doğrusunu mu yaptım?

Kiskanclik kendine guvensizlik belirtisidir. Sevgi gosterisi degildir. Eskiler eskide kaldi yoksa hala onlarla beraber olurduk degil mi? Birbirinizle guzel zamanlar yasayacakken bosuna sikinti yaratiyorsunuz. Ilerde hayat zaten ikinizi de ezecek cunku hayat cok zor. Yapmayin, etmeyin. Kavga cikarmayin , kiskansaniz bile belli etmeyin.

Gerçekten 28 yaşında mısınız? Hayret ettim yazdıklarınızı okurken. Olgunluk 0. Evlenseniz de en geç 3 ay sonra eğer hamile değilseniz baba evine döneceğiniz kesin. Olgunlaşmadan evlenmeyin bence. Tepkiniz o kadar aşırı ve o kadar gereksiz ki. Ayrıca kıskançlık hele ki bu kadar aşırı boyutu tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Tedavi olmadan evlenip kimsenin başını yakmayın

Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ben 28 yaşındayım o 32 yaşında yakında sözümüz olacaktı
Son zamanlarda eften püften tartışıyorduk yani toparlamıştık, dün telefonda konuşurken benim çok sinirli olduğumdan bahsediyorduk. o da dedi olur öyle şeyler zamanla törpülersin. bende çok kıskanıyordum takıntılıydım önceden, uçan kuştan kıskanırdım ama zamanla törpüledim dedi. bende kimi dedim işte eskiden hayatımda olanları dedi. o cümleden sonra ben çok sinirlendim neden eskileri örnek veriyorsun ne alaka falan dedim bağırdım o da yanlış anladığımı bir huyu törpülemeyi örnek verdiğini söyledi defalarca ama fıttırdım eskilerden örnek veren biri hayatımda olamaz dedim ilişkiyi bitirdim sonrasında baya açıklama yaptı sonra sinirlendi bitsin dedi sonra tekrar ben sensiz ben bir hiçim tarzı cevaplar attı bende her defasında laf soktum sonra da yeter artık yazmıcam dedim ve yazmadım. sormak istediğim; doğrusunu mu yaptım?
Adam arayıp açıklama yapmaya devam mı etti? Bazı insanları hiç anlamıyorum niye bu kadar kapris çekerler :işsiz:

Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ben 28 yaşındayım o 32 yaşında yakında sözümüz olacaktı
Son zamanlarda eften püften tartışıyorduk yani toparlamıştık, dün telefonda konuşurken benim çok sinirli olduğumdan bahsediyorduk. o da dedi olur öyle şeyler zamanla törpülersin. bende çok kıskanıyordum takıntılıydım önceden, uçan kuştan kıskanırdım ama zamanla törpüledim dedi. bende kimi dedim işte eskiden hayatımda olanları dedi. o cümleden sonra ben çok sinirlendim neden eskileri örnek veriyorsun ne alaka falan dedim bağırdım o da yanlış anladığımı bir huyu törpülemeyi örnek verdiğini söyledi defalarca ama fıttırdım eskilerden örnek veren biri hayatımda olamaz dedim ilişkiyi bitirdim sonrasında baya açıklama yaptı sonra sinirlendi bitsin dedi sonra tekrar ben sensiz ben bir hiçim tarzı cevaplar attı bende her defasında laf soktum sonra da yeter artık yazmıcam dedim ve yazmadım. sormak istediğim; doğrusunu mu yaptım?
Zararin neresinden dönersen kardir bacim. Gecmisine arkasina dönüp bakan önünü göremez. En iyisini yapmissin 👏👏👏👍👍👍

Merhaba kızlar

Yaptığı yanlış üstelik kıskanç sevgiliye söylenecek en son söz , o sinirle ilişkiyi bitirdin ama ne bileyim biraz fazla sanki bu kadarıda. Küs trip yap ama bitirmek nedir. Adamın hatasını anlayıp özür dilemesine fırsat vermedin

sevginizi niye yipratiyorsunuz boyle seylerle..
Olabilir onun hayatinada birileri girmiştir oncesinde. Yani karsimiza cikan her kisiden birseyler ogreniyoruz belki ruhumuzu buyutuyoruz belki aklimizi..
Tepkiniz haksiz.
Onun degişmesi sanada katki iliskiniz yorulmuyor boş sebeblerden.
Biraz kiskanclik olmus sanirim.

bence yanlış yapmışsınız adam ne güzel açıklama yapmış size dil dökmüş ben sensiz bir hiçim demiş daha ne istiyorsunuz bence uzattığınız için bir özür borçlusunuz
eskiyide açmamış örnek vermeye çalışmış yatın kalkında siz onu bırakmayın diye size dil dokmuş aman ne halin varsa gör demediğine dua edin

abartmışşın biraz adam isim vermemiş ki sadece önceden olan huyu şimdi yokmuş. Sen bir de benim konulara bak bence o zaman dua edersin adama

Adam arayıp açıklama yapmaya devam mı etti? Bazı insanları hiç anlamıyorum niye bu kadar kapris çekerler :işsiz:
hiç sorma bazen ne adamlar var diyorum. Bizim kiler yalan söylüyor üstüne bana hakaret ediyor üstüne kendi beni terk ediyor bunlar bulmuş bunuyor anacım

Adam daha 2 saniye önce çok sinirlisin diyor siz de mesela böyle mi dermiş gibi olmadık bir şeyden gemileri yakıyorsunuz. Allah sabır versin . Haksızsınız elbette.

Merhaba kızlar
Prenses sendromu tam olarak bu oluyor. Siz soruyu ciddi soruyorsunuz. Yaptığınız doğrunun zıttı bir davranış.

Back
X