Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Ben kuru bı kutlamaya bile raziyken sizin yaptığınız i çok yanlış buldum keşke daha ılımlı olsaydınız

Çok fevri davranmissiniz

Yalnız eşin haketmiyorsun demeden önce sen hazırladıgı balonlara 3-5 balon şişirmişsin demişsin dikkatini çekerim...Balonlarla kutlama yapan bi adama bunu nasıl diyebildin hayret...Beklentilerin çok yüksek galiba ama böyle devam edersen onu el üstünde tutacak biri kapar elinden

Kızım benim kocaya arkadaşlarının düğününde oğlumuzun mevlüdünde bile pantplon giydiremedim. Adam habire penye şortla geziyor. Rahatından ödün vermez asla. Sen evin içinde niye pijamayla kutladın diye azarlamışsın. Çok abartmışsın. Şiddeti onaylamıyorum ama yaptıkların karşısında gözü dönmesi normal. Hafifletici sebepleri var adamın. Yani şimdi sana da kızamıyorum daha büyük şeyler beklemişsin tam becerememiş anladığım kadarıyla biraz dandik özensiz gelmiş sana hazırlığı ama nede olsa hazırlık yani tüm hazırlığı çöpe atman da ağır olmuş.

Tabi bi de ailesine de kırıldım yazmışsın anladığım siz zaten önceden başka mevzulardan da biraz gerilmişsiniz o yüzden bu abartılı tepkileriniz

Kocana acıdım. Unutma öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu kadar fevri davranacak bir şey görmedim. Bence eşinden özür dilemelisin.

Hatalı olan sensin. 2 aylık evliyken Doğum günümde eşim çok afedersiniz pantolonunu çıkarırken kutladı Doğum günümü parası yoktu biliyordum pasta almaya dahi. Eşim şahsen böyle bir şey yapsa havalara uçarım düşünmüş sonuçta. Evlilik yıldönümünde de büyük kavga edip ayrı uyumuştuk. Beklentilerinizi azaltın bence.

Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. .

Kusura bakmada neden haketmiyorsununa takildın sen, soyleyecegini soylemişsin adamı cileden cıkarmışsın adam onun üstüne söylemiş bence, hala haklı cikarmaya calısiyorsun kendini pesss
BaŞtan sona HAKSIZSINNN.

Neden kadını exiyorsun, simariklik da kimseyi ilgilendirmez. O başka şey ister sen başka.ve nereden biliyorsun adamın haketmedigini. Bence sen simariklik yaptın şimdi.

Russan normal türksen sıkıntı büyük. Kusura bakma ama bi sey anlamadim mesajdan

Neden kadını exiyorsun, simariklik da kimseyi ilgilendirmez. O başka şey ister sen başka.ve nereden biliyorsun adamın haketmedigini. Bence sen simariklik yaptın şimdi.

Russan normal de türksen sıkıntı büyük. Kusura bakma ama bi sey anlamadim mesajdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…