Doğum Günü!

Agzınıza saglık

Hayır bilmiyordum teyze kızı mevzusunu.
Fotoğrafı ben çektim. Fotoğraf karesinde dahi yoktum. Eltiye nispet yapmak için değ kv mutlu olsun diye gidip doğum gününü kutladık.
Ama kv ezilmeyi seviyor.
Siz çok yanlış düşünüyorsunuz yanlış analizler yapıyorsunuz.

O yüzde uzun süre ailesinden uzak duracağım. Evet ayrılığa dahi gidebilir.
Düğüne 1 yıl var.

Daha nişanlıyken ne kadar yüz göz olmuşsunuz siz ya aileyle. Evliliğe bi şey bırakmamışsınız maşallah. Bu problem evliliğin boyunca sürüp gider. Ona göre düşün taşın.
Öyle bu sorun sürüp gidecek gibi görünüyor.

Tamam.

Konunun sonlarına dikkat edince şunu söyleyebilirim. O ailede epey sivrilmişsiniz. Kendiniz de okların size döndüğünü söylüyorsunuz, nikah muhabbetiyle kvnin aslında size bir şey yapmak istemediğini düşünüyorsunuz. Belki de dediğiniz gibidir. Kayınvalideye ben de yengem gibi sorun çıkarayım vs gibi bir laf etmişsiniz. Sonra nişanlınızı fişeklemişsiniz. Bakın, insanları yeterince kendinizden soğutup itmişsiniz şu güne kadar. Ama daha hala yeni yeni sorunlar çıkarıyorsunuz. Kayınvalide sürekli sizin tavrınızı alttan alıyor, sizi idare ediyor. Eğer huzur istiyorsanız bu sivriliğinize son vermelisiniz. Farkındaysanız o ailede nişanlınız dışında size ilgi duyan yok. Tepkililer. Kayınvalide yüzünüze iyi bile olsa kimbilir sizden kaynaklı iki oğlunun arasını açan mesele için size ne hissediyor... Siz hala kadının evine gidip, burnunun dibine gidip ortam germeye devam ediyorsunuz. Siz evlilik diye ateşe yürüyorsunuz, buraya yazıyorum. Yarın birgün birileri size fena patlayacak, bu nişanlınız da olabilir. Dediğim gibi, bazı şeyleri fazla abartmasanız, ortamı germeseniz, nişanlınız alınsa bile fişeklemek yerine sakince konuşabilseniz durum bu olmazdı. İnsanların antipatisini kazanıp duruyorsunuz bu şekilde. Kv dediğiniz kişi resmen çocuk eyler gibi idare ediyor nişanlınız ve sizi. O ailede yaratılan hasarın ve bunun sonuçlarının sizin için hiç iyi olmayacağının farkına varın.

Evet onları haklı görüyor.
Onların üzülmesini istemiyor.
Ne desem ne yapsam boş.
Uzak durmak tek çözüm.
Evlilikten soğuyorum.

Olabilir, doğru.
Diyemiyorum bir şey.

Olayları bu kadar büyüten eltim.
Onlar sorun çıkarmasın diye hareketlerimizin kısıtlamaya itilmesi biz.
Ben anlayamıyorum insanları.

Bunun ezilmeyi sevmekle bir ilgisi yok. Kadın ikinizin meselesine karışmıyor, taraf tutuyormuş gibi görünmek istemiyor. Sen de gelinimsin o da gelinim diyor, gayet de ılımlı bir kadın. Kadın sizi evinden kovmamış, evine gelmem bir daha diye drama bağlayan sizsiniz. Bir yandan da "Bende burada size bağırıp çağırıp, saygısızlık yapayım yengem gibi, daha kıymetli oluyor sanırm dedim". cümlenizle de kadını doldurmayı da ihmal etmemmişsiniz maşallah. Bunu demeye kendinizde nasıl hak buluyorsunuz? Siz de eltinize kayınvalidenizin yanında şakayla karışık laflar sokarken o kadın size cevap verdi mi? Vermedi. Ona bakarsanız o zaman diğer elti de çıkıp sizin için" O kadın bana sizin yanınızda laf sokarken beni savunmadınız" derse çok haklı.

Diğer konularınızı da biliyorum. Kayınvaliden elitini ve eşini haklı görüyor ki bence de haklı. Şaka adı altında laf soktuğunuz için tüm bunlar oluyor.Kayınvaliden de gayet ılımlı konuşmuş ama siz yine celallenmişsiniz.her fırsatta nişanlınızı da fişfikliyorsunuz. Yapmayın bunu.

