Şimdiye kadar hiçkimseden tek kuruş borç istemedim. Ama istenince yok diyemedim. Bilmiyorum umarım gerçekten de zor durumda olduğu için istemiştir umarım sözünde durur.Samimi olmadigim kisilere borc vermem kimseden de borç istemem
Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz. Bile bile vermiş gibi oldum ama zor durumdayım deyince üstüne elimde sadece o kadar olduğunu belirtmeme rağmen geri ödeyeceğim deyince bir şey diyemedim.Kimseye güvenme ortalık dolandırıcı dolu daha kısa süre önce yaşadık bi iş karşılığı para ödedik tabi herşey hayali birşeymiş adam kaçtı. Çok şükür ailesi parayı geri ödedi ama para gelene kadar insan sürekli düşünüyor o yüzden artık iş yapılmadan asla nakit para vermem. Hele borç hiç vermem
2 gun sonra aldınız aldiniz degilse cok zor diyenin vardir bir bildigi bence hayir demeyi ogrenin degilse iyi niyetiniz hep suistimal edilirŞimdiye kadar hiçkimseden tek kuruş borç istemedim. Ama istenince yok diyemedim. Bilmiyorum umarım gerçekten de zor durumda olduğu için istemiştir umarım sözünde durur.
Gerçekten öyle mi olur ya. Bilmiyorum öyle bir şey olursa bir daha asla kimseye güvenemem. Zor durumda kaldığını düşünerek verdim umarım kendimi zor duruma düşürmüş olmam.
Şu gün vereceğim diye belirtmiş miydi?Ben verdim zamanında bu tarz birine geri gelmedi
Sonradan düşündüm ama işte umarım sözünü tutar.Hakkında böyle dedikodular çıkan birine vermem.
Öyle mi gerçekten ya"Cuma günü geri odecegim" o kadar klasik bir yalan ki :)
Öyle mi gerçekten yaBilmiyorum bir de karşılaşmayacak olsak neyse ama öyle bir şeyi yapar mı özellikle başka param olmadığını belirtmeme rağmen. Şayet yaparsa benim tüm insanlara olan güvenimi yıkmış olur.
Arayabileceğimi sanmıyorum bilmiyorum şu an bile bile tabiri caizse enayilik mi ettim yoksa şüpheye düşerek yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama Cuma günü belli olacak.2 gün sonra vermezse aara önceki parayıda hatırlat.
Ve bir daha asla vermee
Gerçekten bir daha kimseye güvenemeyeceğim eğer hayal kırıklığı yaşarsam. Çünkü gerçekten zor durumda olduğuna inanıp özellikle de başka param olmadığını belirtip yine de verdim. Aksi olursa gerçekten büyük bir tecrübe edinmiş olacağım dediğiniz gibi.İnşallah öder ve ben yanılırım...
Böyle böyle büyüyoruz sanırım :) 800tl lik tecrübe satın aldım dersin
bence bu adam yuzunden baskalarina olan guveninizin zedelenmesine gerek yok cunku siz guvenilmez biri oldugunu bile bile vermissinizÖzellikle gün belirtince verdim umarım pişmanlık yaşatmaz bana. Çünkü öyle olursa bir daha asla kimseye güvenmem.
Aptallık mı ettim yoksa şüpheye düştüğüm için utanacak mıyım birkaç gün sonra öğreneceğim. Diyen arkadaşımız da başkalarından duymuş. Birçok kişiden borç istediğini geri vermediğini söylemişler. Şu anda kızıyorum kendime ama bilmiyorum bu kadar kolay olmaması lazım insanları kandırıp kazançlarını alıp harcamak. Fakat gün belirtince benim güvenesim mi tuttu bilmiyorum ama verdim bir an. Dediğim gibi belirttim başka param yok bilgin olsun iki gün idare edeceğim bilgin olsun diye. Zor durumda olduğuna inanıp verdim.Ama göz göre göre beni aptal yerine koyduysa da artık yapacak bir şey yok. Eğer vermemek üzere aldıysa da bir daha kimseye asla güvenimin kalmamasına sebep olacak.2 gun sonra aldınız aldiniz degilse cok zor diyenin vardir bir bildigi bence hayir demeyi ogrenin degilse iyi niyetiniz hep suistimal edilir
Haklılığınız da var. Yine de yalan söylememe ihtimalini düşündüm. Gerçekten zor durumda olabilir diye düşündüm ama sonra acaba diye de geçmiyor değil aklımdan.bence bu adam yuzunden baskalarina olan guveninizin zedelenmesine gerek yok cunku siz guvenilmez biri oldugunu bile bile vermissiniz
Gerçekten göz göre göre saflık mı ettim aptallık mı ettim bilmiyorum. Sanırım haklısınız. Umarım sözünde durur.Vermezdim.100 tl yi ödemeyen kişi iki güne 800 tl getirmez ,geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?