Doğru olanı biliyorum ama...

Bir de o konu var... Teşekkür ederim uyardığınız için. Umarım tekrar böyle bir konu açılır benim için. Çok sağ olun.

konuyu sen aç. git yanına ben o an istemiyorum dedim ama düşündükçe aslında o paraya çok ihtiyacım olduğunu anladım. beni düşündüğünüz için de size çok minnetdarım. teklifiniz hala geçerliyse alabilir miyim de.

O kadar haklısınız ki... Olması gereken bu şekilde gidip söylemek ama ben bu konularda çok utanıyorum. O kadar zor durumda olmama rağmen teklif ettiğinde bile kabul edemedim. Şimdi gidip bu şekilde söylemek zor olacak ama konu açılmazsa mecburum. Çok sağ olun cesaret verdiğiniz için.

Kaç yıl emek verdiğinden bahsetmişsin neden haksız olduğunu düşündün? Al bence
Emek verdim haklısınız. O konuda hiçbir tereddüt duymuyorum ama utandığım için kabul edemedim sanırım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım konuyu kendim tekrar açabilirim.

Emek verdim haklısınız. O konuda hiçbir tereddüt duymuyorum ama utandığım için kabul edemedim sanırım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım konuyu kendim tekrar açabilirim.
Canım bilmem ne bey ben utandım belki ama aslında çok ihtiyacım var teklifiniz hala geçerliyse almak istiyorum de kibar bir şekilde bunda utancsk bir şey yok

yine aynı şeyi diyorum KONUNUN AÇILMASINI BEKLEME. git konuş... bak zaten çok iyi bir çalışansın belli. patronun seni sevmese böyle bir teklifi hayatta yapmaz. hele ki ekonominin durumu ortada ve yasal olarak kıdem tazminatı vermek zorunda olmadığı bir döneme doğru hızla giderken. iyi bir çalışansın ve hakettiğini biliyor. şikayet etmeden hep çalışmışsın.

hakkını istemek hiç bir zaman seni utandırmasın olur mu? hele ki günümüzde hakkını almak bu kadar zorken.

bir de çok şanslısın bunun farkına var lütfen. kovulduğu halde tazminatını alamayan insanlar var. davalık olan kanlı bıçaklı birbirine giren.... sen çok şanslısın.

Haklısınız... Ben de kendimi çok şanslı görüyorum. Gerçekten ilk işimde çok iyi insanlarla karşılaştım. Piyasa çok kötü ve dediğiniz gibi kovulduğu halde hakkını alamayan insanlar var. İnanın ben de çok çalıştım. Keşke daha çok şey yapabilsem ama bu kadar yapabiliyorum dediğim zamanlar oldu. Yaptığım şeylerden de hiçbir karşılık beklemedim. Haftaya böyle bir konuşma yapmak için kendimi hazırlamaya başlıyorum bugünden :) Çok sağ olun cesaret verdiğiniz için.

umarım herşey istediğin gibi olur ve bir an önce problemlerin çözülür. bir de arada mesajlar gördüm ailenle ilgili de maddi sıkıntıların varmış. ailem deyip kendini kullandırma. fazla iyi niyetlisin...

Adam küçülmeye gitmiş ya ilerde hiç onu da alamazsanız? Yasal yollar ile bir şekilde alınır belki ama uzun sürüyor iş mahkemeleri bence teklif etmişken alın geri çevirmeyin bence ben olsam alırdım.

O kadar yardımcı olup cesaret verdiniz ki... Sizin de umarım her şey istediğiniz gibi olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gelişme olursa buradan bildiririm size de :)

Adam küçülmeye gitmiş ya ilerde hiç onu da alamazsanız? Yasal yollar ile bir şekilde alınır belki ama uzun sürüyor iş mahkemeleri bence teklif etmişken alın geri çevirmeyin bence ben olsam alırdım.
İlerde bilerek vermeme durumu olacağını sanmıyorum ama tabi insanlık hali neyin nasıl olacağını bilmiyoruz. Buradan da cesaret aldım sanırım biraz. Önümüzdeki hafta konuyu açmaya çalışacağım. Umarım başarabilirim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu duruma kıdem sıfırlama deniyor bir çok kurumsal firma çalışan borç gösterdiği sürece tazminatla işten çıkarıp tekrar geri alıyor. Sanki bugün ise başlamışsınız gibi. Bu sizin hakkınız hem zor durumdasınız ayağınıza gelen fırsatı tepmeyin

Bu şekilde yapıldığına dair bir bilgim yoktu. Böyle yapıldığına sevindim. Teşekkür ederim. Konuşmaya çalışacağım.

Alırdım tabiki.
Neden böyle bir topa girdiniz anlamadım.
Gereksiz olmuş.
Dışarıdan bakılınca hem ihtiyacı var hem kabul etmemiş görünüyorum. Gereksiz olmuş gerçekten ama utandığım için kabul etmemiştim. Buradan cesaret aldım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Dışarıdan bakılınca hem ihtiyacı var hem kabul etmemiş görünüyorum. Gereksiz olmuş gerçekten ama utandığım için kabul etmemiştim. Buradan cesaret aldım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ozaman patronunuza,teklifiniz hala geçerli ise ,zor durumda oldugum için kabul etmek zorundayım deyin ve alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…