Bir de nişanlı iken bu kadar içli dışlı olmalar iyi olmuyor.7 yıllık evliyim kayınvalideme pasta kesmeyi bırak doğum gününü bile kutlamadım.
Pasta kesmeniz de sanki eltinizdeb bir adım öne geçmek için yapılmış bir hareket gibi.

Olayları bu kadar büyüten eltim.
Onlar sorun çıkarmasın diye hareketlerimizin kısıtlamaya itilmesi biz.
Ben anlayamıyorum insanları.

İnsanları salak yerine koymayın bence. Sorun sadece eltinizde olsa bu da belli olurdu. Siz makul olurdunuz, o abartı olurdu. Ki belki onun da hataları vardır ve o da tepki alıyordur, bilmiyoruz. Eminim onlara karşı da kvniz nişanlınız alınmasın diye başka uyarılar yapıyor. Anne bu, iki oğlunu da düşünüyor. Hareketleriniz kısıtlanmamış, bi kıytırık siteye foto koymama ricası incir çekirdeğini doldurmaz. Bu kadar hatrı da olsun kadının. Biraz anlayışlı ve makul olsanız bu kadar tepki görmezsiniz o ailede. Şaka dediğiniz konuda burada kendimizi parçaladık, hatalısınız, telafi edin kapansın mesele diye. Umrunuzda olmadı. O konuyu bırak, başka konularda da dik gidiyorsunuz herkese. Siz eltiyi dilinize dolamışsınız ama buradan bakınca hatanın büyüğü sizde bence.

Nişanlımı 'fişfiklemiyorum'
Aklıma bile gelmedi eltiden bir adım öne geçeyim, düşüncesi.

Gayet anlaşılıyor ailesi. Herkese ayrı konuşuyorlar.
Kv uyarmıyor onları.
Kv sürekli bu mevzuyu önümüze atıyor, hatırlatıyor.
Bizim yüzünüzde evliliklerinde huzur kalmamış tartışıyorlarmış diyorlar ne hikmetse sürekli tartışan insan hamile kalmış.
Bu konu hiç kapanmayacak.

Nişanlımı 'fişfiklemiyorum'
Aklıma bile gelmedi eltiden bir adım öne geçeyim, düşüncesi.
Yazdıklarınızdan anladığım bu maalesef. Şaka konusu ile başladı hatalarınız ve hala devam ediyorsunuz. Eltiniz sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama gerilimin fitilini siz ateşlediniz .

Kayınvaliden bir anne ve diğer oğlunu ve torununu da düşümesinden doğal ne olabilir ki. Daha fazla sorun çıksın istemiyordur.

Mesafe koy. Gitme, sık sık aramalara da alıştırma.mesafeli olmanın faydasını şimdi olmasa bile ilerde farkedersin emin ol. Şimdiden alıştırırsan doğum günü bilmem ne günü kutlamalarına ileride kabotaj bayramını kutlamadın diye sorun olur.

sizin eski konunuzu hatırlıyorum. Nişanlınızailesinin içine resmen dozer gibi girmişsiniz. Şaka dediğiniz fesatlık ve patavatsızlıkla nişanlınızla abisinin arasını açtınız zaten. Şimdi kayınvalideniz olacak kadıncağız iki oğluyla da kötü olmamak için kıvranıyor. Napsın yazık sizin nişanlınızla Doğum günü kutlayıp diğerini dışlamış olmamak için bari fotoğrafları gözlerine sokmayın diyor. Ama siz hayır ille incelsin bi de kopsun diye ısrar ediyorsunuz. Nişanlınıza değil ama ailesine cidden çok acıyorum

Bi de ne hikmetse sürekli tartışan insan hamile kalmış diyorsunuz ya. Napsınlar yatakları mı ayırsınlar boşansınlar mı

Barışma seksi denen bir olay var ki tadından yenmez ( sen kızsın anlamazsın diyeyim de yaşlandıkça anneme ne kadar çok benzediğimi ispatlayayım)
Eltin barışma zevüşmesi sonrası hamile kalmış olabilir.

Siz daha nisanlisiniz
onlar evli o yüzden onların gönlünü daha çok hoş tutmak istemesi normal özellikle de torunu varsa
ayrıca zaten olaya başlatan sizsiniz buna rağmen kadın yine size iyi davranıyor
siz de biraz drama queen lik var bundan vazgecmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…