- 28 Ocak 2016
- 227
- 57
- 48
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar arkadaşım ev bakıyor kiralık bende kendi çapında yardımcı oluyorum .ama huzursuzum oturdukları çoğu evden kira ödemedikleri için atıldılar.şuan oturdukları evden ev sahibi atıyor 6 7 aydır kira ödenmemiş. Napmam lazım
Bence bosanMerhabalar arkadaşım ev bakıyor kiralık bende kendi çapında yardımcı oluyorum .ama huzursuzum oturdukları çoğu evden kira ödemedikleri için atıldılar.şuan oturdukları evden ev sahibi atıyor 6 7 aydır kira ödenmemiş. Napmam lazım
Yine kirayı ödemezlerse benimde payın olacak evsahibine karşı kendimi suçlu hissedicemSiz neden huzursuzsunuz?
Sanırım öyle yapıcamAracı olmayın kafi..
Maalesef öyleyimSizin önceki konunuz da biraz değişikti.
Çok mu iyi niyetlisiniz acaba ??
En iyisi bu içim rahat etmiyor kaç gündürYardımcı olmayın.
Sorarlarsa baktım, bulamadım diyin.
Kefil olmam emlakçı dan ev buluyodum .oda küçük bebeği var ona üzüldüm .ama içim huzursuz bulamadım.dixcemEv sahibine arkadaşın için kefilim demediğine göre mesele yok.Ha bu kira ödememe huylarını bilip kefilim diyorsan da huzursuz olmalısın zaten.Bırak kendi bulsun evini.
Hiç bulaşma.İnsanları dolandırıyorlar resmen.Kefil olmam emlakçı dan ev buluyodum .oda küçük bebeği var ona üzüldüm .ama içim huzursuz bulamadım.dixcem
Hiç bulaşma,kirayı ödemezlerse ev sahibi senin arkadaşın sen getirdin diye söylenir.Ben bulamadım deyip işin içinden çıkın,ama şunu merak ettim neden ödemiyorlar kiralarını?Merhabalar arkadaşım ev bakıyor kiralık bende kendi çapında yardımcı oluyorum .ama huzursuzum oturdukları çoğu evden kira ödemedikleri için atıldılar.şuan oturdukları evden ev sahibi atıyor 6 7 aydır kira ödenmemiş. Napmam lazım
Bence bosan