Dogru mu goruyorum iki cizgi mi var?

Cnm tebrik ederim en kısa sürede kandan da baktır

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) gecikmeylemi test yaptin?? Ve askam idrariylami??
Canim bende pco var ben adet filan olmuyorum ilac icmedigim surece. O yuzden bat diye bisey yok bende:) ne zaman olursa. Ama son adetim 29 aralik, esimle bu ara yogunuz diye 15 gunde hir anca gorusuyoruz son iliski 23 ocakta. Yani bu durumda 14-15 gun once filan dollenmis oluyor

Hayırlı olsun inşallah bende soğan kuru ile hamis kaldım :)

Ben bir de ilk hamileligimde korunurken hamile kalmistim bu kez de ilk defa bu ay korunmadim:) saskinim cok
Canım bnde aynı senın gbıyım pkoluyum we dengesız bır adet duzenım war bna doktor yumurtan catlamaz demıstı umutsuzdum ama bgun owulasyon testınde cıft cızgı gordum sok oldum sankı genelık testınde cıft cızgı gormus kadar sewındım cnku doktor yumurtalarını ıgneyle catlatıcaz demıstı prolaktın yuksek oluomus bızde hastalanmadgmzda prolaktını dusurduk5 aydır duzenlı olmaya basladım sogan kuru uyguladım ılk defa bu ay gcıktı sogan suyu gcıktrıormus ama yarın bnde bı kosu ıdrar testı almaya gtcm sılık bıle cıksa hemen kan wermeye koscm banada dua edın lutfen

Eklentiler

• IMG_4121.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 49
Tebrik ederim canım Bence hamilesin darısı bizlerin başına

MasaAllah cnm Allah devamini getirsn yarin bi kan ver cnm hmn

Yoo bence de normal. Benim adet gunumde 30 ya da 40 ti sanirim
Midia peki sonradan arttimi degerin benimde adet gunu 42 cikti sonuc idrar testi yaptinmi hic sonradan bugun yaptim yine ayni silik cikti cok uzuldum3 subatta kan verdim

Son düzenleme:
Mida peki sonradan arttimi degerin benimde adet gunu 42 cikti sonuc idrar testi yaptinmi hic sonradan bugun yaptim yine ayni silik cikti cok uzuldum
Tabi canim hatta dogurmak uzereyim ben adetime 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim, onda pozitifi gordum. Kan testim 8 cikmisti o gun. Sonra 16-17 civariydi, sonra da 30-40 civari cikti iste. Duzenli artis oldugundan problem yok dediler ve sukur ki doguma az kaldi

Yumurtlama doneminde misin? Lh testleri adet donemi pozitif veriyosa gebelik demektir genelde:)

Ayy canimm umut oldun inanki bana bende dusunuyordum oyle dusuk deger cikti diye ama canim belki bilgin vardir idrar testler silik cikiyor neden acaba

Yumurtlama doneminde misin? Lh testleri adet donemi pozitif veriyosa gebelik demektir genelde:)
Canım bnm artık bgunle bırlıkte 10.gun gecıkme oldu hala hasta olamadm salı gunu yanı ayın 31.de test yaptım en son 2gunde 1hep negatıftı bıraktım ılk defa akıntımdan dolayı owulasyon yapım ddm bu sklde cıktı yarın kosa kosa gdıp ıdrar tetsı alcm pozıtıfı gorursem kan aldırcm ınsallah hamıleyımdır

Canin kan testini adet gunu cuma gunu yaptim 42 cikti bugun sabahta idrar testi yaptim koyulasmismidir diye silik cikti koyu degildi bunla ilgili bir bilgin varmi canim
Canım snde hamılelık gorunuor degerı daha dusuk olanlar war burda sılık cıkabılır cnku daha cok yenı senın degerın 2gunde katlanıyorsa cok ıı gıdıyor demektır sen fazla testle ılgılenme elınde tapu gbı kan tahlılın war

Adetin gecikti ve ovulasyon testi pozitif mi cikti:)

Gebelik testin varmi evde

Adetin gecikti ve ovulasyon testi pozitif mi cikti:)

Gebelik testin varmi evde
Yok cnm en sonunu salı gunu harcadım oda negatıftı tum hayaller gene gttı dedım bnde pko war dıe gene gcıkme yasıorm yada sogan suyundan hala gelmedı ama duramıorm yarın gdıp alcm cıkmazsa demekkı gercekten yumurtlama donemınde oluorm dmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…