Doğru olanı biliyorum ama...

Tabiki alirdim okadar emek emek calismissin tum ozverinle.. o para senin hakkin..

Dizi karakterimisiniz siz acaba kim diyor kovulmanız gerektiğini işi bırakıp tazminat alan bir dünya insan var

Teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için. İki taraf da iyi niyetli ama ben para konularında biraz utanıyorum. Sanırım ekstra bir şey olduğu için kendimi rahat hissetmedim.

Alirim tabi niye almadiginizi anlamadim simdi nasil donersiniz onu da bilmiyorum ama benim farkli bir tavsiyem var abinizi de ise aldirin yapabiliyorsaniz

Ne gerek var, abisi istese baska bir is bakardı zaten. Belli ki calismaya degil, hazır yemeye alışmış biri. Anne baba kardes derken gecinip gidiyor ne guzel. Kizcagiz kendi basınida yakmasın bence.

Dizi karakterimisiniz siz acaba kim diyor kovulmanız gerektiğini işi bırakıp tazminat alan bir dünya insan var
Biraz fazla saf olabilirim :) Benim çalıştığım yerde de işi bırakıp tazminat alan biri olmuş ama para konusunda utandığım için kendimi kötü hissettim sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için.

Hiç düşünmeyin ve üzülmeyin gerçekten , gidin konuşun parayı alın rahatlayın

Hiç düşünmeyin ve üzülmeyin gerçekten , gidin konuşun parayı alın rahatlayın
Burada herkes al deyince biraz içim rahatladı. Patron tekrar teklif etmeden ben gidip söyleyemem muhtemelen çekindiğim için. Ama konu tekrar açılırsa bu kadar katı olmayacağım sanırım.

Burada herkes al deyince biraz içim rahatladı. Patron tekrar teklif etmeden ben gidip söyleyemem muhtemelen çekindiğim için. Ama konu tekrar açılırsa bu kadar katı olmayacağım sanırım.

Ben de alin diyim de cesaretiniz artsin.Sizi cok iyi niyetli buldum.O para tamamen hakkiniz.Izin kullanmamissiniz , zam orani cok yüksek olmamis.Hep özverili calismissiniz.O para sizin hakkiniz.

Yalniz artik abinizi beslemeyin.Ne demek sinirli.Kendi basinin caresine baksin.

Geçen gün söylediklerinizi düşündüm. Teklifiniz hala geçerliyse kabul etmek istiyorum de. Nolcak ki?

Gerçekten mesajlarınız bana cesaret veriyor. Teşekkür ederim. O kadar haklısınız ki ama ailem işte... Elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Çok sağ olun.

Eğer size yazdıysa bosverin anlamayın zaten, o yazdığı tamda kendisine ait bir deyim hanımefendinin.
Kendinizi kimseye ispatlamak durumunda değilsiniz,hele o hanıma hic,
Ben de farklı bir şey mi demek istedi diye düşünüp sordum ama cevap gelmedi. Sorun değil. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Kaç yıl emek verdiğinden bahsetmişsin neden haksız olduğunu düşündün? Al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…