- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Doktorum gecen gebeligimde de bunda da test takibine ihtiyac duymadi:)Bugün de kan verecek misin? İki katına çıkmıştır umarım. Sonuçlardan bizi de haberdar et lütfen.
Valla koyulasmisTatlim bugun tekrar degil sali verecektim ama doktorumu aradim durumdan haberdar ettim tekrar kan testine gerek yok dedi:)
Gecen hamileligimde de oyle yapmisti o 226 cikmisti degerim folic baslatmisti 10 gun sonra gel demisti ya da bu 10 gun icinde asiri kusma asiri agri ya da kanaman olursa gelirsin yoksa zaten problem yok demektir demisti:) simdi de ayni taktigi uygulayacak sanirim
Aspirin al ve folic 1 kullanmaya basla carsamba ara randevulasalim dedi .
Bende evde idrar testleri yaparak koyulugu takip etmeye calisiyorum
Ustteki dun alttaki bugun sanki koyulasmis dimi:)
Eki Görüntüle 1949476
Bende goslerim bana oyun ku oynuyor diyordum:) oh cok sukur :) zaten 23 ocaktaki birliktelikten baska birliktelik oncesinde ve sonrasinda olmadigi icin 164 deger de normal geliyor bana. Allahim sen hayirlisiyla saglikla nasip et bu sefer...Valla koyulasmishadi gozun aydin
Saglikla al kucagina :) dogurmadim daha cars, pers dogurmayi hedefliyorum amaBende goslerim bana oyun ku oynuyor diyordum:) oh cok sukur :) zaten 23 ocaktaki birliktelikten baska birliktelik oncesinde ve sonrasinda olmadigi icin 164 deger de normal geliyor bana. Allahim sen hayirlisiyla saglikla nasip et bu sefer...
Sen hala dogurmadin mi:)
Hehehhehhe:) randevulastik bebegimle diyosun:)Saglikla al kucagina :) dogurmadim daha cars, pers dogurmayi hedefliyorum amasanki bana bagli
Aynen kavusalim artikHehehhehhe:) randevulastik bebegimle diyosun:)
Hamilelerin duasi madem kabul olur, yatip kalkip sana dua edicem bende:) en guzel haberleri senden bekliyorum yakin zamanda insallah:)
Aminnn en taze anneeeHamilelerin duasi madem kabul olur, yatip kalkip sana dua edicem bende:) en guzel haberleri senden bekliyorum yakin zamanda insallah:)
Hahahhaha aynen acayim mi:)Aminnn en taze anneeehadi hamilelik takvimi yapsanaaa
Topik açıcam Elife dua ediyoruz diye
Yok kız daha nelerHahahhaha aynen acayim mi:)
Akilliyim demedim ki:)Yok kız daha neler
Deli derler adama
Seviyorum seni ya deli kızAkilliyim demedim ki:)
Canim öncelikle hayırlı olsun bebis ini sağ sağlim kucağına al inşallah bende pko varKizlar cok saskinim cunku iki gun once test yaptigimda zerre kadar nokta bile yoktu bu aksam test yaptim ikinci cizgi belirdi yanlistir diye bi tane daha yaptim onda da ayni cizgi cikti.
Pco var adetlerim duzensiz dolayisiyla tarihlerimi bilmiyorum en son 29 aralikta adet olmus ve adet bitiminde sogan kurune baslamistim. Hala adet olmayinca kur ise yaramadi sandim ama simdi elim ayagim titriyor
Eki Görüntüle 1948875
Kiziiiiiim duam kabul mu oldu ki acep, ikiz mi bunlarKizlar bugun kan testimi tekrarladim. 486 cikti:) guzel yukselmis dimi
Yok yahu, deger normal artmis. Pazar gunu 12 de vermistim kani bugun aksam 8 de verdim. Tam tutuyo bence.Kiziiiiiim duam kabul mu oldu ki acep, ikiz mi bunlar
Kuzuuuu hamissmisinnnnn❤Kizlar bugun kan testimi tekrarladim. 486 cikti:) guzel yukselmis dimi
Evet canim :) hamdolsun surpriz yapti bebegim bana:)Kuzuuuu hamissmisinnnnn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?