Agzınıza saglıkBöyle olacağı zaten belliydi.
Siz de şaka yaptım deyip durmayın, şaka yapmadığınızı siz de o konuyu okuyan bizler de biliyoruz. Siz o kadına bilenmişsiniz, durup durup laf sokmuşsunuz işte. Kadına bilendiğinizi de elltiniz ile ilgili konuda yaptığınız güncellemenizden belli oluyor.
Yaptığınız güncelleme şu idi: " Olay çözüldüüüü
Bu kız eltim yani. Nişanlanınca benim nişanlıma çok ısrar etmiş "teyzemin kızı ile evlen" demiş demiş durmuş.
Sonra ikna edemiyor pes etmiş. 2 yıl olacak ama içinde ukte kalmış. Geçmemiş.
Ama dert etmiş bunu. Nişanlımı da kötülüyor şimdi kocasına.
Beni de istemediğinden. Her dediğim batıyor(muş).
Evlerden uzak böylesi..."
Eltime bu yüzden her söylediğim batmış diye lafı çevirmişsin ama ben tam tersini düşünüyorum. Bence sen eltinin bu teyze kızı meselesini önceden biliyordun ve bundan dolayı da bu kadına bilendin. Zira eltin seninle uğraşmıyor kadınla uğraşan sensin. Kadının sana bir şey dediği yok ki her konuda senin yaptığın bir şakadan(!) dolayı mesele oluyor. Şaka yapıyorum deyip laf sokup duran sensin. Belli ki sen zamanında olan eltinin teyze kızı muhabbetinden dolayı kadına bilenmişsin.
Bu konuyla ilgili yorumum: Kayınvalideniz gayet ılımlı bir kadın, ne senin ne diğerin gönlü kırılmasın derdinde. Ama sen kayınvalidenizle fotolar paylaşıp faceden eltine nispet yapamayacağınızı anlayınca drama bağlamışsınız.
Hayır bilmiyordum teyze kızı mevzusunu.Böyle olacağı zaten belliydi.
Siz de şaka yaptım deyip durmayın, şaka yapmadığınızı siz de o konuyu okuyan bizler de biliyoruz. Siz o kadına bilenmişsiniz, durup durup laf sokmuşsunuz işte. Kadına bilendiğinizi de elltiniz ile ilgili konuda yaptığınız güncellemenizden belli oluyor.
Yaptığınız güncelleme şu idi: " Olay çözüldüüüü
Bu kız eltim yani. Nişanlanınca benim nişanlıma çok ısrar etmiş "teyzemin kızı ile evlen" demiş demiş durmuş.
Sonra ikna edemiyor pes etmiş. 2 yıl olacak ama içinde ukte kalmış. Geçmemiş.
Ama dert etmiş bunu. Nişanlımı da kötülüyor şimdi kocasına.
Beni de istemediğinden. Her dediğim batıyor(muş).
Evlerden uzak böylesi..."
Eltime bu yüzden her söylediğim batmış diye lafı çevirmişsin ama ben tam tersini düşünüyorum. Bence sen eltinin bu teyze kızı meselesini önceden biliyordun ve bundan dolayı da bu kadına bilendin. Zira eltin seninle uğraşmıyor kadınla uğraşan sensin. Kadının sana bir şey dediği yok ki her konuda senin yaptığın bir şakadan(!) dolayı mesele oluyor. Şaka yapıyorum deyip laf sokup duran sensin. Belli ki sen zamanında olan eltinin teyze kızı muhabbetinden dolayı kadına bilenmişsin.
Bu konuyla ilgili yorumum: Kayınvalideniz gayet ılımlı bir kadın, ne senin ne diğerin gönlü kırılmasın derdinde. Ama sen kayınvalidenizle fotolar paylaşıp faceden eltine nispet yapamayacağınızı anlayınca drama bağlamışsınız.
O yüzde uzun süre ailesinden uzak duracağım. Evet ayrılığa dahi gidebilir.Böyle ilişkiniz çok yıpranır yalnız, ayrılığa kadar varabilir. Daha önceden de nişanlınızın ailesiyle çok polemik yaşamışsınız eski konularınıza baktım da. Ben dışarıdan objektif gözlemleyen birisiyim, buradaki herkes öyle. Sizin önceden yaşadıklarınızdan dolayı taraflı düşünmeniz daha olasıyken buradaki kişilerin böyle bir durumu pek mevcut değil. O yüzden biraz sakinleşerek oturup bir düşünmenizi tavsiye ederim.
Öyle bu sorun sürüp gidecek gibi görünüyor.Daha nişanlıyken ne kadar yüz göz olmuşsunuz siz ya aileyle. Evliliğe bi şey bırakmamışsınız maşallah. Bu problem evliliğin boyunca sürüp gider. Ona göre düşün taşın.
Tamam.Çünkü öbürü de onun oğlu, canı kanı. Üzülmesin, alınmasın diye düşünmesi çok doğal. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, biraz anlayın insanları. Kadın size kötü bir şey de dememiş, "mutlu olmak yerine" denecek bir şey yok, orta yolu bulmaya çalışmış sadece.
Evet onları haklı görüyor.Diğer konularınızı iyi hatırlıyorum. Nerelere geldi mesele... Yaptıgınız yapacagınız hiç bişeyin artık kayınvalideniz için önemli oldugunu düşünmüyorum. Tavrından da onları haklı gördüğü belli. İnsallah saka adı altında insanlara istediginiz iğnelemeyi yapamayacagınızı anlamıssınızdır. Hemde daha dahil olmadıgınız bir ailenin aile içi mevzusuna.
