Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Evet haketmiyorsun demesinden iyiydi
Yaşınız henüz küçük. Zamanla bu günleri düşünüp kendinize anlam veremeyeceksiniz belki de. Bu kadar tepki alma sebebiniz şu, insanlar zor hayatlar yaşıyorlar ve inanın çoğu kadın eşinizin tırnağı olamayacak adamlara tahammül etmek zorunda kalıyor. Size hak etmedin demesine kırılmayın. Bırakın size içinden geçeni her zaman açık yüreklilikle söylesin. Ve siz de farkındasınız ki gerçekten hak etmemişsiniz. İçinde tutsa kendi kendine size kin biriktirse bir gün daha kötü bir şekilde size patlasa ve uzaklaşsa inanın daha çok canınız yanacak. Eşiniz dostunuz kim olursa olsun, hayatınızda size gerçekleri açık yüreklilikle söyleyebilen insanlar hayatınızda olsun. Hak etmediğinizi düşünmüş ve söylemiş. Ama siz de ona neler söylemişsiniz değil mi? Elinize de sizi durdurmak için vurmuş. Çünkü belli ki kendinizi kaybetmişsiniz. Burada yorum yapanlara da kızmayın. Siz de konunuzu bir yabancı olarak okusanız daha farklı yorumlar yapmazdınız.

Her kadin gibi derken?
İnstagramda ve filmlerde gördüğünüz şeyleri her kadın yaşıyor zannediyorsunuz sanirim :) valla benim kocam hiç bir doğum gunumde balonla ev suslemedi hediyeyi de en son ne zaman aldi onu bile hatirlamiyorum.
Kanaatkar olmak mutlu olmanın sırrıdır. Neden mutsuzum diye düşünüyorsan ben sana söyleyeyim, elindekiyle yetinmeyip fazlasını istediğin için şuan mutsuzsun.

Bu arada doğum günün kutlu olsun inşallah kısa sürede tatlıya bağlarsiniz.

Gerçekten haksızsıniz bence de hak etmiyorsunuz eşiniz doğru söylemiş. Yav Allah aşkına evde doğum günü kutluyorsunuz adam pijama ile olsa ne olur önemli olan beraber kutlamaniz değil mi. Adam hatirlamis düşünmüş bir şeyler yapmış geçmiş simariklik yapıp begenmemissiniz. Bence çok bile yapmış size. Bu ne saygısızlık simariklik anlamadim

Esiniz unutmamis dogum gununuzu sizi mutlu etmek icin ufakta olsa birseyler yapmis pijama ile olmasinda ne var ki ? Siz biraz abartmissinz

Gün bitiyor özel gününüz gidiyor.Zamanı yerine koyamıyoruz .Anı defterinizde böyle kalmamalı bence .Gün bitmeden olumluya çevirebilirsiniz sözlere takılmayın Canı yanınca insanın,ya da hayal kırıklığına uğradığında talihsiz birşekilde çıkıyor işte .Ben olsam bir koşu toparlardım dağıttıklarımı,kırıp döktüklerimi incittiklerimi .(pastamıda alırdım)başka bir gün başka bir zaman dile getirirsiniz sakince kırgınlığınızı ,neden öfke parlaması yaşadığınızı ancak bu gün değil bugün senin Doğum günün :)

Ne depresyonu geçiriyorsun bacım sen böyle allah askına??? Zira yaptıkların hiç normal değil.

Adam hediye almış, pasta almış kendince sana sürpriz yapmaya çalışmış ama sen kusura bakma herşeyi b.k etmişsin.

Adamda zerre kadar suç , kabahat yok sen bu olayda dibine kadar hatalısın.

Hiç hatirlamayanlar örnek benim eşim
Şımarık küçük çocuk gibisin haketmiyorsun da zaten
Eşin bi daha yapmayacak bu son olmuştur boşuna ağlama destik malesef sana destek yok eşin haklı
Bin pişman etmişsin adamı

Doğum gününüz kutlu olsun
Eşiniz unutduda bozuldunuz sanmışdım. Eşiniz iyi dayanmış. Ben bir daha kutlama yapmazdım eşime o tepkiden sonra. Kendi kendinizin doğum gününüzü zehir etmişsiniz.

Size eşiniz düşünmüş kendince bir şeyler hazırlamış çok ayıp etmişsiniz benim eşim doğum günümü bile hatırlamaz ben bile o halde sizin kadar kalbini kırmamışımdır

Kv görümce yüzünden çok dolmuş olabilirsin ama neden eşine patlıyorsun?
Boşanmamış devam etmişsin neyin acısını çıkarıyorsun?
3-5 balon neyine yetmiyor instada görüyorsunuz devasa balonlar ona özenmek hep bunlar.
Doğum gününü halka açık kutlamıyorsunuz adam gayette pijamayla takılabilir evde yani. Sende kuaförde gelin başı yaptırmadıysan bu kadar sorun etmemelisin hazırlanma olayını. Balonları patlat hediyeyi pastayı fırlat aranızdaki saygıyı bitirmiş oldun bu ergen tavırlarınla. Bazılarına rahat batar ya seninki o durum işte.

Bence sen öncesinde fazla beklentiye girmişsin ve eşinin yaptıklarıyla yetinmek yerine küçük görmüşsün.
Çok yanlış davranışlar
Özür dileyip gönlünü al

Bencede haketmıyorsunuz hıc kusura bakmayın öyle bı yazmışsınız kı sanki bı köşede oturup da bu lafı duymuşsunuz bastan sona lafları söyleyen sızsınız pastayı hediyeyi fırlatmışsınız bıde adam yine gelmiş sarılmış yasınız mı cok küçük acaba esınıze cok üzüldüm erkekler herşeyi biz gibi ayrıntılı düşünemez kırıcı olmadan üzerini değiştirmesini rica edebilirdınız balonlara hıc gırmıycegım adam emek vermış ya emek uslubunuzu değiştirin yoksa Behlül kacar

Son düzenleme:
Yaşadıkların sana müstehak .. neden herşeyi mahfetmek için ekstra çaba sarfediyorsun ? Adam pijamaliymis da bilmem neymiş ..yahu hergün her dk aşk - ı memnu çakması gibi mi dolaniyosunuz sanki evde .. abartıp batirmissin herşeyi .eşine çok üzüldüm ..adam çabalamiş ama boşuna ..ben olsam sana sürpriz murpriz yapmazdım bi daha ..bu arada eline vurması çok yanlış bunu savunmuyorum .kalan herşey için esin haklı ..

Bugün doğum günü olan biri daha var .canımdı ,gençliğinin baharında toprak oldu ..bence şımarıklığı bırak ve eşinden özür dile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…