki beklemediğin insanlar da seni şaşırtabiliyorlar.
Kendimden ornek vereyim Soguma potansiyelim cok fazla. Isinma potansiyelim yok gibi ama nerde serseri bir tip varsa uzak durdugum halde cekiliyorum. :dondurma:

Bu kez farkli olacak. :KK50:

Eski sevgilileri yeni adaylarda sonuc fos😂 burda yeterince ornek var, karsilastirma yapiliyo

Kendimden ornek vereyim Soguma potansiyelim cok fazla. Isinma potansiyelim yok gibi ama nerde serseri bir tip varsa uzak durdugum halde cekiliyorum. :dondurma:

Bu kez farkli olacak. :KK50:

Ben de çok kolay soğuyorum, onu fark ettim. Bence kafamızda belli katı kriterlerden dolayı o.
Ama bundan sonra dediğiniz gibi şans vereceğim bir iki görüşeceğim mutlaka :)

Back
X