Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok seviyorum birde ama dünkü konumda arkadaşlar onu çok hatalı buldu bende ne oluyor dedim evlenince dahada kötü olmasın tek isteğim bu
hmm.. şimdi hatalarını göz ardı edersen evlilik çekilmez hale gelir. gerçekten yaptıkları sni üzüyorsa dayanamıyorsan bırakmalısın bnce. söylemesi kolay geliyr belki bze ama. bir ömür çekebilirim bn seviyorum onu bu haliyle bile olsa diebiliorsan devam et. ama sn anladığım kadarıyla takıntılı ve çk kıskançsın. bir ömür dayanablr msn blmyrm. sevgiliyken böylesiniz evliyken düsünemyrm yani.
Bir tanidigim bir kizla cikmisti kac sene, kiz acik sacik gezerdi hep, gayetde iyi anlasirlardi. Sonra bunlar evlendiler ve bir süre sonra karisina bu dekolteli seyi giymiyeceksin demis, kadinda giyerim, kac senedir giyiyorum, herzaman giydigim birsey demis, oda artik evliyiz, sen evli bir kadinsin demis, bunlar tartismislar. Adam makas cikartip nekadar kiyafet eline gecirdiyse kesmis o sinirle, kadinda onun o sinirinden korkup, onada saldirabilir belki diye, sesini bile cikarmamis, soke olmus resmen. Iki üc sene daha evli kaldilar, sonra cocuk oldugu halde bosandilar.
Yani bilemiyorsunki, kiz iyi olurum, iyi biri diye evlendi, sonra bambaska biri olarak huyu suyu degisicik biri olarak cikti esi. Ondan önce kac sene tanidigi bildigi adam burnundan getirdi, birde tek kiyafet konusuda degil, hic bir alanda anlasamadilar. Eger orta bir yol bulursaniz, cabalarsin, olabilir. Yok gercekten hic olmayacak gibiyse zorlamaninda anlami yok. Ayrica türk erkeklerin cogu küfrediyor maalesef, bencede cok yanlis. Ama cok dindar olmadiklari sürece mutlaka sinirlenince küfür ediyorlar sanki. Sanirim imana getirmek lazim : (
evet bi süre sorun çıkarmaym herşeyden bakalım ne olacak
Bakarsa baksın umursama.Telefonu düşmüş kızın almış bunda ne var ki?
Bence b durumlara takıldığınızı hissettirmeyin umursamayın bakalım sevgilinizin size karşı davranışı değişecek mi?
Bence ayrıl!
Sana sahip olduktan sonra davranışları degişen erkekten ne koca olur ne de baba!
Bence ayrıl!
Sana sahip olduktan sonra davranışları degişen erkekten ne koca olur ne de baba!
her boş anında ben görmek istedi halada öyle..15 dk için bile görmeye geldiği oldu.
benle çıkmak için ağlayan yalvaran adam gitti resmen gitti :'(
çok tartışmamız oldu çok küstük ama hiç ayrılmadık..ayrılık lafını zamanında çok ettik am ayrılmadık
sevgilim artık çok sinirli biri oldu çıktı
(
Bence size degişmemiş gibi geliyor.
İyi düşünün...
bir düşün bakalım ...
hep düşünüyorumda 2 yıllık ilişkiyi bitirmeyi düşünmek bile zormuş güzel anılar geliyor insanın aklına hemen :'(
hep düşünüyorumda 2 yıllık ilişkiyi bitirmeyi düşünmek bile zormuş güzel anılar geliyor insanın aklına hemen :'(