- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
- Konu Sahibi filtercoffee
-
Yasiniz gecmeden bencede cocuk sahibi olun.... bunlari düşünmekte haklisiniz cocuktek basina zaten zor bir sorumlu luk ustune birde bu is sorunlari sizi cikmaza surukleyebilr . Ama yas gectikce cocuk.sahibi olmakta zorlasiyor malesef.Erkek.icinde kadin icinde..... Hakkinzda hayirlsi olsun
Benim de atama durumu olabilir. İlk başlarda atama olsun öyle yaparız diyorduk ama şimdi fikir değiştirdik ve planlarımız da o doğrultuda şekillenmeye başladı.
Siz çocuk isteyip istemediğinize karar verin gerisi şekillenir diye düşünüyorum. Sonuç itibariyle kötü bir durumda değilsiniz. Eşiniz en kötü ihtimal atama olmazsa tekrar özel sektörde bir işe girer çalışır.
Şimdi deneseniz bugün hamile kalacakmışsınız gibi. Belki yıllarca hamile kalamayacaksınız. Bence denemeye başlayın sonuçta eşiniz evde en kötü ihtimal aranamazsa siz doğumdan 6 ay sonra işe başlarsınız o bebeğe bakar. Eğer atanirsa bebekle taşınan ilk insan siz değilsiniz..
Nasıl bir stres altındasınız bilmiyorum ama gayet iyi niyetli bir yorum yaptım. Bunu iyi niyetli bir insanın size içten tavsiyesi olarak okursanız daha iyi algılarsınız.Şimdi denesek bugün hamile kalacagimi ya da Allah korusun bekleyecegimi kimse bilemez, orasını Allah bilir. Ayrıca bebekle taşınan ilk insan olucami da iddia etmedim, kaldı ki başkalarınin ne yaptığı değil beni kendi hayatım ilgilendirir. Tecrübeli hanımlardan tavsiye istedim böyle yorumlara gerek yok.
Nasıl bir stres altındasınız bilmiyorum ama gayet iyi niyetli bir yorum yaptım. Bunu iyi niyetli bir insanın size içten tavsiyesi olarak okursanız daha iyi algılarsınız.
Ya ilk kez yaptığım bir yoruma pişman oldum. Böyle yorumları yargılayacaksanız konu açmayın lütfen.Gerçekten iyi niyetli bir yorum olduğunu düşünüyorsanız sorun yok,iyi akşamlar.
Biz de eşimin tayin durumu netleşince bebek çalışmalarına girişicez Rabbim izin verirse.. ama benim yaşım 25, sizin durumunuzda olsam şu da olsun bu da otursun diye beklemezdim şahsen. Hakkınızda hayırlısı en hayırlı zamanda çok özletmeden gelsin minnoş :)
Ya ilk kez yaptığım bir yoruma pişman oldum. Böyle yorumları yargılayacaksanız konu açmayın lütfen.
Burası bir konu başlığı, insanlara yorumunu beğenmedim sen git diyemezsiniz. Size duymak istedikleriniz yazilacak diye bir şey yok herkes kendi fikrini söylüyor ve bunu hakaret etmediği sürece özgürce yapabileceği bir platform burası. Art niyetli yaklaşıyorsunuz.İzin verirseniz konu açıp acmayacagima ben karar veriyim. Pişman olduysaniz daha fazla mesaj yazmazsiniz olur biter, teşekkürler.
Burası bir konu başlığı, insanlara yorumunu beğenmedim sen git diyemezsiniz. Size duymak istedikleriniz yazilacak diye bir şey yok herkes kendi fikrini söylüyor ve bunu hakaret etmediği sürece özgürce yapabileceği bir platform burası. Art niyetli yaklaşıyorsunuz.
Beklemissiniz o kdr esinizin kpss durumu bi sonuclansin bence 1 sene daha bekleyin. Zor bir hamilelik gecirirsen isten ayrilmak durumunda kalirsan da bu sefer esin tekrar ise baslamak durumunda kalabilir. O zmn kpss hayalleri bosa gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?