doğrusunu mu yaptım?

Kiskanclik kendine guvensizlik belirtisidir. Sevgi gosterisi degildir. Eskiler eskide kaldi yoksa hala onlarla beraber olurduk degil mi? Birbirinizle guzel zamanlar yasayacakken bosuna sikinti yaratiyorsunuz. Ilerde hayat zaten ikinizi de ezecek cunku hayat cok zor. Yapmayin, etmeyin. Kavga cikarmayin , kiskansaniz bile belli etmeyin.
Kıskançlık sadece güvensizlik değil aynı. zamanda sevgi göstergesidir de seven kıskanır aşırısı güvensizliği kaçabilir ama kıskanmayan erkekten de ne adam ne koca olur hiç bir yerde hiç bir zaman sahiplenmez bnve esini

Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ben 28 yaşındayım o 32 yaşında yakında sözümüz olacaktı
Son zamanlarda eften püften tartışıyorduk yani toparlamıştık, dün telefonda konuşurken benim çok sinirli olduğumdan bahsediyorduk. o da dedi olur öyle şeyler zamanla törpülersin. bende çok kıskanıyordum takıntılıydım önceden, uçan kuştan kıskanırdım ama zamanla törpüledim dedi. bende kimi dedim işte eskiden hayatımda olanları dedi. o cümleden sonra ben çok sinirlendim neden eskileri örnek veriyorsun ne alaka falan dedim bağırdım o da yanlış anladığımı bir huyu törpülemeyi örnek verdiğini söyledi defalarca ama fıttırdım eskilerden örnek veren biri hayatımda olamaz dedim ilişkiyi bitirdim sonrasında baya açıklama yaptı sonra sinirlendi bitsin dedi sonra tekrar ben sensiz ben bir hiçim tarzı cevaplar attı bende her defasında laf soktum sonra da yeter artık yazmıcam dedim ve yazmadım. sormak istediğim; doğrusunu mu yaptım?

Yani Haksız sayılmasın kizmakta haklısın eskileri çok kıskanırdım seni kıskanmıyorum gbi olmuş ama tepkin biraz abartılı belli ki. Öyle demek istememiş aslında bozulan normal ama ayrikicak bisey yokmus

Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ben 28 yaşındayım o 32 yaşında yakında sözümüz olacaktı
Son zamanlarda eften püften tartışıyorduk yani toparlamıştık, dün telefonda konuşurken benim çok sinirli olduğumdan bahsediyorduk. o da dedi olur öyle şeyler zamanla törpülersin. bende çok kıskanıyordum takıntılıydım önceden, uçan kuştan kıskanırdım ama zamanla törpüledim dedi. bende kimi dedim işte eskiden hayatımda olanları dedi. o cümleden sonra ben çok sinirlendim neden eskileri örnek veriyorsun ne alaka falan dedim bağırdım o da yanlış anladığımı bir huyu törpülemeyi örnek verdiğini söyledi defalarca ama fıttırdım eskilerden örnek veren biri hayatımda olamaz dedim ilişkiyi bitirdim sonrasında baya açıklama yaptı sonra sinirlendi bitsin dedi sonra tekrar ben sensiz ben bir hiçim tarzı cevaplar attı bende her defasında laf soktum sonra da yeter artık yazmıcam dedim ve yazmadım. sormak istediğim; doğrusunu mu yaptım?
saçmalık yaşınızın ağırlığını taşıyın biraz adamın bir geçmişi var açık seçik söylememiş irdelememiş kişiden bahsetmemiş kendini anlatmış siz bence sizi değil başkasını uçan kuştan kıskandınığı için delirdiniz buradan bakınca görünen köy bu biraz olgun olun bence

Kıskanırdım törpüledim demis sizde kimi kıskanırdiniz demişsiniz oda söylemiş, yani hem kendiniz soruyorsunuz sonra yine çıldıran siz

Zaten noktayi koymussun iliskiye. Neden bize dogru mu yaptim diye soruyorsun ki? Simdi biz yanlis yapmisdon desek adamla barisacak misin? Peki adam barisacak mi?
Tabi ki de dogru yapmamissin. Gereksiz bir tartisma. Bu adamin senden once de bir hayati vardi elbet. Bunu neden sorun yaptin ki? Sanki adam eski sevgililerine dönmüs gibi gereksiz bir kiskanclik olmus.

Sanırım kıskançlık krizi olmuş sizde hoş gerçi hiç bir kadın eskilerden örnek verilmesini sevmez keşke bitti demeseydiniz trip atardiniz en fazla ..
İyi karar verin ..

Merhaba kızlar
Evet. Sakın barışma.
Adamın verilmiş sadakası varmış :)

Eskilerden örnek vermeyle ne alakası var ? Adam genelleme yapmış.Bunu anlayamadınız mı ? Bencede bitirin bu ilişkiyi adama yazık.

Adam eskileri anmamış eski kötü huylarını örnek göstermiş.Bence bir özeleştiri yapın kendinize sadece bu ilişki de değil geri kalan hayatınızı daha güzelleştirmek için inanın daha mutlu olucaksınız.

Merhaba kızlar
Kötü niyet gormedim. Adam örnek vermiş kendisini. Doğru mu? Hayır. Ama sizin tepki hiç olmamış.

Back
X