- 9 Haziran 2016
- 155
- 301
- 18
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Cok sagol canim yorumun icin, yüzügü filan gönderdim zaten, bu isin olur yani yok, kirkina merdiven dayamis birini degistirmek hakikaten imkansiz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :)Bu kadar borc ve rahatlık.. Harcamayı sevıp rahatına duskun olan bır erkegı duzeltmek zor bu yastan sonra. Evlendıkten sonra bır ıse gırdı dıyelım ve agır geldı calısmak o zaman yapamıyorum edemıyorum dıye sızlanır sorunlar buyur. Hayatın para harcamakla gecmeyecegını bılmelı. Bakmıssın bır sure sonra senın kazandıgın maasıda keyıf ıcın harcamıs. Ask, sevgı guzel elbette ama ınan kı bır sure sonra ask bıtıyor sorunlar baslıyor. Sımdıden uzulduysen ılerısını dusunemıyorum. Sen kendın ıcın her seyın en dogrusunu bılırsın elbette ama askı bır kenara bırakıp mantıklı dusun kendın ıcın ıyı olanı yap. Hakkında hayırlısı olsun.
ben gayet sakin cevap veriyorum. neyse adamı bırakmışın daha fazla söğüçlenmedenBu yüzden mi aslan kesildin böyle?
ben gayet sakin cevap veriyorum. neyse adamı bırakmışın daha fazla söğüçlenmeden
sakın inanma bu smzlerine evlenince çok daha pişman olursunKizlar hepinize merhabalar
Ikinci bir üyelik aldim, desifre edilmekten korkuyorum. Konuya hemen gireyim.
Ben bosanmis, güzel bir meslegi olan, hayatini garantiye almis 29 yasinda bir kadinim.
3 ay önce biriyle tanistim, nasil oldu anlamadan istemeye geldiler ailemden, bende kabul ettim. Cok cabuk oldu hersey farkindayim, ama ona cok isinmistim. Beraber gülebilmemiz, eglenceli bir insan olusu beni cok etkiledi.
Gel gelelim ki, sözlendikten sonra bir akrabanin araciligi ile, onun borclarindan haberdar oldum.
Kendisinin 80 bin lira borcu var, bu paralari neye harcadigini sordugumda ise, merak etme tamamen keyfi harcamalar diyebilecek kadar da piskin, düsünebiliyormusunuz?
Bende bu sebebten dolayi hemen kestirip atmak olmaz dedim, ve bir sans verdim, bir geriye cekilip izleyim hele dedim.
Meslegi yok, bunu kabul ettim, önemli olan insanlik, adamliktir dedim.
Ama kendisi onu tanidim taniyali calismiyor.
Bunca borcuna ragmen, hunharca para harciyor, kendine yeni kiyafetler, ailesine hediyeler filan.
Sürekli dügünü nasil yapacagiz, evi nasil dayayip döseyecegiz, borcmu alsam, diye sizlaniyor. Calisip kazanalabilecek bir para bu dügün masraflari kizlar. Ama bey efendi hala borcuna borc katma pesinde. Hayir konusu acilinca, eve dügüne yardimci olurum, bu kadar endiselenme de diyorum. Ama yok konu yine dönüyor dolasiyor, "e yapmasak mi dügün, nikah olsa sadece" ye geliyor. Ben dügün istemedim aslinda ondan, kendisinin fikriydi, sonra vazgecti, aileme söyledim, vazgecemeyiz ki dedim.
Kizlar bende cok gerildim bu 3 ay icinde, borclarinada, dügünúnede, evinede Yeter artik dedim. Kendisi beni evlenmeye Ikna etti, e simdi bu ne?
Ya borc Almak yerine calis? Ama is begenmiyor bey efendi, orasi uzak, burasi zor maasi Az vs.
Bende borclarindan kurtulana kadar evlenmek istemiyorum seninle dedim. Onun üstüne bir sirkelendi sanki, ama ben hala cok endiseleniyorum.
