Dogru mu goruyorum iki cizgi mi var?

Ayy canimm icime su serptin cok sevindim yazdiklarina cok tskr ederim artik ugrasmicam evde testle falan sagolasin

Sonuc geldi ama moralim bozuldu. 17 si yumurtlama tarihim diye tahmin ediyorum 164.8 geldi sonuc cok dusuk su an daha yuksek olmasi lazimdi sanki

Selam kirmizigitar benimde sat27 aralık 1 şubatta test yaptım 2. Çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım 17 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi iki kayına çıkacakmış diye 2 şer. Gün arayla test yaptım 31- 73 çıktı doktora senin sonucunda iyi 2 gün sonra tekrarla istersen ikiye katlayacakmı inşallah bi sorun çıkmadan duyarız kalp atışlarını

@ceylin-46 @Biravucmutluluk @gelbebicik @snglylmzcskn WOMAN

Kizlar 4-5 gun geciken adet icin ( yaklasik 20 gun onceki iliskiden oldugunu varsayarsak) dusuk degil mi?
Canim oncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin insaallah hamileliğin. Nacizane bir uyarim olacak bu yorumdaki resmi kaldır istersen. hasta bilgilerin tc kimlik numarana kdr görünüyor ya tehlikeli birsey. malum internet ortamina guven olmuyor sıkıntı yaratmasin sana.

Insallah canim hayirli haberler alirsin insallah hamilesindir yarin heycanli gun olacak desene :)

Farkinda bile degilim tesekkur ederim canim

kirmizigitar naptin canim bugun bi daha kan vercektin
Tatlim bugun tekrar degil sali verecektim ama doktorumu aradim durumdan haberdar ettim tekrar kan testine gerek yok dedi:)

Gecen hamileligimde de oyle yapmisti o 226 cikmisti degerim folic baslatmisti 10 gun sonra gel demisti ya da bu 10 gun icinde asiri kusma asiri agri ya da kanaman olursa gelirsin yoksa zaten problem yok demektir demisti:) simdi de ayni taktigi uygulayacak sanirim

Aspirin al ve folic 1 kullanmaya basla carsamba ara randevulasalim dedi .

Bende evde idrar testleri yaparak koyulugu takip etmeye calisiyorum

Ustteki dun alttaki bugun sanki koyulasmis dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…