- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Zaten evlendikten sonra borclarini ödeyecekmis, lûks bir araba alacakmis, hayali buydu beyefendinin gelecege dair. Nasil gerildim stres oldum su 3 ay icinde anlatamam. Nalet bir kadin oldum resmen. Cünkü icim cok huzursuzdu!Adam sizin paranıza kadar göz dikmiş belli.
Ve hayal dünyasında cok geziyor. Bu adamla gemi yürümez.
En iyisini yapmışın.
Bunlada boşanmaktansa. böyle baştan göndermen cok cok iyi
Bütün Bunlar gözüme diken gibi batti inaninki 3 aydir, ama insan konduramiyor, o öyle düsünmez diyor hep. Ya bir kadin sevmesin kimseyi valla, gözü körlesiyor resmen, bu nedir ya... Simdi de salya sümük agliyorum halimi bir görseniz...
Cok sagol bu yazdiklarin icin, ailem bana bu konuda akil vermekten cekiniyor, pisman olursam suclu onlar olurmus. Ama siz acik yüreklilikle söylüyorsunuz. Allah razi olsun herkesten.ya çok mu aşiksın merak ettim.
böyle bir adamı sevmek te kolay değil ya.
ne bileyim tembel asalak borç içinde yüzen bi adamı sevmek te zor.
seni soğutur inş bu yazdıklarım:))
sakın arkadaşım sakın hata yapma.
kendine denk hayatı sana yakışır düzgün bi adam bul .
Zaten evlendikten sonra borclarini ödeyecekmis, lûks bir araba alacakmis, hayali buydu beyefendinin gelecege dair. Nasil gerildim stres oldum su 3 ay icinde anlatamam. Nalet bir kadin oldum resmen. Cünkü icim cok huzursuzdu!
Size cok tesekkür ederim desteginiz icin. Insan disardan bir akil ariyor, abartiyormuyum diye kendinden süpheleniyor. Ama siz cok haklisiniz cok sagolun.Biraz ağlarsın sonra durulursun arkadaşım, ne mutlu sana ki yolun başında bir şeylerin tuhaf olduğunu sezmiş ve nişanı atabilecek iradede olabilmişsin.
Şu zamanda pek çok erkeğin-kadının borcu var, ama sorumlu insanlar borçlarını ödemeye çalışıyor, borcu varken iş beğenmemezlik yapmıyor, canla başla para kazanıp düze çıkmaya çabalıyorlar. Bu adam ise hazır yiyici ya; varlığı olsa da yese bari ama o da yok. O borcu kapatırsın, bir borç daha açılır, onu da kapatırsın, bir daha...
Kendini koy yerine görürsün hemen; şahsen ben borcum varken rahat uyuyamam, onun ödeme planını yapacağım da konuşup ayarlayacağım da ancak dinlendireceğim kendimi. Var mı bi girişim bu adamda? Yok. Bir de size laf söylüyor kendi haline bakmadan. Kız kardeşi duysa ne kadar şaşırırmışmış... Bu bile bi aşağılama çabası lütfen. Göz yaşınıza değmez böylesi adamlar; akıt içini madem, akıt ağla. Ama sakın "Acaba"n olmasın şu tipten yana.
önemli olan insanlik, adamliktir dedim.
Ama kendisi onu tanidim taniyali calismiyor.
Kizlar hepinize merhabalar
Ikinci bir üyelik aldim, desifre edilmekten korkuyorum. Konuya hemen gireyim.
Ben bosanmis, güzel bir meslegi olan, hayatini garantiye almis 29 yasinda bir kadinim.
3 ay önce biriyle tanistim, nasil oldu anlamadan istemeye geldiler ailemden, bende kabul ettim. Cok cabuk oldu hersey farkindayim, ama ona cok isinmistim. Beraber gülebilmemiz, eglenceli bir insan olusu beni cok etkiledi.
Gel gelelim ki, sözlendikten sonra bir akrabanin araciligi ile, onun borclarindan haberdar oldum.
Kendisinin 80 bin lira borcu var, bu paralari neye harcadigini sordugumda ise, merak etme tamamen keyfi harcamalar diyebilecek kadar da piskin, düsünebiliyormusunuz?
Bende bu sebebten dolayi hemen kestirip atmak olmaz dedim, ve bir sans verdim, bir geriye cekilip izleyim hele dedim.
Meslegi yok, bunu kabul ettim, önemli olan insanlik, adamliktir dedim.
Bunca borcuna ragmen, hunharca para harciyor, kendine yeni kiyafetler, ailesine hediyeler filan.
