Dogru olani mi yaptim?

Adam sizin paranıza kadar göz dikmiş belli.
Ve hayal dünyasında cok geziyor. Bu adamla gemi yürümez.
En iyisini yapmışın.
Bunlada boşanmaktansa. böyle baştan göndermen cok cok iyi
Zaten evlendikten sonra borclarini ödeyecekmis, lûks bir araba alacakmis, hayali buydu beyefendinin gelecege dair. Nasil gerildim stres oldum su 3 ay icinde anlatamam. Nalet bir kadin oldum resmen. Cünkü icim cok huzursuzdu!

Biraz ağlarsın sonra durulursun arkadaşım, ne mutlu sana ki yolun başında bir şeylerin tuhaf olduğunu sezmiş ve nişanı atabilecek iradede olabilmişsin.

Şu zamanda pek çok erkeğin-kadının borcu var, ama sorumlu insanlar borçlarını ödemeye çalışıyor, borcu varken iş beğenmemezlik yapmıyor, canla başla para kazanıp düze çıkmaya çabalıyorlar. Bu adam ise hazır yiyici ya; varlığı olsa da yese bari ama o da yok. O borcu kapatırsın, bir borç daha açılır, onu da kapatırsın, bir daha...

Kendini koy yerine görürsün hemen; şahsen ben borcum varken rahat uyuyamam, onun ödeme planını yapacağım da konuşup ayarlayacağım da ancak dinlendireceğim kendimi. Var mı bi girişim bu adamda? Yok. Bir de size laf söylüyor kendi haline bakmadan. Kız kardeşi duysa ne kadar şaşırırmışmış... Bu bile bi aşağılama çabası lütfen. Göz yaşınıza değmez böylesi adamlar; akıt içini madem, akıt ağla. Ama sakın "Acaba"n olmasın şu tipten yana.

Cok sagol bu yazdiklarin icin, ailem bana bu konuda akil vermekten cekiniyor, pisman olursam suclu onlar olurmus. Ama siz acik yüreklilikle söylüyorsunuz. Allah razi olsun herkesten.

Tabi kş doğru olanı yaptın. Okurken şok oldum aklı olan bi kadın böyle bi erkeğe yem olmaz diyordum ki nişanı attım deyince içim rahatladı

Zaten evlendikten sonra borclarini ödeyecekmis, lûks bir araba alacakmis, hayali buydu beyefendinin gelecege dair. Nasil gerildim stres oldum su 3 ay icinde anlatamam. Nalet bir kadin oldum resmen. Cünkü icim cok huzursuzdu!

işte borçlarını sizin maaşınızla ödemeyi düşünmüş adam..
neden evlendikten sonra ödeyecem desin ki yoksa..
çalışsın ödesin madem şimdi..

Co
Size cok tesekkür ederim desteginiz icin. Insan disardan bir akil ariyor, abartiyormuyum diye kendinden süpheleniyor. Ama siz cok haklisiniz cok sagolun.

önemli olan insanlik, adamliktir dedim.

Ama kendisi onu tanidim taniyali calismiyor.

Önemli olan adamlıktır evet.

Ama ben sağlık ve türlü talihsizlikler dışında tanıdım tanıyalı çalışmayan birine adam demem.

Limitsiz hoşgörü göstermişsiniz, hikayenin başı hata olmuş.

Yani "doğru olanı mı yaptım" dediğiniz kısım tek doğrunuz zaten.

bu ne yaa birisinden kurtulmussun bula bula bunu mu buldun, o akrabasi kimse tesekkur et seni yeni bir beladan kurtarmis. Su anlattiklarindan sonra ''bunlar haricinde hicbir sorunumuz yok cok sevecen sevkatli'' nasil diyebilirsin cok ilginc. Tamam genc sevmeye sevilmeye ihtiyaci olan bir kadinsin ama azicik da mantikli olmak lazim basta, isi gucu olmayan adamla ne isin olurki yani senin ? Adam bulmus senin gibisini evlenip kendine baktiracakti resmen uyaniga bak, iki guzel laflada aklini celivermis nede guzel.
Cok iyi etmissin bundan sonrada dogru duzgun adamlar sec hayatina sokmak icin.

Ayranı yok içmeye atla gide s..çmaya. Tam ona hitap eden bi söz.
O kadar borcu altınlarla ödücek belli. eee lüks araba. çalıcaktı herhalde.
Kendine öyle deme lütfen. Kurtuldugun için sevin mutlu ol. huzur dolsun artık için.

bu adam senin ömrünü törüm törüm törpüler tabi ki doğru olanı yapmışın ağaç yaşken eğilir sonradan eğmeye kalkarsan kırarsın, hayat bi adamı terbiye etmek için çok kısa...

eski nişanlın tatlı diliyle kibarlığıyla yiyeceği bir salağı kandırmaya çalışıyor. sakın geri dönme. çalışmayana erkek denmez

Cok sagol canim ya cok ihtiyacim vardi yaptigimin onaylanmasina. Ablam aradi sabah, insallah pisman olmazsin da, yasinda 29 ne zaman cocuk sahibi olacaksin, gibi seyler sacmaladi. Halbuki genc gösteriyorum, Icim bir hos oldu, herzaman ki destegide akilli fikir ve yorumlarida KK da buldum, iyiki varsiniz.

Cok sagol bu yazdiklarin icin, ailem bana bu konuda akil vermekten cekiniyor, pisman olursam suclu onlar olurmus. Ama siz acik yüreklilikle söylüyorsunuz. Allah razi olsun herkesten.
umarım işe yarar.
elinde mesleği olan bir kadınmışssın.
evlenince maaşın adamın maaşı araban adamın arabası olacak mış bu bariz.
demiş sana da zaten.
ailen senden çok mu çekiniyor.
böyle bir damat adayı karşısında susmamaları lazımdı.
dediğim gibi kendine yakışan bir adam bul lütfen

Yaşla çocugu birbirine bağlayıp moralini altüst etmelerinede pes yani
1çocukla yine boşansan o zaman ablan herhalde sana kucak acardı
Pişman degil aksine iyiki diceksin zaman gectikce.
Çocuk sahibi olmak her yiğidin harcı değil. Kusura bakmasın.
Anlaşamayan bir çift,sorumsuz bir ebeveyn=mutsuz bir çocuk

ablan saçmalamış kusura bakma.
40 kadar yolu var doğururusun endişelenme:))
evlenip te hayatını mahvetsen daha mı iyiymiş.
çok saçma.
sakın sakın dinleme.
ileride seveceğin bi adam çıkar elbet çocuk ta doğurursun herşeyi de yaparsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…