Dogru olani mi yaptim?

Bu kadar borc ve rahatlık.. Harcamayı sevıp rahatına duskun olan bır erkegı duzeltmek zor bu yastan sonra. Evlendıkten sonra bır ıse gırdı dıyelım ve agır geldı calısmak o zaman yapamıyorum edemıyorum dıye sızlanır sorunlar buyur. Hayatın para harcamakla gecmeyecegını bılmelı. Bakmıssın bır sure sonra senın kazandıgın maasıda keyıf ıcın harcamıs. Ask, sevgı guzel elbette ama ınan kı bır sure sonra ask bıtıyor sorunlar baslıyor. Sımdıden uzulduysen ılerısını dusunemıyorum. Sen kendın ıcın her seyın en dogrusunu bılırsın elbette ama askı bır kenara bırakıp mantıklı dusun kendın ıcın ıyı olanı yap. Hakkında hayırlısı olsun.

Cok sagol canim yorumun icin, yüzügü filan gönderdim zaten, bu isin olur yani yok, kirkina merdiven dayamis birini degistirmek hakikaten imkansiz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :)

Hıcbır kadının uzulmesını ıstemem sende uzulme. Boyle ınsanların akıbetı bellı degıl o gırdapta kaybolurken sen kurtarmışsın kendını :)

İkinci kez boşanma yıkımını yaşamaktansa bir kere üzülüp ağlamanız daha evla olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bu adam sizi üzerdi. Borç olabilir, insan çalışır çabalar öder ama yok çalışmam ama lüks içinde yaşarım. Böyle böyle siz depresyondan çıkamazdınız evlendiğinizde.

Doğrusunu yapmışsınız.
Maddi sıkıntısı olsa ama sorumluluğunu bilen bir adam olsa dene derdim ama bu adamda sorumsuzluk var. Yani normal bir insan bin tl borcu olsa sıkıntı yapar çalışır kapar adam rahat. İleride evlendiğinizde de bu rahatlık bu sorumsuzluk devam edecekti ve komple ev geçindirme sıkıntısı yaşayacaktınız.

ben gayet sakin cevap veriyorum. neyse adamı bırakmışın daha fazla söğüçlenmeden

Yav he he.. cok söğüslendim sorma! Hatta nisani atan ben degilim. Burayada terk edildim, sögüclendim diye konu actim. Hayal alemindemisin ? :)

Canim profil sayfana baktim, bana bukadar kafayi takip benden rahatsiz olmani, piskolojik rahatsizliklarina veriyorum. Hadi canim baskasina tebelles ol, hadi baska kapiya.
Yada bir doktora git

Valla tam isabet olmus yaptigin sey. Daha once evlilik yapmissin az cok biliyorsun ask mesk yada seni guldurebilmesi bi sure sonra tatmin etmiyor. Bi insanin huyunda tembellik varsa o boyle devam eder. Sen kendini harap eder habire onun arkasindan toplarsin. Iyi yapmissin bence hic ustelemeye degmez. Hakkinda hayirlisi

sakın inanma bu smzlerine evlenince çok daha pişman olursun

Hala doğru olanı soruyor musun arkadaşım ya... İki kuruş borçla sabahtan akşama didinen adamla bile düşüncelere dalıyorum ben

kardeşim öldü ve ben mutlu yaşayamıyorum. bununla sevinecek kadar düşük bir insansın. senin gibi bir insanla asla konuşmam. sana beddua etmeyeceğim tutarsa çok üzülürsün. benim küçük meleğimin ölümüyle sevindin ya şu oruç ağzımla ben seni Allaha havale ediyorum

Ben gercekten kardesinizin öldügünü bilmiyordum, burada yaniliyorsunuz. Basiniz sagolsun, Allah size sabir versin.
Ama ne desem yanlis anliyorsunuz, en iyisi uzatmayalim.
Tekrar diyorum, bilmiyordum. Saglicakla kalin.

valla iyi yapmısın sastıgım sey ailen böyle biriyle seni nasıl nisanlandırdı hadi is arara 1 ay 2 ay 3 ay bune böyle aylak bakkal resmen ohh bulmus memur kızı yasa gitsin

Maddiyat ilikilerde rol oynamamali derim genel olarak. Ama adam calismiyor jorc yaoiyor sizin maasiniza göz dikiyor. Bosverin huzurunuzla yasayin. Allah hayirli iyi biriyle karailastirsin inşallah

Yasim 29, yurtdisindayim ve avukatim. Arabam var sifir, annemle yasiyorum. Oda devletten hastalik maasi aliyor, 2 saatlik kacak yani vergisiz bir isi var. Onu isten saymadigim icin yazmadim.
Yurtdiisndaysa işsizlik maaşına güvenmistir.Boyle birini tanidim nişanlanır nişanlamaz ise girdi şimdi evli hala çalışıyor eşinin ve ailesinin korkusuna.Iyi yapmissin.Yasin genç daha.Sonra ne oldu acaba?

Deli misin sen, ne diye ağlıyorsun. Nişanı atmazsan ne olacaktı biliyor musun. Ömrümce çalışmayan bir adamın borçlarını ödeyecektin. Adam seni para musluğu olarak görüyor farkındasın sende.

Verilmiş sadakan varmış, şükret.

Zaten Anne ve babasiyla bu sebeblerden dolayi cok tartisiyor, cok bunalmis tatile gidesi varmis o yüzden. Ben sok ben iptal ya...
Ben böylesini tanıdım o haliyle kız buldu evlendi. Şimdi çalışıyor aralıksız.Biz olsak yine aynı çekerdik.Elalem ne şanslı.

Konu 2 yıllık hortlamış oldum.Gercekten vazgectinni acaba?Yazsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…