Sürekli dügünü nasil yapacagiz, evi nasil dayayip döseyecegiz, borcmu alsam, diye sizlaniyor. Calisip kazanalabilecek bir para bu dügün masraflari kizlar. Ama bey efendi hala borcuna borc katma pesinde. Hayir konusu acilinca, eve dügüne yardimci olurum, bu kadar endiselenme de diyorum. Ama yok konu yine dönüyor dolasiyor, "e yapmasak mi dügün, nikah olsa sadece" ye geliyor. Ben dügün istemedim aslinda ondan, kendisinin fikriydi, sonra vazgecti, aileme söyledim, vazgecemeyiz ki dedim.
Kizlar bende cok gerildim bu 3 ay icinde, borclarinada, dügünúnede, evinede Yeter artik dedim. Kendisi beni evlenmeye Ikna etti, e simdi bu ne?
Ya borc Almak yerine calis? Ama is begenmiyor bey efendi, orasi uzak, burasi zor maasi Az vs.
Bende borclarindan kurtulana kadar evlenmek istemiyorum seninle dedim. Onun üstüne bir sirkelendi sanki, ama ben hala cok endiseleniyorum.
Gecen hafta agzini aradim, benim harcamalarim cok yüksek aldigim maastan iki kurus arta kalmiyor dedim, cok büyüttü bunu. Bir kadin nasil bukadar harcarmis? E ozaman Evlenince bütün yük bunun omuzlarinda mi olacakmis? Kiz kardesi duysa nekadar sasirirmis falan filan. Bu konusmadan sonra, 2 gün ne aradi ne yazdi.
Halbuki sözlendigimizde, senin maasina hic el sürmeyecegim, evin giderlerini ben üstlenirim demisti. Beni yanlis anlamayin, ben tabikide destek olurum, sadece nabiz yoklamak istedim.
En basinda uyardim, tembel evde oturan bir erkege tahammül edemem diye. Ama o hala kös kös evde inanin, bunca borca ragmen.
Bende dün aksam bütün bunlari göz önüne alarak nisani attim kizlar.
Cok kötüyüm aslinda, sesi cok kötü geliyordu. Cok dramatik konustu, Bunlar disinda hic bir problemimiz olmadi, tanidigim en sefkatli en kibar erkek o. Bu yüzden baglandim aslinda, ama bukadar sorumsuz oldugunu bilmiyordum. Cok üzgünüm, dünden beri agliyorum, onu cok özleyecegim...
Dogru olanimi yaptim?
Ayranı yok içmeye atla gide s..çmaya. Tam ona hitap eden bi söz.Zaten evlendikten sonra borclarini ödeyecekmis, lûks bir araba alacakmis, hayali buydu beyefendinin gelecege dair. Nasil gerildim stres oldum su 3 ay icinde anlatamam. Nalet bir kadin oldum resmen. Cünkü icim cok huzursuzdu!
Tesekkür ederimucuz kurtulmuşsun.
ayrıca zeki kızmışsın valla tebrik ediyorum seni.
eski nişanlın tatlı diliyle kibarlığıyla yiyeceği bir salağı kandırmaya çalışıyor. sakın geri dönme. çalışmayana erkek denmezKizlar hepinize merhabalar
Ikinci bir üyelik aldim, desifre edilmekten korkuyorum. Konuya hemen gireyim.
Ben bosanmis, güzel bir meslegi olan, hayatini garantiye almis 29 yasinda bir kadinim.
3 ay önce biriyle tanistim, nasil oldu anlamadan istemeye geldiler ailemden, bende kabul ettim. Cok cabuk oldu hersey farkindayim, ama ona cok isinmistim. Beraber gülebilmemiz, eglenceli bir insan olusu beni cok etkiledi.
Gel gelelim ki, sözlendikten sonra bir akrabanin araciligi ile, onun borclarindan haberdar oldum.
Kendisinin 80 bin lira borcu var, bu paralari neye harcadigini sordugumda ise, merak etme tamamen keyfi harcamalar diyebilecek kadar da piskin, düsünebiliyormusunuz?
Bende bu sebebten dolayi hemen kestirip atmak olmaz dedim, ve bir sans verdim, bir geriye cekilip izleyim hele dedim.
Meslegi yok, bunu kabul ettim, önemli olan insanlik, adamliktir dedim.
Bunca borcuna ragmen, hunharca para harciyor, kendine yeni kiyafetler, ailesine hediyeler filan.
