Haklısınız aslında ben de bir daha isterse vermem diye düşünmüştüm ama bir anda arayıp da isteyince bilmiyorum Cuma geri ödeyeceğim deyince yok da diyemedim. O kadar var başka param yok ama dedim. O da iki gün idare edebilir misin dedi. Önceki parayı hatırlıyor mu hiç bilmiyorum.Ben asla vermem .
Neden vermiyosun deyip kırılırsa kusura bakma 100 Tl yi daha ödeyemedin 750 tl yi nasıl ödeyeceksın derim.
Borç isteyenlerde ayrı bi ifritim ne zor zamanlar yasadık kımseden 1 tl istemedik yahu ınsalar ne yüzsüz
2 gün sonra vermezse aara önceki parayıda hatırlat.Haklısınız aslında ben de bir daha isterse vermem diye düşünmüştüm ama bir anda arayıp da isteyince bilmiyorum Cuma geri ödeyeceğim deyince yok da diyemedim. O kadar var başka param yok ama dedim. O da iki gün idare edebilir misin dedi. Önceki parayı hatırlıyor mu hiç bilmiyorum.
Bir daha isterse vermem diye düşünüyordum ama çok zor durumdayım Cuma geri ödeyeceğim deyince özellikle başka param olmadığını belirttim olur iki gün idare edebilir misin deyince hayır da diyemedim. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.Adam bir yıldır 100 lirayı çıkarıp verememiş 800 mü verecek
Giden gitti bari bundan sonra vermeyin
Umarım...Ben olsam vermem. Umarim geri oder
İnanın ben de aynısını düşündüm ama nasıl oldu bilmiyorum gün belirtince ve özellikle bende kalan şu kadar başka yok bilgin olsun diye belirtmeme rağmen iki gün idare eder misin deyince hayır diyemedim.2 gün sonra vermezse istiyceksiniz. Söz vermiş tutsun.
Ki ben daha önce borç verip alamamışım üstüne bi de namını duymuşum. Vermezdim.
Gerçekten öyle mi olur ya. Bilmiyorum öyle bir şey olursa bir daha asla kimseye güvenemem. Zor durumda kaldığını düşünerek verdim umarım kendimi zor duruma düşürmüş olmam.Bence sen bir bardak soğuk su iç canım o para gelirse ben de birşey bilmiyorum
Özellikle gün belirtince verdim umarım pişmanlık yaşatmaz bana. Çünkü öyle olursa bir daha asla kimseye güvenmem.vermezdim
onceki borcunu odeseydi ve benim son param olmasaydi belki verebilirdim ama sizin kosulunuzda hayatta vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?