Dogru olani mi yaptim?

Şakamı okuduklarım,o kadae güzel yaZmışınki,senın profil gayet eğitimli,aklı başında,adam finansör aramış,bulmuş,çok başarılı
Buldugunu zannetmisti evet :)
Iyiki sabirsizim, iyiki huysuzluk yapmisim, gercek yüzü kisa sürede ortaya cikti cok sükür ki.

Oh iyi kurtulmussun emin ol. Ucurumdan onceki son donemeci gorup durmussun resmen. Seni gelir kapisi olarak gormus, maasinin gidecegi yeri bile planlamistir o, uyu sen. Ne demek bu sebeple 2 gun konusmamak. Adamin derdi para..
Ikinci defa pisman olmamak icin mantigini hep dinle. Bosver kalbi o sacmalar.

Inanirmisiniz dügündeki takilarla biseyler ödemeyi planloyordu hasbam :))

Inanirmisiniz dügündeki takilarla biseyler ödemeyi planloyordu hasbam :))
Inanirim bunlarin kafa yapilari ayni oluyor genelde bugun dugunde takilani dusunur, yarin çocuğun ceyreklerini, senin maasini, annenden babandan sana bi baraka kalacaksa bile onun hesabini yapar en iyisini yaptigini bu kadar kisinin msjiyla anlamissindir artik Rabbim iyilerle karsilastirsin hepimizi. 3 ayda birini tanimak kolay degil bu isler kopruyu gecene kadar oluyor genelde.

Cok haklisiniz, bunlarin tek vasfi olmayan paralariyla hava atmak. En sinir oldugum sey. Is beyenmez tembel teneke. Kararim cok icime sindi artik, cok sükür.

Enistendemi evde oturuyor, calismiyormu? Bu adamlarin gururu nerede allasen?
Hayir. Ama nisanli iken ablamin her dedigine olur tamam. Hayirlisi diyip evlendikten sonra herseyine karisti ablam kendi calisip kazandigi paradan bile 20 lira alamiyordu hesap soruyordu. Kendisincalisiyor hemde deli gibi cunku dini imani para.iki yuzlu.

sizin orneginizdekine benzeyen birisiyle evlenmis,simdi 70 yaslarinda olan bir akrabamiz var.kadin yillarca yurtdisinda calismis cabalamis mal mulk yapmis.adam arada is bulmus sonra hep bir bahane bulup isten cikmis.o bastaki iyi halleri sonradan psikolojik siddete dönusmus.tabii eski zamanlar, kadincagiz agir calismaktan ya hamileyken karninda ya da dogumdan sonra hep hastaliktan ölmus bebekleri.yillar once
kocasi öldu,yalniz basina kaldi.uc kurusa gecinmeye calisiyor cunku adam mallarin cogunu satip paralarini da yemis.kalanlari da kadini kandirip yegenlerine miras diye birakmis.yani konu sahibi boyle adamlar hep vardi.cag degisti,teknoloji gelisti ama bu adamlara kanan kadinlarin sonu hiiiic
degismedi.siz bir hayir yapin,birilerini sevindirin zira buyuk beladan kurtulmussunuz.

Büyük geçmiş olsun. Doğru olanı yapmışsınız. Nişanlıyken bile çalışmaya niyeti yoksa düğünden sonra hiç olmazdı. Ve aşk, huzur için tek başına yeterli değil maalesef.

bu anlattiginiz beni cok etkiledi gercekten! Banada söylenilenler, sen cabalarsin kazanirsin, onu adam edersin di.. Yazik degilmi heba olan koca bir ömre.

Hepinize destekleriniz icin cok tesekkür ederim hanimlar.
Icim hala biraz buruk, sevmesem nisanlanmazdim sonucta, bir de olayin bu yönü var maalesef. Kaptirdim birden kendimi, pozitif baktim bütün eksilerine.
Sevdim ama, bu hallerini bilmiyordum, ona anlatmistim oysa en basta, tembel calismayan bir erkege tahammülüm yok diye..
Issiz ola bilir her insan bir müddet, ama o iki senedir bu düzendeymis, ve calismaya dair ne bir caba ne de istek gösterdi. Hatta calismayi sevmiyorum ben biraz tembelim bile demisligi var. Ben nasil onun ipiyle kuyuya inebilirim? Icimi rahatlatacak en ufak bir hamle yapmadi bu konuyla ilgili.
Icimdeki bu burukluk gecer insallah tez zamanda. Cünkü tek bir seyden emimin, oda onun iyi bir insan olusu. Iyi bir koca olmazdi, ama iyi bir insan.
Iyi bir insan olmasa bukadar dürüst olmazdi sonucta.
ama dogru karari aldim biliyorum artik, bunca kisi vakit ayirdiniz, fikirlerinizi söylediniz, hepimiz haksiz olamayiz. Demekki dogrusu bu.
Hepinizten Allah razi olsun, hersey güzel olur insallah biz bdv ahalisi icin

Bundan sonraki hamlesi işe girmek olabilir.Aman kanmayın.

Ben de bir örneği var.Adam çalışmıyor hiç ihtiyacı da yok maddi olarak.Ailesi çok iyi durumda.Üniversite mezunu oturuyor.
Bizim bir ahbabımızımn kızıyla beraberdi.Kız da çalışsın istiyor.Sonuçta genç eğitimli adam.Kız evlenmek için
çalışmasını şart koştu. İşe girdi nişanlandılar.Evlendiler 3 4 ay sonra işten çıktı.Şimdi kız çalışıyor (ihtiyaçtan ya da
ev geçindirmek için değil) adam bütün gün ev de yatıyor iki kere çıkıyor köpek gezdiriyor karısını bekliyor.
Evleneli 4 5 sene oldu.Çalışmak için bir hamlesi de yok.

Ha bir de sevgi neydi? Sevgi emekti dimi
Ben sasiriyorum böyle evde oturarak ömrünü geciren adamlara. Cikin bi el icine karisin, bi havaniz degissin, bir ugrasiniz olsun, insan hastalanir evde yata yata.
Ben sōyledikten sonra is aramaya baslamisti biraz. Oda biraz yani.
Demek istedigim benim veya bir baskasinin söylemesiyle olmaz, helede bunca borcun varsa, evlenme planlarimiz varsa.
Ne yapar 3 ay calisir cikar. Ugrasilmaz böylesiyle. Gönülsüz koyunun sürüye faydasi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…