Doğru mu yaptım?

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448
Merhaba,
Ben genç kızlığa adım attığım zamanlarda, çok saf, iyi ve kötüyü ayırt edemediğim zamanlarda teyzemin ş.refs.z kocası tarafından tacize uğradım. Kaç kere uğramışım aslında. Düşündükçe anlıyorum şimdi. Ama bir kere annem ve babamın evde olmadığını zaman eve geldi. Tecavüze yeltendi. Hala ağlıyorum o anları hatırladıkça.
Ben büyüdükçe gitmedim. Gelmedim. Annemlerde sıkı fıkı değillerdi zaten. İlişki koptu. Bu adinin insanlar içinde dindarmış gibi gezmesini, ben hala kabuslar görürken onun gibi adilerin mutlu gezmesi midemi bulandırıyor.
Kızım var. Paranoyak oldum. Kimse ile yalnız bırakmam. Kimseye vermem.
Eşimle bir ara boşanmanın eşiğindeydik. Ama şükür düzeldik.
Ben başıma gelen bu olayı içimde yaşamaktan,kimseye anlatamamaktan bıktım. Eşime açıldım. Kendisi onu tanıyor. Zaten hiç sevmezdi. Hiç görüşmeyiz zaten. Kendisi beni sardı, sarmaladı. İçim kanarcasına ağladım. Biraz rahatladım sanki.
Anlatmakla iyi yapmış mıyım?

Eşiniz ne dedi
Neden bu adamı şikayet etme gereğinde hiç bulunmadınız ? neden aileden birine o zamanlar bahsetmediniz ? neden böyle bir pisliğin etrafta cirit atmasına müsaade ettiniz ???

Eşiniz ne dedi
Neden bu adamı şikayet etme gereğinde hiç bulunmadınız ? neden aileden birine o zamanlar bahsetmediniz ? neden böyle bir pisliğin etrafta cirit atmasına müsaade ettiniz ???
Eşim bir şey demedi. Diyemedi daha doğrusu. O kadar kötü ağlıyordum ki. Sardı sarmaladı. Sonra kızım geldi.
Dava konusuna gelince. Korktum. Kimseye sesim çıkmadı. Çok korktum.

Eşinize anlatmanız iyi olmuş ama bunları yaşadığınız dönem ailenize neden anlatmadınız ? Tecavüze yeltendi diyorsunuz , ailenize anlatmadığınızdan dolayı pek çok kez aynı ortamda bulunmuş olmalısınız o pislikle . Keşke söyleseydiniz birdaha görüşmezdiniz . Yıllarca içinize atarak kendinize çok büyük kötülük yapmışsınız aslında . Eşinize anlatmak bile ferahlamanıza sebep olmuş , bir uzmandan terapi almayı düşünmez misiniz bu konuyla ilgili

Anlatamadım. Oysa ki ben annemden bir şey saklamazdım. Ama nedendir bilmem. Çok korktum.
Evet. Aynı ortamda bulunduk.
Eşime bile anlatırken korktum ben. Hep korku var içimde.
Bir dönem uzmandan yardım almak istedim. Ama ondan bile korktum.
En yakın zamanda uzmandan yardım alıp, cesaretimi toplayıp hukuki işlem yollarına başvurmak istiyorum.

Harikasınız , anlattıkça susmadıkça çok daha iyi hissedeceksiniz iyi bir uzmandan terapi alıp bu şerefsizi de şikayet edince kuş gibi hafifleyecek yüreğiniz eminim

Harikasınız , anlattıkça susmadıkça çok daha iyi hissedeceksiniz iyi bir uzmandan terapi alıp bu şerefsizi de şikayet edince kuş gibi hafifleyecek yüreğiniz eminim
Çok teşekkür ederim.

Esime anlatmazdim herhalde olay olduğunda ailene anlatmaliydn esin iyi biriyle bunu ilerde önüne çıkarmaz
Eşim iyi biri. Anlatmamın en çok sebebi, her karşılaşmada falan eşimin elini sıkmasından midem bulanıyor. Bilsin istedim. Bir kızımız var. Eşimde kötüyü bilsinnistedim. 31 yaşındayım. İlk defa birine anlattım

Aklımdan ne geçiyor diyim...kimselere bişiy demediniz ama bir yandan ortalıkta bu pislik hiçbirşey yokmuş gibi dolaşıyor..ailede başkalarına da aynı şeyi yapmış olabilir...kafasına bir vazo kırıp yanlışlık oldu demek geldi içimden..bir değil her gördüğümde üstelik ...Benim eşim olsaydı der demez hastanelik ederdi adamı..bilmiyorum vururdu belkide..ciddiyim..

Yerinizde olsam hala hukuki bir girişimde bulunup bulunamayacağımı araştırırım. Eğer mümkünse açarım davamı ve aynı akşam evimde bir aike toplantısı düzenlerin herkesin içinde pisliğin suratına tükürerek yaptıklarını anlatırım, kapıdıda fotokopiyle çoğaltıp bütün misafirlere veririm. Adi pislik sokağa bile çıkamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…