- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Kizlar cok saskinim cunku iki gun once test yaptigimda zerre kadar nokta bile yoktu bu aksam test yaptim ikinci cizgi belirdi yanlistir diye bi tane daha yaptim onda da ayni cizgi cikti.
Pco var adetlerim duzensiz dolayisiyla tarihlerimi bilmiyorum en son 29 aralikta adet olmus ve adet bitiminde sogan kurune baslamistim. Hala adet olmayinca kur ise yaramadi sandim ama simdi elim ayagim titriyor
Eki Görüntüle 1948875
Canim bende pco var ben adet filan olmuyorum ilac icmedigim surece. O yuzden bat diye bisey yok bende:) ne zaman olursa. Ama son adetim 29 aralik, esimle bu ara yogunuz diye 15 gunde hir anca gorusuyoruz son iliski 23 ocakta. Yani bu durumda 14-15 gun once filan dollenmis oluyorAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) gecikmeylemi test yaptin?? Ve askam idrariylami??
Baktirdim canim 164 cikti sonucCnm tebrik ederim en kısa sürede kandan da baktır
Kizlar cok saskinim cunku iki gun once test yaptigimda zerre kadar nokta bile yoktu bu aksam test yaptim ikinci cizgi belirdi yanlistir diye bi tane daha yaptim onda da ayni cizgi cikti.
Pco var adetlerim duzensiz dolayisiyla tarihlerimi bilmiyorum en son 29 aralikta adet olmus ve adet bitiminde sogan kurune baslamistim. Hala adet olmayinca kur ise yaramadi sandim ama simdi elim ayagim titriyor
Eki Görüntüle 1948875
Ben bir de ilk hamileligimde korunurken hamile kalmistim bu kez de ilk defa bu ay korunmadim:) saskinim cokHayırlı olsun inşallah bende soğan kuru ile hamis kaldım :)
bence de normal :) hayırlı uğurlu olsuuuuuun :)@ceylin-46 @Biravucmutluluk @gelbebicik A aksamustugelenWOMAN
Kizlar 4-5 gun geciken adet icin ( yaklasik 20 gun onceki iliskiden oldugunu varsayarsak) dusuk degil mi?
Canım bnde aynı senın gbıyım pkoluyum we dengesız bır adet duzenım war bna doktor yumurtan catlamaz demıstı umutsuzdum ama bgun owulasyon testınde cıft cızgı gordum sok oldum sankı genelık testınde cıft cızgı gormus kadar sewındım cnku doktor yumurtalarını ıgneyle catlatıcaz demıstı prolaktın yuksek oluomus bızde hastalanmadgmzda prolaktını dusurduk5 aydır duzenlı olmaya basladım sogan kuru uyguladım ılk defa bu ay gcıktı sogan suyu gcıktrıormus ama yarın bnde bı kosu ıdrar testı almaya gtcm sılık bıle cıksa hemen kan wermeye koscm banada dua edın lutfenBen bir de ilk hamileligimde korunurken hamile kalmistim bu kez de ilk defa bu ay korunmadim:) saskinim cok
Tebrik ederim canım Bence hamilesinKizlar cok saskinim cunku iki gun once test yaptigimda zerre kadar nokta bile yoktu bu aksam test yaptim ikinci cizgi belirdi yanlistir diye bi tane daha yaptim onda da ayni cizgi cikti.
Eki Görüntüle 1948875
MasaAllah cnm Allah devamini getirsn yarin bi kan ver cnm hmnKizlar cok saskinim cunku iki gun once test yaptigimda zerre kadar nokta bile yoktu bu aksam test yaptim ikinci cizgi belirdi yanlistir diye bi tane daha yaptim onda da ayni cizgi cikti.
