• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü programı hakkında

deniz21ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
12
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 aydır beraber olduğum erkek arkadaşımın doğum günü geliyor. Normalde zaman zaman apart/ otel vb beraber kalıyoruz. Doğum gunünde de yıne berBaber kalalım diyorum. Ama konaklama harıcınde ne gıbı programlar yapabilirim. İstanbuldayız, akşama güzel bir yerde yemek geliyor aklıma ama önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 aydır beraber olduğum erkek arkadaşımın doğum günü geliyor. Normalde zaman zaman apart/ otel vb beraber kalıyoruz. Doğum gunünde de yıne berBaber kalalım diyorum. Ama konaklama harıcınde ne gıbı programlar yapabilirim. İstanbuldayız, akşama güzel bir yerde yemek geliyor aklıma ama önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Kafika yi arastirmanizi oneririm. Bazi kampanyali sitelerde daha uygun fiyatada mümkün.

Son düzenleme:
İstanbul gibi güzel bir şehirdesiniz ne güzel , ben olsaydım İstanbul'un bir çok bilinmeyen ama çok güzel yerleri/mekanları var..onları teker teker araştırıp,tüm gün gezdirirdim , her gittiğiniz yerde de ufak hediyeler verebilirsiniz..Taksim'de Ja'dore var mesela oraya gidip tatlı yemenizi şiddetle öneririm ,Oyuncak Müzesi'ni gezebilirsiniz.. ne bileyim erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız ,sanırım söylediklerim benim erkek arkadaşıma göre olanlar ^.^ adalara gidebilirsiniz mesela , orada konaklama olayını bilmiyorum ama..şimdiden iyi eğlenceler..(=

merhabalar;
benim doğumgünümde sevgilim bana süpriz yapmıştı ve ağva'da bir haftasonu geçirmiştik, gerçekten doğa harikası sessiz sakin huzurlu bir yer ve butik otelleri pansiyonları falan denize çok yakın ayrıca hepsi nehir kenarında, maddi olarak da seçenek çok her aralıkta otel mevcut. bir göz atmanızı öneririm tam mevsimi zira=) ulaşım da üsküdar sahilinden belediye otobüsüyle yapılıyor yaklaşık iki saat sürüyor

Back
X