Gecen hafta agzini aradim, benim harcamalarim cok yüksek aldigim maastan iki kurus arta kalmiyor dedim, cok büyüttü bunu. Bir kadin nasil bukadar harcarmis? E ozaman Evlenince bütün yük bunun omuzlarinda mi olacakmis? Kiz kardesi duysa nekadar sasirirmis falan filan. Bu konusmadan sonra, 2 gün ne aradi ne yazdi.
Halbuki sözlendigimizde, senin maasina hic el sürmeyecegim, evin giderlerini ben üstlenirim demisti. Beni yanlis anlamayin, ben tabikide destek olurum, sadece nabiz yoklamak istedim.
En basinda uyardim, tembel evde oturan bir erkege tahammül edemem diye. Ama o hala kös kös evde inanin, bunca borca ragmen.
Bende dün aksam bütün bunlari göz önüne alarak nisani attim kizlar.
Cok kötüyüm aslinda, sesi cok kötü geliyordu. Cok dramatik konustu, Bunlar disinda hic bir problemimiz olmadi, tanidigim en sefkatli en kibar erkek o. Bu yüzden baglandim aslinda, ama bukadar sorumsuz oldugunu bilmiyordum. Cok üzgünüm, dünden beri agliyorum, onu cok özleyecegim...
Dogru olanimi yaptim?
kardeşim öldü ve ben mutlu yaşayamıyorum. bununla sevinecek kadar düşük bir insansın. senin gibi bir insanla asla konuşmam. sana beddua etmeyeceğim tutarsa çok üzülürsün. benim küçük meleğimin ölümüyle sevindin ya şu oruç ağzımla ben seni Allaha havale ediyorumYav he he.. cok söğüslendim sorma! Hatta nisani atan ben degilim. Burayada terk edildim, sögüclendim diye konu actim. Hayal alemindemisin ? :)
Canim profil sayfana baktim, bana bukadar kafayi takip benden rahatsiz olmani, piskolojik rahatsizliklarina veriyorum. Hadi canim baskasina tebelles ol, hadi baska kapiya.
Yada bir doktora git
Ben gercekten kardesinizin öldügünü bilmiyordum, burada yaniliyorsunuz. Basiniz sagolsun, Allah size sabir versin.kardeşim öldü ve ben mutlu yaşayamıyorum. bununla sevinecek kadar düşük bir insansın. senin gibi bir insanla asla konuşmam. sana beddua etmeyeceğim tutarsa çok üzülürsün. benim küçük meleğimin ölümüyle sevindin ya şu oruç ağzımla ben seni Allaha havale ediyorum
valla iyi yapmısın sastıgım sey ailen böyle biriyle seni nasıl nisanlandırdı hadi is arara 1 ay 2 ay 3 ay bune böyle aylak bakkal resmen ohh bulmus memur kızı yasa gitsinKizlar hepinize merhabalar
Ikinci bir üyelik aldim, desifre edilmekten korkuyorum. Konuya hemen gireyim.
Ben bosanmis, güzel bir meslegi olan, hayatini garantiye almis 29 yasinda bir kadinim.
3 ay önce biriyle tanistim, nasil oldu anlamadan istemeye geldiler ailemden, bende kabul ettim. Cok cabuk oldu hersey farkindayim, ama ona cok isinmistim. Beraber gülebilmemiz, eglenceli bir insan olusu beni cok etkiledi.
Gel gelelim ki, sözlendikten sonra bir akrabanin araciligi ile, onun borclarindan haberdar oldum.
Kendisinin 80 bin lira borcu var, bu paralari neye harcadigini sordugumda ise, merak etme tamamen keyfi harcamalar diyebilecek kadar da piskin, düsünebiliyormusunuz?
Bende bu sebebten dolayi hemen kestirip atmak olmaz dedim, ve bir sans verdim, bir geriye cekilip izleyim hele dedim.
