doğrusu nedir?

Kim kimi zorlamış pardon ?
Erkek istemese zorla ne yapacak tövbe tövbe..
Yaniiii bekareti bozuldu sanıyorya çocuk, konu sahibide konuyu anlatırken dediya bir şekilde kandırdı 5.gün ilişkiye girdiler diye. Bu saf çocuk yerine başkası olsaydı banane ya sen istedin derdi çekilirdi kenara demek istiyorum.[/QUOTE]

Sanmıyorum ama neyse.

Bi an düşününce sanane bırak onların hayatı diyesim geliyor,
Ama acımasızca davranması gerçekten hoş değil ewet..
Kıymet bilmeyenin önde gideni denir buna!

Ee en iyi sen anlarsın ilk ilişki yaşadığın kişiyle birliktesin hala sanırım?
Diyelim ki ayrıldınız ne yapıcaksın?
Anlatıcakmısın ?
Ya da kandırıp adama harika mı davranıcaksın ?

ben anlatmazdım karşımdaki insana bi arkadasın da dediği gibi erkeklerin bu konudaki tabusu belli. ama sevmediğim biriylede sırf kendimi düze çıkardım diye ve sırf arkamdan evlendi dedirteyim diye de ilişkimi yürütmezdim. çok mu yanlış düşünüyorum.

Bi an düşününce sanane bırak onların hayatı diyesim geliyor,
Ama acımasızca davranması gerçekten hoş değil ewet..
Kıymet bilmeyenin önde gideni denir buna!

En değerlileri de bunlardır işte.
O yüzden herkesin hayatı kendine.

Sanmıyorum ama neyse.[/QUOTE]

evet arkadasım böyle anlattı o bana yanaşmıyordu ama ben çok ısrar ettim dedi. arkadasımın ısrarıyla birlikteliği yaşamışlar.

Sana düşmez bunu söylemek , heleki arkadaşınız oluyor o kişi sizin ,neden çocuğa bu kadar çok üzüldün ki , bırak arkadaşın mutlu olsun , belki olacak belki olmayacak ama bunu sen belirleyemezsin ...

Sizi çok iyi anlıyorum. Çok yakın bir arkadaşım son iki senedir yanlış işlere bulaştı, nefsine yenik düştü sevgilisini parmağında oynatıyor. Kızı seviyorum çok iyi kız ama ne oldu anlamıyorum evli bi adama aşık oldu, benim yerimde başkası olsa evine bile davet etmez biliyorum. Ama yargılamıyorum, kendi hayatı diyorum üstelik çok da severim arkadaşım çok akıllı bir kızdır. Ben de bazen diyorum bu oyunları bir şekilde ortaya çıksa keşke diye ama bence siz bulaşmayın. Arkadaşınızla sürekli konuşun benim yaptığım gibi umarım sizi dinler.

Herkesin düşüncesi farklıdır.
Sen böyle düşünüyorsun ark. başka türlü düşünüyor.
Yani arkadaşın saf bir erkek bulunca eziyor bunun ilişkiyle alakası yok karekteri bu.
Ee hadi anlattın bu adama ayrıldılar kız gene aynısını yaptı peşine mi düşeceksin?

işte aslında şuan da vebal altındayız. çocuk yarın bir gün öğrense ve bu işte parmağı olan beni kumpasa getiren ve buna susan birileri varsa hepsinin Allah belasını versin derse bilm,yorum kafam çok karışık.

Kaç yaşında insanlar bunlar?

bunu söylediğimde büyük ihtimal bir dahaki ilişkilerini ben göremiyor olacağım.

Hahahahaaa iyi güldüm yalnız.

Konu sahibi artık seni hiç ilgilendirmez. Adamı kandırmak için plan yaparken olmaz doğru değil diyecektin. Olayın adetin kaçıncı günü olduğunu bile bildiğinden plandan haberdar olmaman imkansız.

Ayrıca hiçbir gerçek sonsuza dek saklı kalmaz.

bence bilmeli ya sen söylemelimisin onu bilemem ama çocuğun duygularıyla oynamış olması da bence çok kötü.ilişkide dürüstlük esastır.
cocuk farkında değilmiymiş acaba regl olduğunun .
bilmiyorum ki çocuk masum biri belki hiç bişi yaşamadı kim bilir
yada yasadıda söyledi
kızın yaptığı çok iğrenc
ama emin ol eninde sonunda öğrenir tabi geç olmadan olsa iyi olur

ben ilişkinin başlarında kaç kere söyledim çocuk anlayışlı eminim bu durumu anlayabilir. ki sen isteyerek bişey yapmadın sonuçta dedim bu mevzu her açıldığında söyle diye ısrar ettim. söyleyemem şimdi olmasa ilerde muhakkak başıma kakar dedi. ama böyle bişey planladığından haberim yoktu. işi bitirdikten sonra bana söyledi. o zamanda tasvip etmedim. şimdi hoş ne söylersem söyleyim bişey bulup inanmycaksınız ama gerçek bu.

ha kız tecavüze uğradı :S basta kendi ilişkisinden dolayı sandım üzüldüm şimdi

On sayfayi okuyamiycam arkadaslar, bi kadinin basina gelen en kötü sey neymis? Ben cözemedim, yani tacavüz, aldatilmak falan geliyor aklima ama eger isteyerek birlikte olduysa biriyle nasil en kötü sey oluyor? Kafamda deli sorular ... Bikac yorumunuzu okudumda, sanki sizde bu nisanliya yanik gibisiniz Arkadisinizi hic uyarmiyormusunuz, hatta nisanlisinin yaninda bozun ki anlasin disardan da nekadar kötü göründügünü... Bide adam bukadar safmi yaaaa hicmi anlamamis, yada bukadar kötü davranan birini neden cekiyor, tuaf dogrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…