Doğru olanı mı yaptım sizce?

Allah yardımcın olsun, İnşallah boşuna korkmusuz deriz.
iyi niyetinden kaybetmek çok koyuyor insana.

İyi niyetin bedeli olarak, iki senedir hasret çekiyoruz eşimle.

Şu an 700 liraya ihtiyacı olan cumaya nerden para bulabilir ki? Ay başı da değil.. Umarım geri verir ama ben sanmıyorum vereceğini..
Aslında o an düşünemedim bunu. Özellikle belirttim o kadar param kaldığını, iki gün idare edebilir misin diye de belirtti ve sadece o kadar kaldığını bilmesine rağmen yine de iki gün idare et acil ihtiyacım var diyebildi. Bunun üzerine de idare edemem veremem demediğim için bunu yaşıyorum. Aynen dediğiniz gibi şu an yoksa Cuma günü nasıl bulacak? Bilmiyorum bakalım iki gün sonra buraya yazarım.

Allah yardımcın olsun, İnşallah boşuna korkmusuz deriz.
iyi niyetinden kaybetmek çok koyuyor insana.

İyi niyetin bedeli olarak, iki senedir hasret çekiyoruz eşimle.
Allah yardımcınız olsun. Ciddi anlamda kendime kızacağım eğer insanların söylediği gibi borç alıp vermiyorsa. Çünkü bunu özellikle duymama rağmen yine de yüz yüze bakıyoruz diye ve özellikle kalan paramı bilip yine de iki gün sonra vereceğim dedi diye verdim. Param yok da diyemedim. Kalanı söyledim onu istedi sana lazım olur filan da demedi iki gün idare et dedi. Bakalım umarım pişman olmam. Çünkü gerçekten çok zor durumda olanları ayırt edemediğimden kimseye güvenemeyeceğim aksi durumda.

Allah allah kaldı mı yahu böyle sizin gibi iyi insanlar.
Bilmiyorum iyilik olsun derken böyle şüphe ederek aslında yanlış mı yapıyorum ama yine de ihtimaller tereddüte düşürüyor insanı. Acil zor bir durumdan kurtarmış olma ihtimali rahatlatıcı fakat iyi niyetin suistimal edilme ihtimali de bir o kadar üzücü. İki gün sonra belli olacak sanırım netice.

Hakkında bu kadar söylentş olan birine vermezdim kesinlikle borç. İyi düşünün bir dahaki bence...

Geçmiş olsun. Büyük ihtimal vermez. Verirse de size güven sağlamak için verir yani daha yüksek borçlar istemesi kolay olsun diye..

Geçmiş olsun. Büyük ihtimal vermez. Verirse de size güven sağlamak için verir yani daha yüksek borçlar istemesi kolay olsun diye..
Bilmiyorum önceki 100 lirayı vermemişti. Onun peşine düşmedim zaten. Ama bu miktarda bir borcu özellikle de gün belirtip aldığı için verdim. Yoksa kendimi neden zor duruma düşüreyim. Özellikle belirttim bak abi kalan param bu başka yok diye.

Hakkında bu kadar söylentş olan birine vermezdim kesinlikle borç. İyi düşünün bir dahaki bence...
Haklısınız inanın ben de öyle düşünüyordum hatta 750 deyince benim kartımda ancak o civarda ya da daha da az olabilir o kadar param var başka yok dedim iki gün idare et acil lazım deyince veremem de diyemedim. Bakalım umarım pişman olmam Cuma günü

Geri isteyeceksiniz, yapacak bir şey yok. Borç dediği için sizin bunu geri isteme hakkınız var sonuçta. Bu ayıp bir şey değil. Ayıbı o etmiş kimsenin parasını geri ödememiş. O zaman adına borç demeyecek, durumum yok ne zaman öderim hiç bilmiyorum, helal et diyecek.

Böyleleri birçok kişiden küçük miktarlar alıp unutturur. Ya da karşıdakinin unuttuğunu zanneder. Bir akıllı onlar ya. İnşallah alabilirsiniz.

Çok iyi niyetlisiniz, inşallah karşılığının alırsınız.

Önceki parayı hatırlatmamakla ve üstüne yine borç vermekle zaten eski borcu silmiş olmuşsunuz onun nazarında. Bunu da iki günde geri ödeyeceğini sanmıyorum. Birkaç gün daha idare edip edemeyeceğinizi sorup öteledikçe öteleyecektir. Nasıl başlarsa öyle gider.

Ordan buradan borç istediğine göre bankadan kredi çekemiyor. O kadar insanın para konusunda uyardığı biri. Yok deyin bir insanın canı tehlikede değilse ben borç vermem doğru bulmam. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın kenara para atsın vs ama hastalıktır kazada can tehlikesi vardır o kesinlikle ayri

eski borcunu ödemeden yenisini mi istiyorsun derdim. bazen böyle olmak gerekiyor gerçekten sustukça aptal yerine koyuluyor insan buda kimin olsa zoruna gider. bence perşembeden sıkıştırmaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…