- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
Yaniiii bekareti bozuldu sanıyorya çocuk, konu sahibide konuyu anlatırken dediya bir şekilde kandırdı 5.gün ilişkiye girdiler diye. Bu saf çocuk yerine başkası olsaydı banane ya sen istedin derdi çekilirdi kenara demek istiyorum.[/QUOTE]Kim kimi zorlamış pardon ?
Erkek istemese zorla ne yapacak tövbe tövbe..
Bi an düşününce sanane bırak onların hayatı diyesim geliyor,çocuğa insan gibi davransaydı şuanki düşüncelerimi asla düşünmezdim. onu sevseydi o benim arkadasım ve mutlu olmasını cok istiyorum ama böyle yaparak hem kendni hem o çocuğu üzüyor. ne kadar sahipsiz de olsa o çocuğuda bir ana doğurdu.
Ee en iyi sen anlarsın ilk ilişki yaşadığın kişiyle birliktesin hala sanırım?
Diyelim ki ayrıldınız ne yapıcaksın?
Anlatıcakmısın ?
Ya da kandırıp adama harika mı davranıcaksın ?
Bi an düşününce sanane bırak onların hayatı diyesim geliyor,
Ama acımasızca davranması gerçekten hoş değil ewet..
Kıymet bilmeyenin önde gideni denir buna!
Yaniiii bekareti bozuldu sanıyorya çocuk, konu sahibide konuyu anlatırken dediya bir şekilde kandırdı 5.gün ilişkiye girdiler diye. Bu saf çocuk yerine başkası olsaydı banane ya sen istedin derdi çekilirdi kenara demek istiyorum.
ben anlatmazdım karşımdaki insana bi arkadasın da dediği gibi erkeklerin bu konudaki tabusu belli. ama sevmediğim biriylede sırf kendimi düze çıkardım diye ve sırf arkamdan evlendi dedirteyim diye de ilişkimi yürütmezdim. çok mu yanlış düşünüyorum.
Sanmıyorum ama neyse.
Aynen öyle..En değerlileri de bunlardır işte.
O yüzden herkesin hayatı kendine.
Sizi çok iyi anlıyorum. Çok yakın bir arkadaşım son iki senedir yanlış işlere bulaştı, nefsine yenik düştü sevgilisini parmağında oynatıyor. Kızı seviyorum çok iyi kız ama ne oldu anlamıyorum evli bi adama aşık oldu, benim yerimde başkası olsa evine bile davet etmez biliyorum. Ama yargılamıyorum, kendi hayatı diyorum üstelik çok da severim arkadaşım çok akıllı bir kızdır. Ben de bazen diyorum bu oyunları bir şekilde ortaya çıksa keşke diye ama bence siz bulaşmayın. Arkadaşınızla sürekli konuşun benim yaptığım gibi umarım sizi dinler.
işte aslında şuan da vebal altındayız. çocuk yarın bir gün öğrense ve bu işte parmağı olan beni kumpasa getiren ve buna susan birileri varsa hepsinin Allah belasını versin derse bilm,yorum kafam çok karışık.
Herkesin düşüncesi farklıdır.
Sen böyle düşünüyorsun ark. başka türlü düşünüyor.
Yani arkadaşın saf bir erkek bulunca eziyor bunun ilişkiyle alakası yok karekteri bu.
Ee hadi anlattın bu adama ayrıldılar kız gene aynısını yaptı peşine mi düşeceksin?
biri 26 diğeri 22Kaç yaşında insanlar bunlar?
bunu söylediğimde büyük ihtimal bir dahaki ilişkilerini ben göremiyor olacağım.
Sanırım arkadaşı akıl hastası, o zamanlar bir sevgilisi varmış onu kesip kanını içmiş sonra müebbet hapis vermişler, kaçmış. Şimdiye kadar ki tüm erkek arkadaşlarına da çeşitli işkenceler yapmış. Buraya yazan bayan da evleneceği çocuğun başına aynı şeyin gelmesinden endişeleniyor.
Yeterince en kötüsü bu sanırım
bence bilmeli ya sen söylemelimisin onu bilemem ama çocuğun duygularıyla oynamış olması da bence çok kötü.ilişkide dürüstlük esastır.benim 5 yıllık yakın bir arkadaşım var kendisi 16 yaşında bi bayanın yaşayacağı en kötü şeyi yaşamış. 5 yıldır evleneceğim insana nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, söylesem ilerde yüzüme vurur gibi şeyler söyleyip durdu. bir yıl önce hayatına birini aldı ilişkinin daha ikinci ayında bir şekilde ayarlayıp adetinin son gününde ilişkiye girdiler. 5. ayda arkadaşımın sürekli ısrarları yüzünden çocuk mükemmel bir evlilik teklifinin ardından nişanlandılar. eee kız bi şekilde kandırmış işte sorun ne derseniz.
çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi yok şimdi tek ailesi benim arkadasım olacak, ama arkadasım çok üzülerek söylüyorum bu çocuğu sevmiyor sürekli aşağılıyor, ufacık bişeyden kavga çıkarıyor, sürekli çocuğun hayatına müdahale ediyor, hani burda dert yandığımız erkekler var ya işte onların kız versiyonu. benim düşüncem arkadasım bu çocuğu bi obje olarak görüyor maksadı sadece evlenmek, evlenip telli duvaklı düğünü oldu namuslu kızmış dedirtmek arkasından. o çocuk olmasa başkasıda olurdu, evlenip boşanmak umrunda değil. işin açıkcası şu sıralar vicdanım sızlıyor çocuğun doğruları bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. ki bu kadar büyük bi yalan asla sonsuza kadar saklı kalmıyor. çocuk arkadasımı cok seviyor onunla aile olmak için elinden geleni yapıyor, ama bazen arkadasım o mülayim çocuğuda çıldırtabiliyor. evlendiklerinde arkadasım bu kafayla giderse asla mutlu olamycaklar. bi de ben şöyle düşünüyorum acaba çocuk vicdan yapıp ayrılamıyor mu? çünkü ne kadar severse sevsin böyle bi muameleye kimse katlanamaz. sizin fikrinizi almak istedim sizce çocuk bilmeli mi yoksa bilmese daha mı iyi.
Hahahahaaa iyi güldüm yalnız.
Konu sahibi artık seni hiç ilgilendirmez. Adamı kandırmak için plan yaparken olmaz doğru değil diyecektin. Olayın adetin kaçıncı günü olduğunu bile bildiğinden plandan haberdar olmaman imkansız.
Ayrıca hiçbir gerçek sonsuza dek saklı kalmaz.
biri 26 diğeri 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?