Onlarda akıllı olsunlar böyle kadınlara ezdizmesinler kendilerini bu ne ya hep iyiler kotuleremi denk gelir3 5 balon şişirmişsin denir mi denirse de böyle cevap verilir işte. Adam unutmamış sürpriz yapmış sizse şımarıklık yapmışsınız. Bazı adamlara acıyorum cidden
Belki normalde hiç şımarık vs bir insan değilsin ve ilk defa böyle bir şey yaptın, olabilir. Ama aadece anlattıklarından yorum yapabiliyoruz ve Emin’im başkası bunu yazsaydı senin de nötr yorumun çok farklı olmayacaktıArkadaslar. O an danisacagim kimse yoktu. Buraya sordum. Hatami anlayip kabul ettim. Ama benim ne terbiyesizligim kaldi ne simarikligim ne beklentisi yuksekligim ne de nanakorlugum. Yorumlariniza saygi duyuyorum. Hepinizede tesekkur ediyorum. Vakit ayirdiginiz icin. Ama bu sozleri hakettigimi de dusunmuyorum.
Konunu kapattır bu ne ya herkes saldırdı kıza, kızı tanımam ama destek olun hatasını gösterin o kadar. Kimse de kalkıp ezmesin. Sinir oldum onun yerine.Arkadaslar. O an danisacagim kimse yoktu. Buraya sordum. Hatami anlayip kabul ettim. Ama benim ne terbiyesizligim kaldi ne simarikligim ne beklentisi yuksekligim ne de nanakorlugum. Yorumlariniza saygi duyuyorum. Hepinizede tesekkur ediyorum. Vakit ayirdiginiz icin. Ama bu sozleri hakettigimi de dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?