- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Buldugunu zannetmisti evet :)Şakamı okuduklarım,o kadae güzel yaZmışınki,senın profil gayet eğitimli,aklı başında,adam finansör aramış,bulmuş,çok başarılı
Inanirmisiniz dügündeki takilarla biseyler ödemeyi planloyordu hasbam :))En dogru olani yapmışsın sonunda boyle birsey yapmamış olacagindan endise ederek okudum yazdiklarini acikcasi. Ev alsa araba alsa borcu anlarim calismayip borcla harcla har vurup harman savuran insandan aile babasi olmaz ev idaresinden anlamaz. Suan onun ilk dusuncesi dugunde yada nikahta takilan parayi nereye harcayacagidir. Biri vardi fi tarihinde coook kisa sure gorustugum ayni sekilde borcu vardi namazinda niyazinda efendi duzgun biriydi sordum ne olacak bu borcu nasil odemeyi dusunuyorsun dedim. Dugunde takilanla kapatacagim dedi piskin piskinson gorusum oldu. Erkek dedigin azda olsa maasi, yolu uzakta olsa ilk buldugu ise girer bir yandan da is aramaya devam eder senin maasinin hesabini harcamanın hesabini simdiden yapip cok harciyorsun diyenede bak. Uzak dur aman kararindan cayma sakin.
Inanirim bunlarin kafa yapilari ayni oluyor genelde bugun dugunde takilani dusunur, yarin çocuğun ceyreklerini, senin maasini, annenden babandan sana bi baraka kalacaksa bile onun hesabini yapar en iyisini yaptigini bu kadar kisinin msjiyla anlamissindir artik Rabbim iyilerle karsilastirsin hepimizi. 3 ayda birini tanimak kolay degil bu isler kopruyu gecene kadar oluyor genelde.Inanirmisiniz dügündeki takilarla biseyler ödemeyi planloyordu hasbam :))
Enistendemi evde oturuyor, calismiyormu? Bu adamlarin gururu nerede allasen?Sonunu okumadim ama belliki adam seni kandirmis iki yuzlu davranmis ayni benim enistem gibi...
Cok haklisiniz, bunlarin tek vasfi olmayan paralariyla hava atmak. En sinir oldugum sey. Is beyenmez tembel teneke. Kararim cok icime sindi artik, cok sükür.Nasil bir ablaniz varmis öyle.Söylenecek laf mi bu simdi.daha cok gencsiniz simdiden böyle karamsar olunur mu?Adam sizi sonuna kadar sömürecekti.Tipik yurt disinda yasayan türk erkegi.En önemli istekleri son model araba.Bir de bir kere kumar oynayanin bu illetten kurtulmasi cok zor.Vallahi siz oturup kalkip sükredin büyük bir beladan kurtuldum diye.
daha cok gencsiniz mesleginiz var, yurt disinda yasiyorsunuz bundan iyisi samda kayisi.bir de mümkünse türk erkeklerinden uzak durun:)
Hayir. Ama nisanli iken ablamin her dedigine olur tamam. Hayirlisi diyip evlendikten sonra herseyine karisti ablam kendi calisip kazandigi paradan bile 20 lira alamiyordu hesap soruyordu. Kendisincalisiyor hemde deli gibi cunku dini imani para.iki yuzlu.Enistendemi evde oturuyor, calismiyormu? Bu adamlarin gururu nerede allasen?
bu anlattiginiz beni cok etkiledi gercekten! Banada söylenilenler, sen cabalarsin kazanirsin, onu adam edersin di.. Yazik degilmi heba olan koca bir ömre.sizin orneginizdekine benzeyen birisiyle evlenmis,simdi 70 yaslarinda olan bir akrabamiz var.kadin yillarca yurtdisinda calismis cabalamis mal mulk yapmis.adam arada is bulmus sonra hep bir bahane bulup isten cikmis.o bastaki iyi halleri sonradan psikolojik siddete dönusmus.tabii eski zamanlar, kadincagiz agir calismaktan ya hamileyken karninda ya da dogumdan sonra hep hastaliktan ölmus bebekleri.yillar once
kocasi öldu,yalniz basina kaldi.uc kurusa gecinmeye calisiyor cunku adam mallarin cogunu satip paralarini da yemis.kalanlari da kadini kandirip yegenlerine miras diye birakmis.yani konu sahibi boyle adamlar hep vardi.cag degisti,teknoloji gelisti ama bu adamlara kanan kadinlarin sonu hiiiic
degismedi.siz bir hayir yapin,birilerini sevindirin zira buyuk beladan kurtulmussunuz.
Yok bacım sittin sene geçse bu tipler adam olmaz. Verilmiş sadakan varmış.bu anlattiginiz beni cok etkiledi gercekten! Banada söylenilenler, sen cabalarsin kazanirsin, onu adam edersin di.. Yazik degilmi heba olan koca bir ömre.
Ben sasiriyorum böyle evde oturarak ömrünü geciren adamlara. Cikin bi el icine karisin, bi havaniz degissin, bir ugrasiniz olsun, insan hastalanir evde yata yata.Bundan sonraki hamlesi işe girmek olabilir.Aman kanmayın.
Ben de bir örneği var.Adam çalışmıyor hiç ihtiyacı da yok maddi olarak.Ailesi çok iyi durumda.Üniversite mezunu oturuyor.
Bizim bir ahbabımızımn kızıyla beraberdi.Kız da çalışsın istiyor.Sonuçta genç eğitimli adam.Kız evlenmek için
çalışmasını şart koştu. İşe girdi nişanlandılar.Evlendiler 3 4 ay sonra işten çıktı.Şimdi kız çalışıyor (ihtiyaçtan ya da
ev geçindirmek için değil) adam bütün gün ev de yatıyor iki kere çıkıyor köpek gezdiriyor karısını bekliyor.
Evleneli 4 5 sene oldu.Çalışmak için bir hamlesi de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?