Dogru mu yapmisim sizce?

Ben olsam olay yerine gider inceleme yapardım durum nedir ne değildir diye ama o sizinkini gitmediği içinde gitmeme gibi bir hakkınız var ben en çok ona takılırdım eşinizin de size hiçbir şey demeye hakkı yok o gelmeyip sizden beklemesin ayrıca yalnızda göndermeyin asla niye sen gidersen git dediniz ki

Destek almalı. Sürekli birileri onu doğrulasın istiyor ve cevapları hep tekfir edici. Allah selâmet versın

Ya başka konularda da sıkıntıları varmış bir arkadaş yorum yazmış sımdı. Onun derdi dert paylaşmak degıl alman kurdu gibi saldırmak ne yaparsa yapsın.

Şıkır şıkır giyinirdim.Takardim eşimi koluma sohbet olursada dahil olurdum güle oynaya gider keyfime bakardim.Eşinize guweniniz varsa gerisi hiçte muhim degil.Boş yere tadinizi kaçırmissiniz

Siz kendi iftar yemeğinize neden gitmediniz ?ben de buna takıldım .eşiniz makul sebeple gelmek istememiş ,siz arkadaşlarınızla gidebilirdiniz.

Kadın tek başına mı esinizle samimi olmus peki? Siz yanlarinda miydiniz? Samimiyet tek basina kurulan bir sey degildir genellikle karsilikli samimi olunur.
Ayrica cok gereksiz olmus gitmek istememeniz ve esinizin bunu anlamasini beklemeniz.
Erkekler duz mantik olurlar adam nerden anlasin sizin kadar detayli dusunsun o gitmedigi icin sizinde gitmek istemediginizi dusunecek tabi ki

Ben de misilleme yapıp gitmediniz sanmıştım

Eşiniz bunu Nasıl anlasın

Bir de siz isteseniz de istemeseniz de kadın hep okulda

Bir de diğer öğretmenler sizin hamile olduğunuzu karnınızı büyüyüp büyümediğini neden eşinizle konuşuyor

Bu muhabbetler olağan mı yani sizin okulda konuşulsa makul olur gören büyümüş vs diyebilir de benimle aynı anda hamile olan iş arkadaşımın eşinin karnını dahi sormadım hiç aklıma gelmedi onunki mi büyük benimki mi muhabbeti

Tabi ki geleceğim , sen benim davetine katılmak istemeyince empati kurmani istedim der geri dönüş yaparsınız

Eşini neden tek gönderiyorsun

Valla ben inadına giderdim kocama ilgisi olduğunu düşünüyorsam bir kadının onun olduğu ortama iş yeri hariç kocamı yanlız birakmam

Valla ben giderdim esime guvenip guvenmememle alakasi yok kadinin ilgisi olduguna eminsem kesin giderdim. Meydan bos mu kalsin.
Ama esinizin sizinkine gelmeyip, size kendi yemeginde israrci olmasi yanlis. Sizin iftar yemeginize gidilmediyse öbürüne de gitmeyebilirsiniz bence.

Hamilesiniz, hormonlarinizla oynayıp eşinizin üstüne salmak istemem ancak yapılan yorumlarda haklılık payı çok fazla.

Samimiyet tek başına kurulmaz. Eşinizin izin verdiği sinir dahilinde yaklasabilirler ona.

Eşiniz sözde işte herkes seni biliyor , karnını bile soruyorlar demeye getirmiş ama kadın aklında bu ; " ne bu samimiyet " oluyor .

Konulariniza bakinca herkesin esinizin pesinde oldugunu anlamamiz gerekiyor sanirim. Ust kat komsunuz esinizi begeniyor,okuldaki meslektasi esinizi begeniyor. Cunku herkes kollarini acmis esinizi bekliyor ama neyse ki siz varsiniz. Cok sukur esinizi engelliyorsunuz bu konularda (!)
Bu konunuzla ilgili hatayi da kendi iftar yemeginize esiniz gelmiyor diye gitmemekle yapmissiniz. Hayat hep yapisik,yan yana gecmez. Es gelmiyor diye boyle programlardan vazgecilmez. Umarim esiniz de yapmaz ayni hatayi ve kendi iftarina gider adamcagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…