- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Benim anlamadigim ananen neden malini dayina vermis. Daha ölmeden mal verilir mi? Hadi verdi ne guzel anneniz ona tamah etmemis. Smdi neden size yikiliyor. Kime malini verdiyse o bakimini ustlenmeli bence. Sebep ne yani yengen mi dayin mi yoksa kendisi mi istemiyor.
Ayrica yatalak falanda degil masallah. O malvarligiyla gunduzlu geceli iki tane kpbakici can yoldasi tutabilir kendine.
Merak ettigim anneniz bu aciklamalari yaptiktan sonra ananenizin ve dayinizin tepkisi ne oldu?
bence yerden göğe kadar haklısınız slim
anneni saf ezik filan sanmışlar heralde
o kıymetli oğulları gitsin baksın
Birde su dikkatimi cekti. Tapu dayinin ustune olursa olsun neden bu insanlar hayattayken annenin payini vermiyorlar. Gerekli olani dayinin devretmesi gerekmez mi? Nasil bu insanlar ya kul hakki varken nasil bu mallar yarar onlara, obur dunyada nasil rahat edecekler.
Bencede iyi yapmis annnen hatta bir an oncede hakkini istesin.
öncelikle diz ameliyatı demişsiniz .. yakın zamanda bende ortopedi ameliyatı oldum yanımda yatan teyze (73 yaşında 130 kilo falan) her iki dizinden aynı anda ameliyat oldu ve 3. gün kalkıp yürümeye (yürüteçle) başladı. 1 hafta sonra da az destekle çok rahat yürüyebiliyordu.
annenize sonuna kadar hak veriyorum. bakmak istemiyorsa (haklı sebepleri var) bakmaz, siz de annenizle o zor zamanları beraber yaşamışsınız ikiniz birbirinizi daha iyi anlarsınız. o yüzden anneniz bu durumla ilgili vereceği kararda sonuna kadar haklı.
Tek kelimeyle haklısın. için rahat değil çünkü yufka yüreklisin.. (ben de öyleyim) ama mantıksal da bakmak lazım. anneniz haklı..
sonuna kadar haklısın. anneanne deyipte üzülme. analık yapmamış ki annene...
Annene yazık yaa..İnsan boşanmış kız evladını o kadar ev varken kirada oturtur mu hiç?
Bunu bi düşünmesi lazım.
Bi de gelip bana bakın diyorlar.
Anneannen dayından çekiniyor o yüzden ondan yardım istemiyor olabilir mi?
Ben seni başka yorumlarından da tanıyorum tatlım. Sen son derece aklı başında bir gençsin. Keşke herkesin evladı büyüdüğünde senin gibi sorumluluk sahibi olsa.
Ancak bu konuda annene katılmamak elde değil, bu vicdansızlıkta değil. Bence anneannen evlatları arasında ayrım yapmış, ister bunu malla göstersin ister bir öpücükle. Kim olsa kırılır, tamam anne ama anne olan da evlat ayırmaz.
Allaha şükür önemli bir ameliyat değil öyle aylarca yatmayacağını da ameliyat sonrası göreceksin (naz kısmını uzatırsa bilemem). Bir kez daha dedim sana çok gençsin fazla sorumluluk şimdi idare olsa da ileride ağır gelecek. Anneni dinle, onun kararına saygı göster.
ay okuyunca çok sinir oldum resmen yaa.. bu dayıların hepsi mi aç gözlüdür ya! ananeyi anladım cazgır, deden neden bu kadar pasif. babalar kız evladına düşkün olur genelde neden anneni sahipsiz bırakmış bu kadar ya.. annen yerden göğe kadar haklı canım. valla annen iyi dayanıyo. ben tutamam kendimi ya onca haksızlık yapılmış onu geçtim yüzsüzlüğün alası yapılmış
O 10 dairenin ikisini kiraya verseler o parayla yardımcı kadın tutarlar. Sonuçta senin de işin gücün olur gezmek istersin dersin olur falan. Ben annenin yerinde olsam öyle derim 10 dairenin ikisini kiraya verin parasıyla yardımcı tutun derim.Eğer maddi güçleri olmasaydı evet annen bakmalıydı ama güçleri var bir zahmet kullansınlar.
Parası da pulu da hastalığı da ameliyatı da kendinin olsun deyin, kendi hayatınıza bakın, vicdan yapmana da gerek yok arkadaşım.
İnsan kendi ailesini seçemiyor diye de bu kadar eziyete katlanılmaz..
O daireleri abinin üstüne nasıl geçirmiş deden bence araştırın dayın para vermemiştir bu durumda annenin dava açma hakkı olabilir bence araştırın avukatlara sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?