Meslegi yok, bunu kabul ettim, önemli olan insanlik, adamliktir dedim.
Ama kendisi onu tanidim taniyali calismiyor.
Bunca borcuna ragmen, hunharca para harciyor, kendine yeni kiyafetler, ailesine hediyeler filan.
Sürekli dügünü nasil yapacagiz, evi nasil dayayip döseyecegiz, borcmu alsam, diye sizlaniyor. Calisip kazanalabilecek bir para bu dügün masraflari kizlar. Ama bey efendi hala borcuna borc katma pesinde. Hayir konusu acilinca, eve dügüne yardimci olurum, bu kadar endiselenme de diyorum. Ama yok konu yine dönüyor dolasiyor, "e yapmasak mi dügün, nikah olsa sadece" ye geliyor. Ben dügün istemedim aslinda ondan, kendisinin fikriydi, sonra vazgecti, aileme söyledim, vazgecemeyiz ki dedim.
Kizlar bende cok gerildim bu 3 ay icinde, borclarinada, dügünúnede, evinede Yeter artik dedim. Kendisi beni evlenmeye Ikna etti, e simdi bu ne?
Ya borc Almak yerine calis? Ama is begenmiyor bey efendi, orasi uzak, burasi zor maasi Az vs.
Bende borclarindan kurtulana kadar evlenmek istemiyorum seninle dedim. Onun üstüne bir sirkelendi sanki, ama ben hala cok endiseleniyorum.
Gecen hafta agzini aradim, benim harcamalarim cok yüksek aldigim maastan iki kurus arta kalmiyor dedim, cok büyüttü bunu. Bir kadin nasil bukadar harcarmis? E ozaman Evlenince bütün yük bunun omuzlarinda mi olacakmis? Kiz kardesi duysa nekadar sasirirmis falan filan. Bu konusmadan sonra, 2 gün ne aradi ne yazdi.
Halbuki sözlendigimizde, senin maasina hic el sürmeyecegim, evin giderlerini ben üstlenirim demisti. Beni yanlis anlamayin, ben tabikide destek olurum, sadece nabiz yoklamak istedim.
En basinda uyardim, tembel evde oturan bir erkege tahammül edemem diye. Ama o hala kös kös evde inanin, bunca borca ragmen.
Bende dün aksam bütün bunlari göz önüne alarak nisani attim kizlar.
Cok kötüyüm aslinda, sesi cok kötü geliyordu. Cok dramatik konustu, Bunlar disinda hic bir problemimiz olmadi, tanidigim en sefkatli en kibar erkek o. Bu yüzden baglandim aslinda, ama bukadar sorumsuz oldugunu bilmiyordum. Cok üzgünüm, dünden beri agliyorum, onu cok özleyecegim...
Dogru olanimi yaptim?
Amin canim cok sagolun.Maddiyat ilikilerde rol oynamamali derim genel olarak. Ama adam calismiyor jorc yaoiyor sizin maasiniza göz dikiyor. Bosverin huzurunuzla yasayin. Allah hayirli iyi biriyle karailastirsin inşallah
Yurtdiisndaysa işsizlik maaşına güvenmistir.Boyle birini tanidim nişanlanır nişanlamaz ise girdi şimdi evli hala çalışıyor eşinin ve ailesinin korkusuna.Iyi yapmissin.Yasin genç daha.Sonra ne oldu acaba?Yasim 29, yurtdisindayim ve avukatim. Arabam var sifir, annemle yasiyorum. Oda devletten hastalik maasi aliyor, 2 saatlik kacak yani vergisiz bir isi var. Onu isten saymadigim icin yazmadim.
Ben böylesini tanıdım o haliyle kız buldu evlendi. Şimdi çalışıyor aralıksız.Biz olsak yine aynı çekerdik.Elalem ne şanslı.Zaten Anne ve babasiyla bu sebeblerden dolayi cok tartisiyor, cok bunalmis tatile gidesi varmis o yüzden. Ben sok ben iptal ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?