Sürekli dügünü nasil yapacagiz, evi nasil dayayip döseyecegiz, borcmu alsam, diye sizlaniyor. Calisip kazanalabilecek bir para bu dügün masraflari kizlar. Ama bey efendi hala borcuna borc katma pesinde. Hayir konusu acilinca, eve dügüne yardimci olurum, bu kadar endiselenme de diyorum. Ama yok konu yine dönüyor dolasiyor, "e yapmasak mi dügün, nikah olsa sadece" ye geliyor. Ben dügün istemedim aslinda ondan, kendisinin fikriydi, sonra vazgecti, aileme söyledim, vazgecemeyiz ki dedim.
Kizlar bende cok gerildim bu 3 ay icinde, borclarinada, dügünúnede, evinede Yeter artik dedim. Kendisi beni evlenmeye Ikna etti, e simdi bu ne?
Ya borc Almak yerine calis? Ama is begenmiyor bey efendi, orasi uzak, burasi zor maasi Az vs.
Bende borclarindan kurtulana kadar evlenmek istemiyorum seninle dedim. Onun üstüne bir sirkelendi sanki, ama ben hala cok endiseleniyorum.
Gecen hafta agzini aradim, benim harcamalarim cok yüksek aldigim maastan iki kurus arta kalmiyor dedim, cok büyüttü bunu. Bir kadin nasil bukadar harcarmis? E ozaman Evlenince bütün yük bunun omuzlarinda mi olacakmis? Kiz kardesi duysa nekadar sasirirmis falan filan. Bu konusmadan sonra, 2 gün ne aradi ne yazdi.
Halbuki sözlendigimizde, senin maasina hic el sürmeyecegim, evin giderlerini ben üstlenirim demisti. Beni yanlis anlamayin, ben tabikide destek olurum, sadece nabiz yoklamak istedim.
En basinda uyardim, tembel evde oturan bir erkege tahammül edemem diye. Ama o hala kös kös evde inanin, bunca borca ragmen.
Bende dün aksam bütün bunlari göz önüne alarak nisani attim kizlar.
Cok kötüyüm aslinda, sesi cok kötü geliyordu. Cok dramatik konustu, Bunlar disinda hic bir problemimiz olmadi, tanidigim en sefkatli en kibar erkek o. Bu yüzden baglandim aslinda, ama bukadar sorumsuz oldugunu bilmiyordum. Cok üzgünüm, dünden beri agliyorum, onu cok özleyecegim...
Dogru olanimi yaptim?
Tesekkür ederimannem bu kizin kaderi ne kötüymüs deyip duruyor Allahtan hayirlisi ya..
Cok sagol canim ya cok ihtiyacim vardi yaptigimin onaylanmasina. Ablam aradi sabah, insallah pisman olmazsin da, yasinda 29 ne zaman cocuk sahibi olacaksin, gibi seyler sacmaladi. Halbuki genc gösteriyorum, Icim bir hos oldu, herzaman ki destegide akilli fikir ve yorumlarida KK da buldum, iyiki varsiniz.Ayranı yok içmeye atla gide s..çmaya. Tam ona hitap eden bi söz.
O kadar borcu altınlarla ödücek belli. eee lüks araba. çalıcaktı herhalde.
Kendine öyle deme lütfen. Kurtuldugun için sevin mutlu ol. huzur dolsun artık için.
Bana salak demenize ragmen, hakli buldum sizi, ne diyim..eski nişanlın tatlı diliyle kibarlığıyla yiyeceği bir salağı kandırmaya çalışıyor. sakın geri dönme. çalışmayana erkek denmez
umarım işe yarar.Cok sagol bu yazdiklarin icin, ailem bana bu konuda akil vermekten cekiniyor, pisman olursam suclu onlar olurmus. Ama siz acik yüreklilikle söylüyorsunuz. Allah razi olsun herkesten.
Yaşla çocugu birbirine bağlayıp moralini altüst etmelerinede pes yaniCok sagol canim ya cok ihtiyacim vardi yaptigimin onaylanmasina. Ablam aradi sabah, indslag pisman olmazsin da, yasinda 29 ne zaman cocuk sahibi olacaksin, gibi seyler sacmaladi. Halbuki genc gösteriyorum, Icim bir hos oldu, herzaman ki destegide akilli fikir ve yorumlarida KK da buldum, iyiki varsiniz.
ablan saçmalamış kusura bakma.Cok sagol canim ya cok ihtiyacim vardi yaptigimin onaylanmasina. Ablam aradi sabah, insallah pisman olmazsin da, yasinda 29 ne zaman cocuk sahibi olacaksin, gibi seyler sacmaladi. Halbuki genc gösteriyorum, Icim bir hos oldu, herzaman ki destegide akilli fikir ve yorumlarida KK da buldum, iyiki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?