- 26 Ekim 2016
- 872
- 504
- 103
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ayy canimm icime su serptin cok sevindim yazdiklarina cok tskr ederim artik ugrasmicam evde testle falan sagolasinCanım snde hamılelık gorunuor degerı daha dusuk olanlar war burda sılık cıkabılır cnku daha cok yenı senın degerın 2gunde katlanıyorsa cok ıı gıdıyor demektır sen fazla testle ılgılenme elınde tapu gbı kan tahlılın war
Sonuc geldi ama moralim bozuldu. 17 si yumurtlama tarihim diye tahmin ediyorum 164.8 geldi sonuc cok dusuk su an daha yuksek olmasi lazimdi sanki
Evet canim oyle yapim yarinda bir baktirim sagolBu arada en son 3subatta werdıysen yarın 6olck bıdaha wer deger kaca katlanmıs gorelım
Gene bızı habersız bırakma heeAyy canimm icime su serptin cok sevindim yazdiklarina cok tskr ederim artik ugrasmicam evde testle falan sagolasin
Sonuctan sonra yazacagim size insallqh katlanmistir :)Gene bızı habersız bırakma hee
Bnde yarın ıdrar testı alıp yapcam sılık gorsem bıle hemen gdıp kan wercm kan werırknde haberdar et bn burda olcm ınsallah cok heyecanlıyım smdıden ınsallah senınkı katlanmıstr bnde pozıtıfı gorurum umarımSonuctan sonra yazacagim size insallqh katlanmistir :)
Canim oncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin insaallah hamileliğin. Nacizane bir uyarim olacak bu yorumdaki resmi kaldır istersen. hasta bilgilerin tc kimlik numarana kdr görünüyor ya tehlikeli birsey. malum internet ortamina guven olmuyor sıkıntı yaratmasin sana.@ceylin-46 @Biravucmutluluk @gelbebicik @snglylmzcsknWOMAN
Kizlar 4-5 gun geciken adet icin ( yaklasik 20 gun onceki iliskiden oldugunu varsayarsak) dusuk degil mi?
Hmm o zaman bir sey diyemeyecegim, bende koyulasma vardi cunkuAyy canimm umut oldun inanki bana bende dusunuyordum oyle dusuk deger cikti diye ama canim belki bilgin vardir idrar testler silik cikiyor neden acaba
Insallah canim hayirli haberler alirsin insallah hamilesindir yarin heycanli gun olacak desene :)Bnde yarın ıdrar testı alıp yapcam sılık gorsem bıle hemen gdıp kan wercm kan werırknde haberdar et bn burda olcm ınsallah cok heyecanlıyım smdıden ınsallah senınkı katlanmıstr bnde pozıtıfı gorurum umarım
Farkinda bile degilim tesekkur ederim canimCanim oncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin insaallah hamileliğin. Nacizane bir uyarim olacak bu yorumdaki resmi kaldır istersen. hasta bilgilerin tc kimlik numarana kdr görünüyor ya tehlikeli birsey. malum internet ortamina guven olmuyor sıkıntı yaratmasin sana.
Rica ederimFarkinda bile degilim tesekkur ederim canim
@ceylin-46 @Biravucmutluluk @gelbebicik @snglylmzcsknWOMAN
Kizlar 4-5 gun geciken adet icin ( yaklasik 20 gun onceki iliskiden oldugunu varsayarsak) dusuk degil mi?
Fotodan kimlik bilgilerini kaldırdımMune duzeltme butonunu goremiyorum arkadaslar uyarmasa fsrk etmeyecegim fotografta kimlik bilgilerim var yardimci olurmusun fotoyu kaldiralim lutfen
Cok tesekkur ettim munecim iyiki varsin:)Fotodan kimlik bilgilerini kaldırdım
Rica ederim ne demekCok tesekkur ettim munecim iyiki varsin:)
Farkinda bile degilim tesekkur ederim canim
Tatlim bugun tekrar degil sali verecektim ama doktorumu aradim durumdan haberdar ettim tekrar kan testine gerek yok dedi:)kirmizigitar naptin canim bugun bi daha kan vercektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?