eee daha öncede ev kredisinden sonra elinize 1.500 para kaldığını, bunun da hep harcandığını harcanmaması için araba almak istediğinizi söylemiştiniz hatta eşinize ödeyebilir miyiz demişsiniz o da olmadı 60 binlik arabayı 30 bine çeviririz demiiş yani elinize para bile kalıyordu ev borcundan sonra şimdi neden 5 bin borç almak istiyor kardeşinden ki. Aslında güvendiğin birinden borç almak kredi çekmekten daha iyi çünkü bankaya faiz ödüyorsunuz boşa ayrıca diğer kardeşler nede sizden para istesin onu anlamadım. Eşiniz kardeşine borç vermeyecek ki borç para alacak ve onu ödeyecek. Gidip de almadığı bir parayı vermeyecek ki kardeşler de ona verdin, bize de ver desin ne alaka ben borcum vardı onu ödedim der kardeşine ayrıca neden peşinen korkuyorsunuz yok borç alırsak o da ister ben yol yapmak için teklif ettiğini düşünüyorum diye öyle olmayabilir. Ayrıca onun başı sıkıştığında da sizde varken yardım edebilirsiniz. Mesela biz araba almıştık eksiğimiz vardı kayınpederim bankaya borç yapıp boşa faiz ödemeyin ben vereyim bana ödeyin dedi eksiğiniz neyse biz de öyle yaptık karlı oldu yani. Yine de siz bilirsiniz.