- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.782
- 248
- Konu Sahibi Mun1sattr5
Yok ne sorun olacak kart adamla takilan biz degiliz ya bir de hic mi sasmaz abi hep ayni tipler senden cok var cicim klonlanmis gibisiniz herif bulurEvet benim bir sorun mu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ne sorun olacak kart adamla takilan biz degiliz ya bir de hic mi sasmaz abi hep ayni tipler senden cok var cicim klonlanmis gibisiniz herif bulurEvet benim bir sorun mu var
Çulsuz dayıdan reddi yemişsiniz, bi de şansını kaybettin diyerek iyice küçük düşürmüşsünüz kendinizi, niye böyle yapıyorsunuz?Merhaba 3 ay önce buraya kendimden 20 yaş büyük insanle evlilik düşündüğümü yazmiştim Siz haklı çıktınız adam beni bıraktı gitti ne şartlari varsa razı olmama rağmen aileme karşı çıkarım gerekirse dediğime rağmen bıraktı giderken şey dedi birde ben 2004 doğumluyum 21 yaşındayım bak oğlum dedim senin karşına artık 21 yaşında çıtır bir kız çıkmayacak Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim Adam şey dedi bana bak gör ben bu sene evleneceğim hatta 2005 doğumlu kız bulup ona evleneceğim dedi hadi dedim 2005 doğumlu kız seninle evleneceğim diyorsa ben gider düğünde cumhuriyeti takacağım dedim
Siz haklı çıktınız ilk başta açtığım konuda iptal yemiştim sonradan hesap kayb olmuştu şimdi tekrar buraya gelip Siz haklı olduğunuzu iddia ediyorum
Yok canım beğenıyorum kendım gayet iy
Çulsuz dayıdan reddi yemişsiniz, bi de şansını kaybettin diyerek iyice küçük düşürmüşsünüz kendinizi, niye böyle yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim ilk defa normal bir yorum yapmış birini gördüm işte bu tarz tavsiye mesajlar alacağım derken beni niye sapıkmış gibi yorumlar yapip gülen emojilar bırakıyorsunuz bildiğim kadarıyla burada yaşı benden büyük kadınlar var benden daha önce hayatı gören kadınlar ben sizden küçük yaşta olarak tavsiye yorum teselli isterken gerçekten öyle yorumlarınız beni üzüyorbak Kizim gencsin güzelsin masallah git oku bir meslek yap ne isin olur zaten senin baban yasinda adamla. Bide hala herseyi yapmama ragmen terk etti diyorsun. O terketmese hala devam edeceksin. Adam gönlünü eglendirmis Adam serefsizmis iste bukadar sen kendini düsün artik bosver
Ya arkadaşlar tamam benim psikolojim bozuktu da sizinki benimkinden bettermiş birisi tavsiye verir teselli olur diye konuyu açmişim onun yerine iyice psikolojim bozuluyor niye bana öyle sapiğim gibi yorumlar yapıyorsunuz evet sevdim birisinin yuvasını bozarak sevmedim yada bir çocuğu yetım bıraktıracak kadar sevmedim Adam evli değil bildiğiniz normal bekar erkek iyi sanki ben bu adam evli idide onun yuvasini bozmuş karısından boşandırmış gibi konuşuyorsunuz ben daha yeni üye oldum evet çok bilmiyordum bu kadar psikolojim bozulacağını yorumlarınızı okuyarak
He öyle mi diyorsunuz tamammm okey Siz haklısınız okeyyDaha önce bu adam hakkında konu açmıştıniz insanlar size gayet olumlu yorumlar yapmıştı ama siz hiç birini dinlemeyip adamla birlikte olmaya devam ettiniz. Adam sizi terk etmese hala devam edecektiniz. Yani olumlu yorumlar size pek etki etmiyor.
Son olarak 40'lık sevgiliniz 2004 kızı bulduysa 2005'yide rahat bulur. Sizin gibi aklı bir karış havada, evliliği oyuncak sanan çok genç kız var.
