Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

bunların hepsinin kaynağı evliliği sosyal medyada görüldüğü gibi sanılması. herkes evde şık şıkırdam oturuyor, yapılan etkinlik mutluluk veriyor ve erkekler hep düşünceli oluyor. yok böyle bir dünya. evliliğimin 1. yılındayım ama bu durumu biliyor tahmin ediyordum iyice kavramam kk nın desteği ile çok sürmedi.
belli ki eşin seni mutlu etmek istemiş supriz yapacakmış kapı açık niye zile basıyorsun demesi ondan. balonlar pasta belki daha ilerisi de varmış. birşeyler düşünmüş ama üzerini değişmeyi düşünmemiş evdeyiz ev haliyle karşılamış veya yetiştirememiş. eşin seni düşünmüş sen fırlatmalar kırıp geçme durumu. hayatında bir daha doğum gününü geçtim herhangi bir kutlama yapmayı unut. eşinin içindeki bütün şevki kırdıktan sonra yapacağın hiç bir şey onun içindeki şevki geri getiremez. hatalısın yanlış yoldasın. erkek bir şey düşünüp seni mutlu etme yolunda bir adım atıyorsa niye attın dememelisin.

Çok büyük bi beklentiyle gittin sanırm..ama her sinirli anında böyle yaparsan ne olucak bence bi terapiste girmelisin canım geçmiş sorunları ailesinin sorunları deşmeye başlamışsın şimdiden. Vurması hiç normal değil ama sizde normal şeyler yapmamışsınız.. pastayı fırlatmak falan hoş değil.hiç bişe yapmayada bilirdi çok erkek var hatırlamayan sonuçta. Çıtayı düşürün bence

Basta ben de kızdım konu sahibine ama dusununce anliyorum sanki, verdigi detaylara bakarak.. Pijama ile karsilamak hoş değil, insana ozenilmemis hissi verir, cok zor degil bi pantolon bi tişört/gömlek giymek.. Zaten nişan doneminden kv, gorumce hic bi ozen gostermemis, eşi de bunu duzeltmek adina bi sey yapmamış sanirim, ayni ozensizligi gorunce de olanlar olmus..
Yalniz konu sahibi, sunu da soyleyeyim, kendince dolup taşmış olmakla birlikte yanlışsın, neden? Bu evliligi surdurmek niyetindeysen bu sekilde gecmisi düşünüp düşünüp bugune uyarlamanin, olay cikarmanin en buyuk zarari sana olur.. Su an bi sorun yoksa, esinle mutlu ve iyiyseniz artik unutmak durumundasin.. Yoksa tamamen koparsiniz esinle, Allah korusun..

Ne yapacakti, organizasyon sirketi mi tutacakti

Aynen bu yolda ilerleyin.

ilerleyin ki kısa bir zaman içerisinde yıpranın ve boşanıyorum konusu açın.

bunu mu istiyorsunuz ?

Adam keşke böyle bir işe girişmeseymiş. gerçekten haketmemişsiniz !

Adam daha ne yapsın bilemedimki.Sen beklentiyi fazla yüksek tutmuşsun demekki.

Acıdım adama şuan. Eşimle kutladığımız işl doğum günümdü geçen yıl. Kutu hazırlamış içinde mum iki tane gül şeklinde sabun parfüm kolye ve cüzdan vardı. Hiçbiri de yüksek maddi değeri olan şeyler değil. Balon pasta vs yoktu aklıma bile gelmedi. Hala kutusunda saklıyorum daha kullanmaya kıyamadım. Gerçekten bazı kadınlar hiç haketmiyor.

Çözüm : Dünya benim etrafımda dönüyor sendromundan kurtulmaya çalışması.
Herkesin dediği bu zaten.

Cooook haksızsın coooookkkkkk

Okurken size sinir oldum eşinizi düşünmek istemiyorum yanlış yapmissinizesimin doğumgününde her yeri çok sık çok güzel yaptım bnde çok şıktim fakat eşim işden gelmişti suprizsden bile haberi yoktu düşünsene bnde neden bu halde son vs diyip kendimi yirtiyomuşum ya da eşim bana suprz yaptığında bn pijamamlaydim eşim neden bunlarlasin diyip pastayı firlatiyomus sizi çok saçma buldum gerçekten tskr etmek yerine yaptığınıza bakın esinize üzüldüm sonuna kadar haksizsiniz diyorsunuz ya hiç bişey yapmayıp sarilsaydi vs diye buseferde butaya konu acardiniz eşim doğumgünmde hiçbisey yapmadı diye

Yok artık, adamın sisirdigi balonu sinirden patlatmak, pastayı fırlatmak ne demek

Bana göre pijamayla kutlaması anormal değil. Size göre anormalse o anda değil daha sonra kibarca bunlardan hoşlanıyorum diye ipucu verebilirsiniz. Hem daha 8 aylık evlilikte daha yeni evliliği tanıyorsunuz.

Bana çok fevri göründü halleriniz, ben olsam bir da doğum günü filan kutlamam, senelerce de patlatılan balonların lafını yapardım.

valla bence hatalısınız, sonuçta düşünmüş yapmış. Pijamaya neden takıldınız anlamadım adam takım mı giyseydi :)
davranışlarınızı abartı buldum kocanız size böyle yapsa siz ne yapardınızz

Sizin için pasta alan balon şişiren hediye alıp evde sizi bekleyen bir eşe sahipsiniz. Pijama yüzünden olayı nerelere getirmişssiniz. Ben bunu şımarıkça buluyorum. Eşini haklı haketmeme konusunda.

haksız olan sizsiniz... balon almıs hedıye almıs pasta almıs ..sen hadı ustunu degıstır kutlayalım deseydın yada daha tatlı dılle soyleseydın. yazarken sonunda demıssınız ya aılesınden cok bunalmıstım ıste patlamanız ıcın bu bır bahaneydı sadece..

Kesinlikle normal değilsiniz.
Mutlaka psikolojik destek almalısınız.
Sizi bir çocuğa annelik ederken hayal bile etmeye korktum. Keskin sirke küpüne zarar!
Eşinize sabır size şifa diliyorum.

beklentiniz farklı olabilir tabi ki onda hiçbir sorun yok ama tepkiniz çok yanlış. eşiniz kendince bişeyler yapmış unutmuş yada yapmamış olsa neler olurdu kim bilir. bence abartmışsınız sonuçta hediyesini almış pastasını almış illa farklı bişey yapması mı lazımdı

Çok haksızsınız gerçekten de adam balonlar şişirmiş pasta hediye almış siz daha içeri girer girmez üç balon mu şişirdin yok üstünü değiştirseydin falan yani ne kadar gereksiz hele pastayı atmak balonları patlatmak derdinizi anlayamadım ne istiyordunuz acaba burada hiç hatırlamayan kutlamayan eşleri okuyoruz yazık o kadar özenmiş. Eşinizin tepkisi de haklı sanki yoktan yere yapmış gibi biraz da abartarak anlattığınızı düşünüyorum artık o adam size hiçbir sürpriz yapmaz çünkü haketmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…