Olabilir, doğru.Konunun sonlarına dikkat edince şunu söyleyebilirim. O ailede epey sivrilmişsiniz. Kendiniz de okların size döndüğünü söylüyorsunuz, nikah muhabbetiyle kvnin aslında size bir şey yapmak istemediğini düşünüyorsunuz. Belki de dediğiniz gibidir. Kayınvalideye ben de yengem gibi sorun çıkarayım vs gibi bir laf etmişsiniz. Sonra nişanlınızı fişeklemişsiniz. Bakın, insanları yeterince kendinizden soğutup itmişsiniz şu güne kadar. Ama daha hala yeni yeni sorunlar çıkarıyorsunuz. Kayınvalide sürekli sizin tavrınızı alttan alıyor, sizi idare ediyor. Eğer huzur istiyorsanız bu sivriliğinize son vermelisiniz. Farkındaysanız o ailede nişanlınız dışında size ilgi duyan yok. Tepkililer. Kayınvalide yüzünüze iyi bile olsa kimbilir sizden kaynaklı iki oğlunun arasını açan mesele için size ne hissediyor... Siz hala kadının evine gidip, burnunun dibine gidip ortam germeye devam ediyorsunuz. Siz evlilik diye ateşe yürüyorsunuz, buraya yazıyorum. Yarın birgün birileri size fena patlayacak, bu nişanlınız da olabilir. Dediğim gibi, bazı şeyleri fazla abartmasanız, ortamı germeseniz, nişanlınız alınsa bile fişeklemek yerine sakince konuşabilseniz durum bu olmazdı. İnsanların antipatisini kazanıp duruyorsunuz bu şekilde. Kv dediğiniz kişi resmen çocuk eyler gibi idare ediyor nişanlınız ve sizi. O ailede yaratılan hasarın ve bunun sonuçlarının sizin için hiç iyi olmayacağının farkına varın.
Hayır bilmiyordum teyze kızı mevzusunu.
Fotoğrafı ben çektim. Fotoğraf karesinde dahi yoktum. Eltiye nispet yapmak için değ kv mutlu olsun diye gidip doğum gününü kutladık.
Ama kv ezilmeyi seviyor.
Siz çok yanlış düşünüyorsunuz yanlış analizler yapıyorsunuz.
Olayları bu kadar büyüten eltim.
Onlar sorun çıkarmasın diye hareketlerimizin kısıtlamaya itilmesi biz.
Ben anlayamıyorum insanları.
Nişanlımı 'fişfiklemiyorum'Diğer konularınızı da biliyorum. Kayınvaliden elitini ve eşini haklı görüyor ki bence de haklı. Şaka adı altında laf soktuğunuz için tüm bunlar oluyor.Kayınvaliden de gayet ılımlı konuşmuş ama siz yine celallenmişsiniz.her fırsatta nişanlınızı da fişfikliyorsunuz. Yapmayın bunu.
Bir de nişanlı iken bu kadar içli dışlı olmalar iyi olmuyor.7 yıllık evliyim kayınvalideme pasta kesmeyi bırak doğum gününü bile kutlamadım.
Pasta kesmeniz de sanki eltinizdeb bir adım öne geçmek için yapılmış bir hareket gibi.
Gayet anlaşılıyor ailesi. Herkese ayrı konuşuyorlar.İnsanları salak yerine koymayın bence. Sorun sadece eltinizde olsa bu da belli olurdu. Siz makul olurdunuz, o abartı olurdu. Ki belki onun da hataları vardır ve o da tepki alıyordur, bilmiyoruz. Eminim onlara karşı da kvniz nişanlınız alınmasın diye başka uyarılar yapıyor. Anne bu, iki oğlunu da düşünüyor. Hareketleriniz kısıtlanmamış, bi kıytırık siteye foto koymama ricası incir çekirdeğini doldurmaz. Bu kadar hatrı da olsun kadının. Biraz anlayışlı ve makul olsanız bu kadar tepki görmezsiniz o ailede. Şaka dediğiniz konuda burada kendimizi parçaladık, hatalısınız, telafi edin kapansın mesele diye. Umrunuzda olmadı. O konuyu bırak, başka konularda da dik gidiyorsunuz herkese. Siz eltiyi dilinize dolamışsınız ama buradan bakınca hatanın büyüğü sizde bence.
Yazdıklarınızdan anladığım bu maalesef. Şaka konusu ile başladı hatalarınız ve hala devam ediyorsunuz. Eltiniz sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama gerilimin fitilini siz ateşlediniz .Nişanlımı 'fişfiklemiyorum'
Aklıma bile gelmedi eltiden bir adım öne geçeyim, düşüncesi.
Bi de ne hikmetse sürekli tartışan insan hamile kalmış diyorsunuz ya. Napsınlar yatakları mı ayırsınlar boşansınlar mıGayet anlaşılıyor ailesi. Herkese ayrı konuşuyorlar.
Kv uyarmıyor onları.
Kv sürekli bu mevzuyu önümüze atıyor, hatırlatıyor.
Bizim yüzünüzde evliliklerinde huzur kalmamış tartışıyorlarmış diyorlar ne hikmetse sürekli tartışan insan hamile kalmış.
Bu konu hiç kapanmayacak.
Barışma seksi denen bir olay var ki tadından yenmezGayet anlaşılıyor ailesi. Herkese ayrı konuşuyorlar.
Kv uyarmıyor onları.
Kv sürekli bu mevzuyu önümüze atıyor, hatırlatıyor.
Bizim yüzünüzde evliliklerinde huzur kalmamış tartışıyorlarmış diyorlar ne hikmetse sürekli tartışan insan hamile kalmış.
Bu konu hiç kapanmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?