Dogru olani mi yaptim?

Canim kaderin kötü olsaydı adamın gerçek yüzünü görmeden evlenirdin uzun bir süre ağlar sonra 2.kez boşandın diye tekrar ağlardın bence sen allahın sevgili kuluymuşsun hic üzülme en iyisini yapmışsın

Kafan mı güzel? :)

Hala iyi mi yaptım diye soruyosun?
Güzel giden hayatını cehenneme çevirmek istiyosan buyur beyimizle evlen :)

Tabi ki doğru olanı yapmışsın. Adam senin maaşa güvendiği için rahat. Emin ol böyle asalak adamlara insan saygı bile duymaz bırak aşkı sevgiyi. Ardına bile bakma. Bi de kadın ne harcarmış ?! Kadının fazladan makyaj kuaför epilasyon ped gibi masraflari var. Dengesizin zihniyete bak

Balik bastan kokarmis... Tabi ki dogru yapmissiniz. Bir insan az da kazanir borcu da olur ama odemek icin calisir, bunu kendine dert eder ya da bir rahatsizligi olur calisamaz olabilir boyle seyler ama 35ine gelmis adam hem borc girtlakta bem o is olmaz bu is uzak yea diyip is begenmiyor, evde gamsizca yatiyorsa bir de pervasizca harcamalarina devam ediyorsa ipe un seriyordur. Borc yigidin kamcisidir yani yigit olani kamcilar ki daha cok calissin odesin borcunu.
Sizinkinde is yok, para yok, borc cok, futursuzca yapilan harcamalar cok... Bi de ustune kendi borc ve harcamalarini gormeden sizin paraniz uzerinden size ayar cekiyor. Yuzsuzluk bu olsa gerek!!! Ardiniza bile bakmayin, bariz sorunlar icine suruklemeyin kendinizi. Kirmak istememem ama sizin para ve isinize guvenip sizinle evlenmek istiyor gibi geldi bana. Yarin obur gun evlenirseniz o evde yatar, siz calisirsiniz ve sizin paraniz onun harcamalarina, borclarina, ailesine aldigi hediyelere gider.

Beni mutsuz görmekten cekiniyorlar kanimca, anlamadim onlari da..

Inshallah. Anne olmak aile kurmak istiyorum, ama bu sartlar altinda degil.

Bende aynen öyle dedim, hatta bu yüzden kocalar karilarina kredi kartlarini verir dedim. Ama nerde öyle adam, hepsi yolacak tavuk ariyor.

Ablam cok kafami karistirdi bu sürec icersinde kizlar. Öne sürdügüm sebebler hep maddiymis, önemli olan sevgiymis, ben istersem onu adam edermissim vs vs.. Yahu 35 yasindaki adami nasil adam ederim ben??
Üstelik sebeb maddiyat degil, onun yan gelip yatmasi. Benim paraya zaten ihtiyacim yok essek gibi calisirim kendimi bildim bileli. Is te secmem, marketiydi, temizligiydi cok oldu böyle islerim okurken.
Ama adam is begenmiyor bir kere .

Başından bir evlilik geçmiş.O süreci,senden neler alıp götürdüğünü kendin daha iyi bilirsin.İkincisine bile b,le lades diyorsun.Bunların dışında problemimiz yok diyorsun da bunlar diye bahsettiğin şeyler yeterince fazla.Onun dışında şefkatli kibar....lafla peynir gemisi yürümüyor.Evlenince,karşında dağ gibi borç yapmaya devam edip sorumluluk almayan tembel biriyla başbaşa kalınca ne şefkatten ne kibarlıktan eser kalmıyor.İyi bir mesleğin varsa karşındaki insanın da mesleğini önemsemelisin.İnsan olmak adam olmak,öce kendi ayakları üzerinde durabilmekten geçer.
Geçtim borçlarını tek bir sebep bile ayrılmak için yeterli.ÇALIŞMAMAK.
Boşver arabeskvari duygusal konuşmalarını onun.Bugün bağlandım diyorsun.Yarın bu zincirden nasıl kurtulurum dersin.
Hayatta hiç mi insan çıkmaz karşına sanıyorsun.Bırakın şu elalemin sorumsuz bi baltaya sap olamamış,ağzı laf yapmaktan,kız tavlamaktan ileri gidememiş adamlarını.
Sen sadece doğru yapmadın.Yapman gerekeni yaptın.3 ay,ömür boyu gidilecek bir yola girmek için çok erken bir süreymiş.Kapılma.Yoluna bak.

Ablam cok kafami karistirdi bu sürec icersinde kizlar. Öne sürdügüm sebebler hep maddiymis, önemli olan sevgiymis, ben istersem onu adam edermissim vs vs.. Yahu 35 yasindaki adami nasil adam ederim ben??
Ömrünü elalemin oğlunu adam etmekle mi uğraşacaksın.Hali hazırda adam olmuş birini bulmak ve yaşamana bakmak varken.Maddiyatsız ne oluyor bu dünyada.Sevgi bi yere kadar.Sorumluluğunu taşımayan bir insanla uğraşmak için ne diye çaba sarfedesin.Derdi ne?

Kesinlikle doğru olanı yapmışsınız.
En az 30 yaşına gelmiş adam hâlâ bir işi mesleği yok, üstelik gönlü de yoksa kendinizi ona layık görmeyin..

Meslegi yok, bunu kabul ettim,

Neden? Evin geçimi nasıl sağlanacaktı?

Halbuki sözlendigimizde, senin maasina hic el sürmeyecegim, evin giderlerini ben üstlenirim demisti.

Bu nasıl olacaktı ki mesleği yokken? Ben cidden bu kısımları anlamadım.

Bir de sanırım ablanız sebeplerin hep maddi demiş. Sebepleriniz hiç de maddiyat falan değil. Ne biliyim 1500 maaş alır da siz bu maaşı ve bu maaşın getireceği standartları beğenmezsiniz bu maddiyat olur. Ama bu durumda ortada meslek bile yok.

ablanız çok yanlış düşünüyor.
üstelik avukatsınız. istemez misiniz yanınızda sizin gibi ayakları üzerinde durabilen biri olsun ?
tüm yorumları okudum herkes aynı görüşte. aksi yönde tek bir yorum yok. bu kadar insan yanılıyor olamaz bence.

Doğru olmasına doğruyu yapmışsınız da ,bu adam çalışmadığı halde parayı nereden buluyor da harcama yapıyor,onu anlamadım.35 yaşındaki adamın anne babası çalışmamasına laf söz etmiyor mu?

Kesinlikle doğru olanı yapmışsınız.
En az 30 yaşına gelmiş adam hâlâ bir işi mesleği yok, üstelik gönlü de yoksa kendinizi ona layık görmeyin..
Yasi 35. Meslekten gectim calisana benim herzaman saygim vardir. Ama bu her gûn alisveris merlezlerinde olmayan parasini kiyafetlere harcayip, dügünü nasil yapsak yada yapmasakmi diye bana sizlaniyor.

Bu adam belediyeye hastayim numarasi yapip devletten sosyal yardim aliyor. Yaninda da 2 saatlik kacak bir isi var. Bu güne kadar da o ise belese gitmis, zira patronunada borcu varmis beyefendimizin. O iki saatlik isede is demem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…