Dogru olani mi yaptim?

Benim de bi erkek arkadaşım vardı, bana tapardı sanki. Öyle böyle değil, felaket ilgi sevgi vs. Sonuç ne oldu biliyor musun, boynuz yedim. Onca zaman da hep para yedirdim, durumu yok diye. Herşeyi karşılardım. Bu durumun geçmişimi hatırlattı. Adam senden alabileceği para kadar iyi bence. İyi yaptın da kurtuldun. Ne demek o kadar borç ve işsizlik?

Banada öyle geldi, ama ona konduramiyorum aslinda bunu pek.

şefkatlikle kibarlıkla aile babası olunmuyor malesef. adam dediğin ekmeğini taştan çıkaran kişidir. millet ne işlerde çalışıyo da evini geçindiriyo. bu herif bildiğin tembel sorumsuz ve keyif düşkünü.sen bu adamla evlensen inan birkaç hafta sonra geriye ne aşk kalır ne bişey. nefret edersin onun o evde ayaklarını uzatıp yatan halinden. çok dogru bir karar vermişsin. sakın dönme bu kararından.

Doğru olanı yapmıssınız
İleride çalışır ve elinizdeki tüm parayı bu adama verirdiniz
Ve borçlarını ödemek için ugrasırdınız
sorumsuz bir insan karsınızdaki ve bir erkek , hiç doğru değil tavırları
sakın geri dönmeyin

Ev ya da araba aldı onun borcu olsa neyse de keyfi borç nedir ya. Anlamadığım bu kadar borcu varken nasıl çalışmıyor babası falan mı ödüyor acaba? Evlenince de sen ödeyecektin o da aylarca iş bulmaya çalışacaktı falan.. Ama bulamayacaktı :)

Tabi ki doğru yapmışsın.

Hayır çalışmıyor ve böyle borcu var, hala parayı nereden buluyor da harcıyor?

Çok içlendi, sesi kötü diye de üzülme. Kendi hiç çalışmazken, senin gibi çalışkan, iyi bir maaşı olan kadını nerede bulacak? Ona üzülüyordur bu.

Ayrıca yaşınız da genç; iyi tanımadan bu kadar kolay evlilik işlerine girişmeyin.

Bütün Bunlar gözüme diken gibi batti inaninki 3 aydir, ama insan konduramiyor, o öyle düsünmez diyor hep. Ya bir kadin sevmesin kimseyi valla, gözü körlesiyor resmen, bu nedir ya... Simdi de salya sümük agliyorum halimi bir görseniz...

Hep istihareye yattim belkide o yüzden bu kadar belli oldu hersey. Ben ilk evliligimde cok büyúk hayal kirikliklari yasadim, ayni seylere gücümde yok tahammülümde. Gücsüzlestim ben.

35 yasinda cocugu sen mi buyutecektin bu saatten sonra?
Onca yil sorumsuzluga alismis.
Ben caliskan olana, calisip maasi az olana hicbir sey demem ama tembellik farkli bir sey.
İş buldum diye dönerse inanmamani tavsiye ederim.

Yasim 29, yurtdisindayim ve avukatim. Arabam var sifir, annemle yasiyorum. Oda devletten hastalik maasi aliyor, 2 saatlik kacak yani vergisiz bir isi var. Onu isten saymadigim icin yazmadim.

Yasim 29, yurtdisindayim ve avukatim. Arabam var sifir, annemle yasiyorum. Oda devletten hastalik maasi aliyor, 2 saatlik kacak yani vergisiz bir isi var. Onu isten saymadigim icin yazmadim.
ya çok mu aşiksın merak ettim.
böyle bir adamı sevmek te kolay değil ya.
ne bileyim tembel asalak borç içinde yüzen bi adamı sevmek te zor.
seni soğutur inş bu yazdıklarım:))
sakın arkadaşım sakın hata yapma.
kendine denk hayatı sana yakışır düzgün bi adam bul .

Bu da öyleydi, tapiyordu adeta dediginiz gibi. Belki de göz boyuyorlar acik kapatmak icin? Simdiki erkeklerden bisey anlamadim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…