Eki Görüntüle 1948875
Midia peki sonradan arttimi degerin benimde adet gunu 42 cikti sonuc idrar testi yaptinmi hic sonradan bugun yaptim yine ayni silik cikti cok uzuldum3 subatta kan verdimYoo bence de normal. Benim adet gunumde 30 ya da 40 ti sanirim
Tabi canim hatta dogurmak uzereyimMida peki sonradan arttimi degerin benimde adet gunu 42 cikti sonuc idrar testi yaptinmi hic sonradan bugun yaptim yine ayni silik cikti cok uzuldum
Canım senın 42kan tahlılımı anlamadm:s we sılık cıktıkdan snra yaptın mı hıc kan testıMidia peki sonradan arttimi degerin benimde adet gunu 42 cikti sonuc idrar testi yaptinmi hic sonradan bugun yaptim yine ayni silik cikti cok uzuldum
Yumurtlama doneminde misin? Lh testleri adet donemi pozitif veriyosa gebelik demektir genelde:)Canım bnde aynı senın gbıyım pkoluyum we dengesız bır adet duzenım war bna doktor yumurtan catlamaz demıstı umutsuzdum ama bgun owulasyon testınde cıft cızgı gordum sok oldum sankı genelık testınde cıft cızgı gormus kadar sewındım cnku doktor yumurtalarını ıgneyle catlatıcaz demıstı prolaktın yuksek oluomus bızde hastalanmadgmzda prolaktını dusurduk5 aydır duzenlı olmaya basladım sogan kuru uyguladım ılk defa bu ay gcıktı sogan suyu gcıktrıormus ama yarın bnde bı kosu ıdrar testı almaya gtcm sılık bıle cıksa hemen kan wermeye koscm banada dua edın lutfen
Ayy canimm umut oldun inanki bana bende dusunuyordum oyle dusuk deger cikti diye ama canim belki bilgin vardir idrar testler silik cikiyor neden acabaTabi canim hatta dogurmak uzereyimben adetime 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim, onda pozitifi gordum. Kan testim 8 cikmisti o gun. Sonra 16-17 civariydi, sonra da 30-40 civari cikti iste. Duzenli artis oldugundan problem yok dediler ve sukur ki doguma az kaldi
Canin kan testini adet gunu cuma gunu yaptim 42 cikti bugun sabahta idrar testi yaptim koyulasmismidir diye silik cikti koyu degildi bunla ilgili bir bilgin varmi canimCanım senın 42kan tahlılımı anlamadm:s we sılık cıktıkdan snra yaptın mı hıc kan testı
Canım bnm artık bgunle bırlıkte 10.gun gecıkme oldu hala hasta olamadm salı gunu yanı ayın 31.de test yaptım en son 2gunde 1hep negatıftı bıraktım ılk defa akıntımdan dolayı owulasyon yapım ddm bu sklde cıktı yarın kosa kosa gdıp ıdrar tetsı alcm pozıtıfı gorursem kan aldırcm ınsallah hamıleyımdırYumurtlama doneminde misin? Lh testleri adet donemi pozitif veriyosa gebelik demektir genelde:)
Canım snde hamılelık gorunuor degerı daha dusuk olanlar war burda sılık cıkabılır cnku daha cok yenı senın degerın 2gunde katlanıyorsa cok ıı gıdıyor demektır sen fazla testle ılgılenme elınde tapu gbı kan tahlılın warCanin kan testini adet gunu cuma gunu yaptim 42 cikti bugun sabahta idrar testi yaptim koyulasmismidir diye silik cikti koyu degildi bunla ilgili bir bilgin varmi canim
Bu arada en son 3subatta werdıysen yarın 6olck bıdaha wer deger kaca katlanmıs gorelımMidia peki sonradan arttimi degerin benimde adet gunu 42 cikti sonuc idrar testi yaptinmi hic sonradan bugun yaptim yine ayni silik cikti cok uzuldum3 subatta kan verdim
Adetin gecikti ve ovulasyon testi pozitif mi cikti:)Canım bnm artık bgunle bırlıkte 10.gun gecıkme oldu hala hasta olamadm salı gunu yanı ayın 31.de test yaptım en son 2gunde 1hep negatıftı bıraktım ılk defa akıntımdan dolayı owulasyon yapım ddm bu sklde cıktı yarın kosa kosa gdıp ıdrar tetsı alcm pozıtıfı gorursem kan aldırcm ınsallah hamıleyımdır
Yok cnm en sonunu salı gunu harcadım oda negatıftı tum hayaller gene gttı dedım bnde pko war dıe gene gcıkme yasıorm yada sogan suyundan hala gelmedı ama duramıorm yarın gdıp alcm cıkmazsa demekkı gercekten yumurtlama donemınde oluorm dmıAdetin gecikti ve ovulasyon testi pozitif mi cikti:)
Gebelik testin varmi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?