Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Ben de sizi hatalı buluyorum.. adam gitmiş öncesinden hediye almış balonlar almış pasta almış her şeyi düşünmüş, pijamasına mı takıldınız? Sanki sizi pijama ile işyerinde karşılamaya gelmiş. Benim eşim bütün bu kası yapmama rağmen bana böyle bir tepki verseydi bende sen hiçbir şey haketmiyorsun derdim.
Prensesliğe gerek Yok cidden

Öyle böyle değil yaptıklarınız. Ben olsam sizi asla afetmezdim. Haksızsınız az kalır. Ne olmuş pijamayla olunca. Foto yayınlamam diyorsunuz pijama olsa ne olur olmasa ne olur. Hele balonşarı patlattım pastayı attım kısmını okuyunca yok artık dedim. Yazık değil mi emeğe, uğraşa, paraya, hevesine... Haketmiyorsunuz bence de. Haketmıyorsunuz sözü az bile kalmış. Hala daha ailesi vs diyorsunuz. O konu ayrı bu ayrı. Ailesine kendinizi ezdirmeyin madem. Adamı arada bırakmak yerine cevaplarını verin. Başka şeye kızıp başka şeye patladıysanız suç sizde.

3 5 balon şişirmişsin denir mi denirse de böyle cevap verilir işte. Adam unutmamış sürpriz yapmış sizse şımarıklık yapmışsınız. Bazı adamlara acıyorum cidden
Onlarda akıllı olsunlar böyle kadınlara ezdizmesinler kendilerini bu ne ya hep iyiler kotuleremi denk gelir

Belki normalde hiç şımarık vs bir insan değilsin ve ilk defa böyle bir şey yaptın, olabilir. Ama aadece anlattıklarından yorum yapabiliyoruz ve Emin’im başkası bunu yazsaydı senin de nötr yorumun çok farklı olmayacaktı

Valla söylenen sözleri haketmiyorum demişsiniz de iyi bir özeleştiri yapma kabiliyetinden yoksunsunuz demek ki. Bu davranışları sergileyen biri net söylenenleri hakediyor. Hakediyorsunuz. Hakettiğinizin farkında değilsiniz sadece. Bu daha da kötü!

Öpüp koklayıp kutlasaydı bu sefer insan bir pasta alırdı derdin. Bazıları hiç memnun olmaz

Konunu kapattır bu ne ya herkes saldırdı kıza, kızı tanımam ama destek olun hatasını gösterin o kadar. Kimse de kalkıp ezmesin. Sinir oldum onun yerine.

Bende 6 senelik evliyim hiç hatırlamadı daha ben hatırlattım hep özel bir şey yapıp kutlamadıda bu kadar kırmadım kocama> yanı bu yuzden

Önemli olan hatırlayıp kutlamak bence.konuşup olayı tatlıya bağlayın üstelik yeni evlisiniz huzurunuz kaçmasın daha fazla.herşey gönlünüzce olsun

Çok fazla tepki vermişiniz. Öpseydi sarılsaydı yeter demişsiniz adam balon şişirip hediye almış beğendirememiş demek ki istediğin şey o değil sizin. Haksızsınız ama her ne olursa olsun vurmamalıydı tabi.

Bu ne şimdi beklenti yüksekti galiba bence çok doğal ve kendince bir kutlama hazırlamış üzüldüm eşine emin ol onun da beklentisi bu değildir eşinin yaşadığı daha büyük hayal kırıklığı

Aynen öyle iki grip atar 10 dakika sonra geçerim bu kadar ağır konuşmam

Haksizsin ne bekliosun adam pasta almis hediye almis balon sisirmis hicbirseyden memnun olmuyosun anladigim kadariyla

Adamı gıcık etmeye çalışmışsın geri tepmiş. ben de en son gıcık etmeye çalıştım ama çevirdi olayı :) yani bi sonrakine böyle yapma

yani insan bazen hata yapabiliyor sizde bunun farkindasiniz sanirim ki buraya yaziyorsunuz... fikrimizi soruyorsaniz; benim de düsüncem su; düsünmüs bile olmasi yetmez miydi aslinda.

Eşiniz elinize vurmasıda yanlış ama sizin gösterdiğiniz şiddetin yanında bana göre o hiçbir şey tabi bide vurduysa eşiniz gercekten

Gayet sevimli ve iyi niyetli kendince bir şeyler yapmış, daha ne istiyordunuz anlamadım. Kusura bakmayın çok haksızsınız. Bu tarz davranışlar yavaş yavaş hiçbir şey yapmamaya yol açar, uzun yıllar evliyim ve bu konularda oldukça tecrübeliyim :) bir şekilde sizin için uğraşmış, sizin için ufak ta olsa bir çaba göstermiş ki bence gayet güzel hazırlanmış. Yaa gerçekten anlamıyorum biz kadınları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…