Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Yazik adamcagizin basi yanmış. Keske hak edecek biriyle evlenseymis. Tipik zamane simarik gelini. Pijamayla olamaz cunku o ani yasamayacaktin hemen canli yayinlar fotograflar baslayacakti. Yazik vallahi üzüldüm adama da masumiyetine de

Giyiminin ne önemi var o sırada?
Sırf fotoğraf için değil mi?

Siz eve girer girmez kılık kıyafete takılmış,sağa sola laf etmişsiniz.
Belki pasta kesmeden evvel giyinir bi kendini düzeltirdi,güzellikle söyleyince.

"Haketmiyorsun" lafına takılmışsınız ama söyleyene değil söyletene bakmalı burda.

Ciddi olarak utanmalısınız.
Pastayı fırlatmak filan gerçekten çok ayıp.

4 senedir evliyim eve hiç pasta almadı eşim.
Bir kez işyerime çiçek yolladı o kadar.
Kutlar öper sarılır güzel mesajlar atar bitti gitti yani abartmaya gerek yok.
Çocukların doğum günlerinin bile abartilmasina karşıyım geçtim ki koca insanlarız yani gerek yok.

Ayrıca opse kutlasa yeterdi demissiniz ama pijamaya laf ediyorsunuz.
Bence asla yetmezdi size .

Evliliğimizin ilk yılında eşim doğum günümü kutlamak için gece 00.00'ı beklemiş. Tabi beklerken uyuyakalmış. Gece 3'te uyanmış, beni de uyandırdı. Pasta almış, hediye almış, o saatte doğum günü kutladık. O kadar yapabilmiş. İyi niyeti yeter. :) Siz de kasmayın bence.

Adama üzüldüm. Vurmamasi gerekirdi burada hepimiz hem fikiriz hiçbir şekilde şiddeti tasvip etmem yine de kendimi onun yerine koydum çok üzücü. Bir de utanmadan destek almak için buraya konu açmışsınız. Özür dilerse kabul edin. Ancak o sizin bu davranışınızı unutur mu affeder mi bilemem. Onun yerinde olsam daha da hiçbir özel günü hatirlayip kutlamam. Keşke vurmasaymis. Haklıyken haksız duruma düştü şimdi.

Doğum gunun kutlu olsun canım, karsilikli opusun barisin,sen ozur dile o da dilesin, sarılın .

Cook aşırı tepki vermişsiniz... yani hele bi pasta keserken adam foto icin üstünü degistirirdi bu tepki niye....

Valla aşın bu konulari yaaa bi cocuk olsun o pastayı bile zor görürsünüz... benim kiz hepimizin dogum gununde bas köşeye gecer mumu üfler.. kizimin kendi dogum günü gibi kutlama yapariz )

Ay çok tatlı bi kutlama olmuuş

Yazik adamcagizin basi yanmış. Keske hak edecek biriyle evlenseymis. Tipik zamane simarik gelini. Pijamayla olamaz cunku o ani yasamayacaktin hemen canli yayinlar fotograflar baslayacakti. Yazik vallahi üzüldüm adama da masumiyetine de
Neden kadını exiyorsun, simariklik da kimseyi ilgilendirmez. O başka şey ister sen başka.ve nereden biliyorsun adamın haketmedigini. Bence sen simariklik yaptın şimdi.

Benim doğum günüm gelmeden görümce dedi ki ailece kutlarız çünkü farketmeden o gün eşimin bi yakınını ziyarete gidecektik. Problem etmedim, neyse o gün oldu ben sanıyorum ki görümceme geçince kutlayacağız. Misafirliğe gittiğiiz yerde kadın mufakta hazırlık yapıyor yardım edeyim diye gittim. Pasta gördüm. Seslenmedim tabi. Yani sürpriz bile olmadı bana.
Sonradan kızdım ama eşime. Sırf o kadın ikramlık yapsın diye pasta alınmıştı öyle hissettim. Hem onlar kimdi benimle alakasız kişiler. Yani başbaşa olamadık okey bir de üstüne misafirin ikram edeceği pastayı doğum günüm niyetine getirdiler.
Sizin eşiniz ne güzel evde hazırlık yapmış ben anlamıyorum hani bi sarılsa yeter demişsiniz yaa hiç sanmıyorum size yeteceğini. En azından adam evde başbaşa olacağınız bi şey yapmış pasta almış yaa. Benim kocayı düşününce sizinki 10 beden büyük düşünceli olmakta.
Neyse olan olmuş artık. ikiniz de birbirinizi kırmışsınız ama ilk hata sizde. mutlaka barışın ve ilk adımı atın. eşiniz o heyecanla hazırlık yaparken bunun küçümsenmesinden dolayı sinirle sizin hak etmediğinizi söylemiş. umarım kısa zamanda barışırsınız.

Gerçekten hak etmiyorsunuz. Eşiniz gayet güzel hazırlanmış. Benim eşim aynen bu şekilde kutlar her yıl, bende onun gözlerinden ellerinden öper teşekkür ederim. Çok ağır saçmalamışsınız

Hata etmişsiniz doğum gününüz olabilir ama eşinizden özür dileyip gönlünü alması gereken sizsiniz

Hem sadece sarılıp kutlasaydı yeterdi diyorsunuz hem de yaptığı seyleri küçümsuyorsunuz. Pijama olsa üstünde ne olurdu burada hatalisinuz ama vurması hic doğru değil oda haklıyken haksız olmuş.

Arkadaslar. O an danisacagim kimse yoktu. Buraya sordum. Hatami anlayip kabul ettim. Ama benim ne terbiyesizligim kaldi ne simarikligim ne beklentisi yuksekligim ne de nanakorlugum. Yorumlariniza saygi duyuyorum. Hepinizede tesekkur ediyorum. Vakit ayirdiginiz icin. Ama bu sozleri hakettigimi de dusunmuyorum.

Siz hic birşeyi haketmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…