- 30 Mart 2009
- 14.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.834
- 1.123
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Yoo bence de normal. Benim adet gunumde 30 ya da 40 ti sanirimSonuc geldi ama moralim bozuldu. 17 si yumurtlama tarihim diye tahmin ediyorum 164.8 geldi sonuc cok dusuk su an daha yuksek olmasi lazimdi sanki
Ayy şaka gbi aynı zamanda mı hamile kaldık kızCanim bu ara ev tasinma durumumuz var pek yakinlasmaya firsatimiz olmadi esimle en son 16 ocakta olmus iste dusun
Yumurtlama gunun +14 gun bat :) yani 17 sinde yumurtladiysan 31 ocak batAaaaaa dur yahu yok 26 ocak nerden cikti 23 ocak:) pazartesiler karisti:) pco olunca cok kotu oluyo iste bilmiyosun hic tarihini
Ayy şaka gbi aynı zamanda mı hamile kaldık kızbenm yumurtlama günümdu 16 si o günden sonra 21 ine kadr olmams ti sanırım o yüzden bnde o günkü ilişkiyle kaldım çok yüksek ihtimalle. Senin yumurta daha sonra catlamisti belki canm
Ayyy :)) vurdunuz gol oldu yani iyi bari canm 17sinde akıntı varsa 23ündeki iliskdende olabilir canm amaann ne önemi varki hamilesin işteCanim akinti gelmis 17 sinde not almisim ama bi daha almamisim belki de oldu ama yazmadim bilmiyorum. Esim le epeydir duzgun bir cinsel hayatimiz yok ne yazikki yogunluktan 23 ocak ta birlikte olmusuz onu bulduk hesaplardan zaten 15 gunde bir birlikte oluyoruz bir iki aydir
Benim ilk hamileligimde boyle olmustu:)onu ogrendigim de de deger 220 felandi. Dusuk degil dimi bu durumda degerim? Ay sali gunu olmaz bana simdiAyyy :)) vurdunuz gol oldu yani iyi bari canm 17sinde akıntı varsa 23ündeki iliskdende olabilir canm amaann ne önemi varki hamilesin işte
Normal canm sonucun gec döllenmistir benimde geç döllenme suan en son adet tarihime göre 9+6 olması gerekken 7+6 haftalık hamileyimSonuc geldi ama moralim bozuldu. 17 si yumurtlama tarihim diye tahmin ediyorum 164.8 geldi sonuc cok dusuk su an daha yuksek olmasi lazimdi sanki
Bence değil ya onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bnm ilk gebelikte 288 çıktı ilk ikincide 750 falndi ikiside dustu onunla alakalı değil bence iki katı artarmasi onemli olan bence olur olur burda vakit geçirmek işte :)Benim ilk hamileligimde boyle olmustu:)onu ogrendigim de de deger 220 felandi. Dusuk degil dimi bu durumda degerim? Ay sali gunu olmaz bana simdi
Zaten benim hesabima gore 23 ocak olsa bile 12-13 gun once dollenen bir bebektir bu. E o kadarlik bebegin de 164 ten buyuk olmasini beklemeyelim dimiBence değil ya onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bnm ilk gebelikte 288 çıktı ilk ikincide 750 falndi ikiside dustu onunla alakalı değil bence iki katı artarmasi onemli olan bence olur olur burda vakit geçirmek işte :)
Yok düşük degil canm benmde 280 çıkmıştı 5 gun sonra saglık ocagna yine yaptrdım 1680 civarında cıkmıstı 1 hafta sonra da doktora gitmiştim değerin normal yükselmiş güzel demişti sende 3 4 gün bekle saglık ocagna bidaha yaptr doktor icin erken bence daha ultrasonda gözükmez bile, ilk gittigimde bana erken dedi 15 gun sonra tekrar gel dedi gecen pazartesi gittim bebekte kalp atışıda görüldü cok şükürBenim ilk hamileligimde boyle olmustu:)onu ogrendigim de de deger 220 felandi. Dusuk degil dimi bu durumda degerim? Ay sali gunu olmaz bana simdi
Tabiki de canm inslh bu kez sağ saglim alırsın kucağına doktorlara sor iyice iki uç tanesine senin tek gen heterezigot tu ne olur ne olmazZaten benim hesabima gore 23 ocak olsa bile 12-13 gun once dollenen bir bebektir bu. E o kadarlik bebegin de 164 ten buyuk olmasini beklemeyelim dimi
Zaten bir dolu test sonucuyla giderim kapisina:) bakalim gerekli tedaviyi uygular o bana zaten insallah hayirlisiyla alirim kucagima bebisimiTabiki de canm inslh bu kez sağ saglim alırsın kucağına doktorlara sor iyice iki uç tanesine senin tek gen heterezigot tu ne olur ne olmaz
Yok düşük degil canm benmde 280 çıkmıştı 5 gun sonra saglık ocagna yine yaptrdım 1680 civarında cıkmıstı 1 hafta sonra da doktora gitmiştim değerin normal yükselmiş güzel demişti sende 3 4 gün bekle saglık ocagna bidaha yaptr doktor icin erken bence daha ultrasonda gözükmez bile, ilk gittigimde bana erken dedi 15 gun sonra tekrar gel dedi gecen pazartesi gittim bebekte kalp atışıda görüldü cok şükür
İnslh canm :)Zaten bir dolu test sonucuyla giderim kapisina:) bakalim gerekli tedaviyi uygular o bana zaten insallah hayirlisiyla alirim kucagima bebisimi
İcin rahat etmezse kuzum bekle biraz, sonra yine kan testi ver sağlık ocağına yükselip yukselmemismi diye, Rabb'im sağsalim kucağına almayı nasip etsin İnsaAllahBenim de bir onceki hamileligimde deger 226 ydi kosa kosa doktora girtim doktor simdi git 10 gun sonra gel dedi tekrar kan testi bile yapmadi 10 gun sonra keseyi gorduk hemen:)
Hayir canim sonucun iyi bundan daha düşük sonuçlar gördük burda tebrik ederim darısı benim başımaceylin-46 B Biravucmutluluk gelbebicik @snglylmzcskn WOMAN
Kizlar 4-5 gun geciken adet icin ( yaklasik 20 gun onceki iliskiden oldugunu varsayarsak) dusuk degil mi?
Sonuc geldi ama moralim bozuldu. 17 si yumurtlama tarihim diye tahmin ediyorum 164.8 geldi sonuc cok dusuk su an daha yuksek olmasi lazimdi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?