Doğru olanı mı yaptım sizce?

Samimi olmadigim kisilere borc vermem kimseden de borç istemem
Şimdiye kadar hiçkimseden tek kuruş borç istemedim. Ama istenince yok diyemedim. Bilmiyorum umarım gerçekten de zor durumda olduğu için istemiştir umarım sözünde durur.

Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz. Bile bile vermiş gibi oldum ama zor durumdayım deyince üstüne elimde sadece o kadar olduğunu belirtmeme rağmen geri ödeyeceğim deyince bir şey diyemedim.

Şimdiye kadar hiçkimseden tek kuruş borç istemedim. Ama istenince yok diyemedim. Bilmiyorum umarım gerçekten de zor durumda olduğu için istemiştir umarım sözünde durur.
2 gun sonra aldınız aldiniz degilse cok zor diyenin vardir bir bildigi bence hayir demeyi ogrenin degilse iyi niyetiniz hep suistimal edilir

Gerçekten öyle mi olur ya. Bilmiyorum öyle bir şey olursa bir daha asla kimseye güvenemem. Zor durumda kaldığını düşünerek verdim umarım kendimi zor duruma düşürmüş olmam.

"Cuma günü geri odecegim" o kadar klasik bir yalan ki :)

Tabiki vermezdim bence vermiycek verecek olsa diğerlerinden aldıklarını verirfi.

"Cuma günü geri odecegim" o kadar klasik bir yalan ki :)
Öyle mi gerçekten ya Bilmiyorum bir de karşılaşmayacak olsak neyse ama öyle bir şeyi yapar mı özellikle başka param olmadığını belirtmeme rağmen. Şayet yaparsa benim tüm insanlara olan güvenimi yıkmış olur.

İnşallah öder ve ben yanılırım...

Böyle böyle büyüyoruz sanırım :) 800tl lik tecrübe satın aldım dersin

2 gün sonra vermezse aara önceki parayıda hatırlat.
Ve bir daha asla vermee
Arayabileceğimi sanmıyorum bilmiyorum şu an bile bile tabiri caizse enayilik mi ettim yoksa şüpheye düşerek yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama Cuma günü belli olacak.

İnşallah öder ve ben yanılırım...

Böyle böyle büyüyoruz sanırım :) 800tl lik tecrübe satın aldım dersin
Gerçekten bir daha kimseye güvenemeyeceğim eğer hayal kırıklığı yaşarsam. Çünkü gerçekten zor durumda olduğuna inanıp özellikle de başka param olmadığını belirtip yine de verdim. Aksi olursa gerçekten büyük bir tecrübe edinmiş olacağım dediğiniz gibi.

Özellikle gün belirtince verdim umarım pişmanlık yaşatmaz bana. Çünkü öyle olursa bir daha asla kimseye güvenmem.
bence bu adam yuzunden baskalarina olan guveninizin zedelenmesine gerek yok cunku siz guvenilmez biri oldugunu bile bile vermissiniz

2 gun sonra aldınız aldiniz degilse cok zor diyenin vardir bir bildigi bence hayir demeyi ogrenin degilse iyi niyetiniz hep suistimal edilir
Aptallık mı ettim yoksa şüpheye düştüğüm için utanacak mıyım birkaç gün sonra öğreneceğim. Diyen arkadaşımız da başkalarından duymuş. Birçok kişiden borç istediğini geri vermediğini söylemişler. Şu anda kızıyorum kendime ama bilmiyorum bu kadar kolay olmaması lazım insanları kandırıp kazançlarını alıp harcamak. Fakat gün belirtince benim güvenesim mi tuttu bilmiyorum ama verdim bir an. Dediğim gibi belirttim başka param yok bilgin olsun iki gün idare edeceğim bilgin olsun diye. Zor durumda olduğuna inanıp verdim.Ama göz göre göre beni aptal yerine koyduysa da artık yapacak bir şey yok. Eğer vermemek üzere aldıysa da bir daha kimseye asla güvenimin kalmamasına sebep olacak.

bence bu adam yuzunden baskalarina olan guveninizin zedelenmesine gerek yok cunku siz guvenilmez biri oldugunu bile bile vermissiniz
Haklılığınız da var. Yine de yalan söylememe ihtimalini düşündüm. Gerçekten zor durumda olabilir diye düşündüm ama sonra acaba diye de geçmiyor değil aklımdan.

Vermezdim.100 tl yi ödemeyen kişi iki güne 800 tl getirmez ,geçmiş olsun

Vermezdim.100 tl yi ödemeyen kişi iki güne 800 tl getirmez ,geçmiş olsun
Gerçekten göz göre göre saflık mı ettim aptallık mı ettim bilmiyorum. Sanırım haklısınız. Umarım sözünde durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…