- 8 Ocak 2014
- 735
- 289
- 303
Hayatımdan bir çok insanı çıkardım... Şöyle ki çok yakınım dediğim bir dostum vardı, fakat iki yüzlülüğünü ve ben aramadıkça aramayışından dolayın bağımı kopardım onunla, hep ben görüşelim edelim derdim artık demeyi bırakınca o zaten hiç demedi ve hiç arayıp sormadı e öyle olunca da bağlarımız koptu haliyle.. Aynı şekilde tamamen anormal bir arkadaşım vardı, her gördüğüne aşık olduğunu sanırdı, cinsellikle ilgili iğrenç şeyler anlatırdı, her önüne gelenle düşüp kalkmaya hazır ve o da yalancı iki yüzlü bir kızdı ancak gene de dostum diye tahammül ederdim onu da hayatımdan çıkardım. Bu iki kişi hayatımdan çıkalı neredeyse 2 sene oldu ve yoklukları pek üzmedi beni açıkçası. Ama acaba bazen doğru yapmış mıyım diye düşünüyorum, çok az arkadaşım kaldı çünkü... Bir tek üniden 2-3 yakın arkadaşım var o kadar onlarla da şükür 4 seneden beri bağımız kopmadı, her zaman yan yana olduk. ama bazen düşünüyorum doğru oldu mu bu yaptığım diye çünkü ben çok sessiz bir kızım ve az çevrem olması kendime olan güvenimi daha da kırıyor sanki, ünidekilerden başka arkadaşlarım kalmadığı için kendimi onlara muhtaç hissediyorum çünkü onların benim dışımda da arkadaşları var ama benim yok... bir ortama gittiğimizde hep ben en sessiz olan ben oluyorum kolay kolay konuşmuyorum yapım gereği. sizce bu düşüncelerimde haklı mıyım yani kendimi mecbur etme konusunda falan? bazen kendimi tam anlamıyla ezik gibi hissediyorum da...