doğruyu bulamıyorum

uff boşlukta gibiyim
ne olcaksa olsun
ayrılcaksak ayrılalım ama bunun kararını bile veremedim daha
hem düzelmesinide istiyorum ama adam kendini haklı görüyo

ben çok seviyorum birde ama dünkü konumda arkadaşlar onu çok hatalı buldu bende ne oluyor dedim evlenince dahada kötü olmasın tek isteğim bu

hmm.. şimdi hatalarını göz ardı edersen evlilik çekilmez hale gelir. gerçekten yaptıkları sni üzüyorsa dayanamıyorsan bırakmalısın bnce. söylemesi kolay geliyr belki bze ama. bir ömür çekebilirim bn seviyorum onu bu haliyle bile olsa diebiliorsan devam et. ama sn anladığım kadarıyla takıntılı ve çk kıskançsın. bir ömür dayanablr msn blmyrm. sevgiliyken böylesiniz evliyken düsünemyrm yani.

hmm.. şimdi hatalarını göz ardı edersen evlilik çekilmez hale gelir. gerçekten yaptıkları sni üzüyorsa dayanamıyorsan bırakmalısın bnce. söylemesi kolay geliyr belki bze ama. bir ömür çekebilirim bn seviyorum onu bu haliyle bile olsa diebiliorsan devam et. ama sn anladığım kadarıyla takıntılı ve çk kıskançsın. bir ömür dayanablr msn blmyrm. sevgiliyken böylesiniz evliyken düsünemyrm yani.

düzelmez mi acaba :'( huy ama onunkide benimki de :S hemde terbiyesiz o küfür ediyo

kızlar facebokte tatildeki şortlu fotomu bile kıskandı kaldırttı göğsüm azcık görünse hemen kapat kapat diyo..onla olmak zor yokkende çok özlüyorum :'(

Bir tanidigim bir kizla cikmisti kac sene, kiz acik sacik gezerdi hep, gayetde iyi anlasirlardi. Sonra bunlar evlendiler ve bir süre sonra karisina bu dekolteli seyi giymiyeceksin demis, kadinda giyerim, kac senedir giyiyorum, herzaman giydigim birsey demis, oda artik evliyiz, sen evli bir kadinsin demis, bunlar tartismislar. Adam makas cikartip nekadar kiyafet eline gecirdiyse kesmis o sinirle, kadinda onun o sinirinden korkup, onada saldirabilir belki diye, sesini bile cikarmamis, soke olmus resmen. Iki üc sene daha evli kaldilar, sonra cocuk oldugu halde bosandilar.
Yani bilemiyorsunki, kiz iyi olurum, iyi biri diye evlendi, sonra bambaska biri olarak huyu suyu degisicik biri olarak cikti esi. Ondan önce kac sene tanidigi bildigi adam burnundan getirdi, birde tek kiyafet konusuda degil, hic bir alanda anlasamadilar. Eger orta bir yol bulursaniz, cabalarsin, olabilir. Yok gercekten hic olmayacak gibiyse zorlamaninda anlami yok. Ayrica türk erkeklerin cogu küfrediyor maalesef, bencede cok yanlis. Ama cok dindar olmadiklari sürece mutlaka sinirlenince küfür ediyorlar sanki. Sanirim imana getirmek lazim : (

Bir tanidigim bir kizla cikmisti kac sene, kiz acik sacik gezerdi hep, gayetde iyi anlasirlardi. Sonra bunlar evlendiler ve bir süre sonra karisina bu dekolteli seyi giymiyeceksin demis, kadinda giyerim, kac senedir giyiyorum, herzaman giydigim birsey demis, oda artik evliyiz, sen evli bir kadinsin demis, bunlar tartismislar. Adam makas cikartip nekadar kiyafet eline gecirdiyse kesmis o sinirle, kadinda onun o sinirinden korkup, onada saldirabilir belki diye, sesini bile cikarmamis, soke olmus resmen. Iki üc sene daha evli kaldilar, sonra cocuk oldugu halde bosandilar.
Yani bilemiyorsunki, kiz iyi olurum, iyi biri diye evlendi, sonra bambaska biri olarak huyu suyu degisicik biri olarak cikti esi. Ondan önce kac sene tanidigi bildigi adam burnundan getirdi, birde tek kiyafet konusuda degil, hic bir alanda anlasamadilar. Eger orta bir yol bulursaniz, cabalarsin, olabilir. Yok gercekten hic olmayacak gibiyse zorlamaninda anlami yok. Ayrica türk erkeklerin cogu küfrediyor maalesef, bencede cok yanlis. Ama cok dindar olmadiklari sürece mutlaka sinirlenince küfür ediyorlar sanki. Sanirim imana getirmek lazim : (

imana getiremem bence ama kısmet işi demekki evlenince değişir mi değişmez mi kısmet şans işi sanırım
Allah hakkımızda hayırlısını versin
ben en azından içki içmesini azalttırdım yılda 1 yada 2 kez içer önceden haftada 1 2 idi

Bakarsa baksın umursama.Telefonu düşmüş kızın almış bunda ne var ki?
Bence b durumlara takıldığınızı hissettirmeyin umursamayın bakalım sevgilinizin size karşı davranışı değişecek mi?

düşen telofonu vermesine kızmazdım hoşuma giderdi hatta yardımcı oluyor biirsine.. kız değil erkek olsa da yapardı bunu zaten... bence sen aşırı kıskancsın ve bu kıskançlığın işi bir çıkmaza sürüklemiş ve çocukta boğulmuş biraz. küfür de dışa vurumu olmuş... ayrıl demiyorum ama biraz ağırdan al üzerine düşme daha sakin davran bakalım bu hali devam edecek mi hee sen böyle davrandıgın halde aynıysa o zaman bir kez daha düşünülür... Allah yardımcın olsun böyle durumlarda Allah sabır versin hepimize...

her boş anında ben görmek istedi halada öyle..15 dk için bile görmeye geldiği oldu.

benle çıkmak için ağlayan yalvaran adam gitti resmen gitti :'(

çok tartışmamız oldu çok küstük ama hiç ayrılmadık..ayrılık lafını zamanında çok ettik am ayrılmadık
sevgilim artık çok sinirli biri oldu çıktı

(

Bence size degişmemiş gibi geliyor.

İyi düşünün...

hep düşünüyorumda 2 yıllık ilişkiyi bitirmeyi düşünmek bile zormuş güzel anılar geliyor insanın aklına hemen :'(

:(( haklısın meltem cim ama bazen bir şeyler zorunda kalıyoruz... sen kendini kontrol etmekle başla işe eğer yoluna sokamıyorsan bir şeyleri onu gözlemle ve kararını ver...hiç kolay değil ama her gün üzülmektense ... şimdilik ayrılmaktan cok nasıl birseyleri yoluna koyarım dıye düşün bence...

Son düzenleme:
Başka kızlara bakan biriyle birlikte olmayı içine sindirebiliyor musun?
Hazmedebiliyor musun?
Ayrıl.. Ayrıl. Kaç kurtul.
Ötesi mi var. Senin gözünün önünde başka kızlara bakan, sen yokken o kızlara ne yapıyordur sence?

hep düşünüyorumda 2 yıllık ilişkiyi bitirmeyi düşünmek bile zormuş güzel anılar geliyor insanın aklına hemen :'(

Benim de 3yıllık ilişkim var.
Başka kadınlara bakan adama ben 2yıllık ilişki değil, 2 yıllık zaman kaybıymış derdim..

Back
X