41 yaşında sevgili yaparken küçük değildin burda sana tavsiye verenleri dinlemezken küçük değildin şimdi küçüksün dur senin tarzında ergence yazayım tammmaamm okkeyyyTeşekkür ederim ilk defa normal bir yorum yapmış birini gördüm işte bu tarz tavsiye mesajlar alacağım derken beni niye sapıkmış gibi yorumlar yapip gülen emojilar bırakıyorsunuz bildiğim kadarıyla burada yaşı benden büyük kadınlar var benden daha önce hayatı gören kadınlar ben sizden küçük yaşta olarak tavsiye yorum teselli isterken gerçekten öyle yorumlarınız beni üzüyor
He öyle mi diyorsunuz tamammm okey Siz haklısınız okeyy
Tamam o zaman tekrar okeyyyy41 yaşında sevgili yaparken küçük değildin burda sana tavsiye verenleri dinlemezken küçük değildin şimdi küçüksün dur senin tarzında ergence yazayım tammmaamm okkeyyy
Git biraz büyü sonra gene gelirsinTamam o zaman tekrar okeyyyy![]()
Abla Zaten Sen nedense eleştiri ile hiç sabahtan beri normal mesaj atmiyorsun bana ben sana ne yaptım acaba41 yaşında sevgili yaparken küçük değildin burda sana tavsiye verenleri dinlemezken küçük değildin şimdi küçüksün dur senin tarzında ergence yazayım tammmaamm okkeyyy
Bana hiç birşey yapmadın yapamazsında bu akılsızlıklarınıza sinir oluyorum sadece bak bana abla demende hiç olmadı exinden sadece 3 yaş büyüğümAbla Zaten Sen nedense eleştiri ile hiç sabahtan beri normal mesaj atmiyorsun bana ben sana ne yaptım acaba![]()
Ya affedersin, baban yaşında adamla sevgili olurken psikolojin çok normal ama eleştiri alırken bozuluyor. Güldürme şimdi beni, az değerinizi bilin ya, kart horozların elinde oyuncak olmayın böyle.Ya arkadaşlar tamam benim psikolojim bozuktu da sizinki benimkinden bettermiş birisi tavsiye verir teselli olur diye konuyu açmişim onun yerine iyice psikolojim bozuluyor niye bana öyle sapiğim gibi yorumlar yapıyorsunuz evet sevdim birisinin yuvasını bozarak sevmedim yada bir çocuğu yetım bıraktıracak kadar sevmedim Adam evli değil bildiğiniz normal bekar erkek iyi sanki ben bu adam evli idide onun yuvasini bozmuş karısından boşandırmış gibi konuşuyorsunuz ben daha yeni üye oldum evet çok bilmiyordum bu kadar psikolojim bozulacağını yorumlarınızı okuyarak
Kimse sana sapık muamelesi yapmıyor ben gencim güzelim adam yaşlı diyen sensin ki zaten kendin aşağılıyorsun adamıda kendinide yaş önemli yada değil bu kişilerin kendi seçimi ama bunu sembol haline getirip küçümseyen de kendinsin,gençlik bir avantaj değil toyluktur adamda yaşlı değil orta yaşta ama sen toysun henüz ergenlikten yeni çıkmışsın zaman uymaz aşık olursun ama yaşımız uygun değil dersiniz anlarım ama daha gencini bulurum bul vs aşkı sevgiyi buraya indirgeyemezsiniz genç olmanda sana ve ergen avcısı bir adama bu hakkı vermez,aklı başında bir adam kendisi kadar tecrübeli bir kadınla sohbet edebilir bir hayat paylaşabilir onun dilinden o anlar sen değil eğer bunu değil yaşça küçük birisini arıyorsa bilinçaltı sapkın demektir çünki kendi yaşıtı yada birkaç yaş küçüğüde yaşlı değil gayet genç ama uyumlu,sen toysun küçüksün diyoruz o kadar,herangi bir artın yada avantajın yok kullanılan yada kandırılan bir yanında yok aksine eksilerin henüz yetiştiremediğin bir benliğin var bu söylediğmi yıllar sonra anlarsın.Ya arkadaşlar tamam benim psikolojim bozuktu da sizinki benimkinden bettermiş birisi tavsiye verir teselli olur diye konuyu açmişim onun yerine iyice psikolojim bozuluyor niye bana öyle sapiğim gibi yorumlar yapıyorsunuz evet sevdim birisinin yuvasını bozarak sevmedim yada bir çocuğu yetım bıraktıracak kadar sevmedim Adam evli değil bildiğiniz normal bekar erkek iyi sanki ben bu adam evli idide onun yuvasini bozmuş karısından boşandırmış gibi konuşuyorsunuz ben daha yeni üye oldum evet çok bilmiyordum bu kadar psikolojim bozulacağını yorumlarınızı okuyarak