Böyle böyle delirtin adamları.Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ben 28 yaşındayım o 32 yaşında yakında sözümüz olacaktı
Son zamanlarda eften püften tartışıyorduk yani toparlamıştık, dün telefonda konuşurken benim çok sinirli olduğumdan bahsediyorduk. o da dedi olur öyle şeyler zamanla törpülersin. bende çok kıskanıyordum takıntılıydım önceden, uçan kuştan kıskanırdım ama zamanla törpüledim dedi. bende kimi dedim işte eskiden hayatımda olanları dedi. o cümleden sonra ben çok sinirlendim neden eskileri örnek veriyorsun ne alaka falan dedim bağırdım o da yanlış anladığımı bir huyu törpülemeyi örnek verdiğini söyledi defalarca ama fıttırdım eskilerden örnek veren biri hayatımda olamaz dedim ilişkiyi bitirdim sonrasında baya açıklama yaptı sonra sinirlendi bitsin dedi sonra tekrar ben sensiz ben bir hiçim tarzı cevaplar attı bende her defasında laf soktum sonra da yeter artık yazmıcam dedim ve yazmadım. sormak istediğim; doğrusunu mu yaptım?
E iyi de ben mi dedim eskilerden örnek ver diye? Bende de bir takım huylar vardı törpüleniyor zamanla diyebilirdi. yok uçan kuştan kıskanırdım falan bu nedir?Böyle böyle delirtin adamları.
Soruyorsaniz cevabına da hazır olmaliydiniz.
Konunun sonu çok saçma olmuş.
Hiçbir şey anlamadımMerhaba kızlar
Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ben 28 yaşındayım o 32 yaşında yakında sözümüz olacaktı
Son zamanlarda eften püften tartışıyorduk yani toparlamıştık, dün telefonda konuşurken benim çok sinirli olduğumdan bahsediyorduk. o da dedi olur öyle şeyler zamanla törpülersin. bende çok kıskanıyordum takıntılıydım önceden, uçan kuştan kıskanırdım ama zamanla törpüledim dedi. bende kimi dedim işte eskiden hayatımda olanları dedi. o cümleden sonra ben çok sinirlendim neden eskileri örnek veriyorsun ne alaka falan dedim bağırdım o da yanlış anladığımı bir huyu törpülemeyi örnek verdiğini söyledi defalarca ama fıttırdım eskilerden örnek veren biri hayatımda olamaz dedim ilişkiyi bitirdim sonrasında baya açıklama yaptı sonra sinirlendi bitsin dedi sonra tekrar ben sensiz ben bir hiçim tarzı cevaplar attı bende her defasında laf soktum sonra da yeter artık yazmıcam dedim ve yazmadım. sormak istediğim; doğrusunu mu yaptım?
Çok kıskanç biri olduğumu bildiği halde bunu yaptı. uçan kuştan kıskanırmış eskilerini. bilmek zorunda mıyım yaBence tamamen haksızsiniz. Adam tecrübeyle alakalı olan bir durumdan bahsediyor eskilerden örnek vermesi çok normal. Önceden öyle bir insanmış ama bunun önceki ilişkilerinde kendisine zarar verdiğini görmüş ve daha dikkatli davrandığını söylemiş
Canim tercih senin tabi.. Ama ben şuan tepkini haksız buldumÇok kıskanç biri olduğumu bildiği halde bunu yaptı. uçan kuştan kıskanırmış eskilerini. bilmek zorunda mıyım ya
Niye cok kıskanasınız ki sizde olmayan seyler baskalarinda mi var yani kendinizi küçük gormeniz lazım psikolojik sebepleri olmalı tedavi olun destek alın.Çok kıskanç biri olduğumu bildiği halde bunu yaptı. uçan kuştan kıskanırmış eskilerini. bilmek zorunda mıyım ya
Merhaba kızlar
Uçan kuştan kıskanılmak iyi birşey değil ki. Eskiye özlem dolu yad etmek adına hiç birşey dememiş adam. Seni onlarla kıyaslamamış, o günler şöyle güzel böyle güzel dememiş. Kendisinin olgunlaştığına dair bi cümle kurmuş. Sen napmışsın? Havadan nem kapmışsınE iyi de ben mi dedim eskilerden örnek ver diye? Bende de bir takım huylar vardı törpüleniyor zamanla diyebilirdi. yok uçan kuştan kıskanırdım falan bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?