Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

butun yorumlara katılıyorum fazlasıyla.dıyecek bişey bulamadım.

Ya asil sizler saka mi yapiyorsunuz. Erkekler de hakli oluyor muydu

Konunun tamamini okumadim, konu sahibinin tepkisine hak vermedim ama kirilmakta hakli buldum. Ben de her dogumgununde kirilanlardanim da

Ya valla biz de anlamadık sanırım şebeke suyuna hormon katmışlar hepimiz kocaya üzüldük allaalla

Ben doğumgünümde 1 sene mutlu 1 sene mutsuz durumundayım.
Ama en gıcığı yaptığım sürprizin beğenilmemesi ve eleştirilmesi. İşte o an konu sahibin verdiği tepkileri vermek istiyorum ama bir sakinlik geliyor.
Nitekim sonra çenemle dövüyorum..

Biz balon şişiririz burada üzülme sen.

Heves nasıl kırılır ? İşte aynen böyle yaparak.
Şaka gibisiniz. Adam düşünebildiği kadarıyla emek verip hazırlık yapmış kendince,siz kalkıp pijamanı değiştirseydin,bu balonlar ne çocuk muyum vs der birde üstüne dolapta duran pastayı da fırlatırsanız, üzgünüm ama ben eşiniz olsam bir daha doğumgünü kutlamam.
Yani bu kadar büyütülecek ne vardı?
Neden hemen eleştri üzerine eleştri yaptınız adama anlamadım?
Haksızsınız kusura bakmayın.
Ben hazırlık yapsam eşim kapıdan girdiği an böyle eleştriler yapsa,balonları patlatıp pastayı fırlatsa değil doğum günü kutlamak bir daha affetmem bile içten içe onu. Sonuçta emek vermiş yapmışım.

Gozum yukseklerde degik kesinlikle sadece kapida karsilamisna kizdim. Kapi acik ne caliyon demesi. O pijamlar falan. Haketmiyosun sozunu duyunca. Gecmis teki her sey gecti gozumun onunden. Patladim.
herşeyi çok takıyorsun ..;
OKB mısın ?

ay bende kimse kutlamadı hatırlamadı sanmıştım, meğer durum başkaymış

Evet gerçekten haketmiyorsunuz ve bir daha hiç kutlamaz muhtemelen.
Sonra daha 2 senelik evliyim bir pasta bile almamış diye konu açarsınız..

ayy ben deli oluyorum gerçekten ingtagram delisi olanlar. bol bol foto atip duranlar özendirenler..
hepsi yalan hayat kurgulu..
benim görümcem de instagram delisi foto çekip atiyo yenge beni çekermisinnnnnn.:)
instagram kullanmiyorum böle insanlar gördükçe iyice nefret etmeye başladim. tabi herkesin kendi hayati hiç de bakmiyorum...:)
eşim doğum gününde pijama ile kutlasam hiç takmam aileyi de de bakmazdim. en önemlisi eşimin bana yaptığı en güzel süprizdir.

benim için önemli olan kutlamak valla
gerisi hiç önemli değil çok çok haksızsınız hemde..

Eşiniz vurmamalıydı ama sizde abartmışsınız yani ne var kapı açık niye zile basıyon dediyse yada pijama giydiyse. Çok abartıp kendi kendinize gününüzü mahvetmişsiniz.

8 aylık evli takım elbiseyi napcan guzel giyinmeyi ne yapcan.sana ozenmemis bi pasta bu balon gecistiriyo gibi gelmiş belli ki bozulabilirsin ama belli etmiçen öğren bunları yeni evli:)ay canim cok sagol ayy pastamda hazır sarilcan teşekkür etcen sonra üstten pijama da cikcak :)en onemlisi huzur.yanlış yerse patlamissin. Pastayı kv nin suratına atmış gibi balonları gorumcelerin gibi görmüşün belli haketmiyosun lafini duyunca .ee işte derler kadinlar kulağı yla erkekler gözleriyle sever.bize guzel konusun arkadas

içim şişti bu ne şımarıklık bee... adam ne güzel hazırlık yapıyor, özellikle kapıyı açmış belliki sürpriz olsun diye üstünüde değiştirir ne oldu yani. demekki adama hep böyle davranıyorsun ki haketmediğin kanısına varmış.. bnm gözümde o balon şişirmesi bile bir incelik sen birde balon şişirmişsin diyorsun... sen otur kendi hareketlerini gözden geçir... başından sonuna sen hatalısın...

eee butün bunların acısını eşinizden mi çıkartıyorsunuz? ee onun ne suçu var?

Bence burda hatali olan sensin. Burda balon sisirmeyi gec , kutlamayan insanlar var. Pasta almis aklinca balon sisirmis kapiyi acik birakmis ki süpriz olsun. Bence esinin hevesi kursaginda kalmis.
Kesinlikle en haklı yorum buydu. Adam bilerek kapıyı açık bırakmış ısrarla zili çalmak kapının açılmasını beklemesiylede haketmedigini söylemiş. Sizin eve gelişinizi görmemiş olabilir , giyinememiş olabilir , pastayı eline alıp mumlarla karşılayamamış olabilir yani kısacası yetiştirememiş olabilirrr. O da bozulmuş yanii durumların böyle gelişmesine. Konu sahibi fazla aşırıya kaçmışsınız. O kapıdan bir adım atıp ilerleseydiniz belki pasta ile karşılıcaktı sizi İnanın giyinik olmuş olmamış bundan ziyade elinden geldigince bişeyler yapmaya çalışması bile size verdigi değeri gösteriyor. Ya hiç umursamasaydı yokmuşsunuz gibi senin dogum gününden banane der gibi... Birbirinizin sabrını bu kadar tüketmeyin

oha yani. adam elindne geleni yapmış laf etmişsiniz. ortalığı dağıtmışsınız bi de öpseydi yeterdi diyorsunuz e yetinmediğiniz için olmuş zaten tüm bunlar.

Acimasiz olmayayim diyorum da daha ne bekliyordun ki, bir erkek olarak senin kafanda kurdugun planlara yakin birsey yapmasini beklemen ztn hata, balon sisirmis pasta almis,opmus sarilmis, "neden pijamalisin" bunu sorguluyorsun, adamin suprizini bogazina dizmissin, yapilan emege karsilik gordugu muameleye gore hak etmiyorsun demesi o kadaar dogalki, eline vurmasi hata tabiki ama onu bunu firlatmakta simarikliktan baska ne acaba... ahh biraz insanlarda ego yerine super ego gelismis olsaydi nolurdu dimi freud amcaaa...

Ay ara mesajları hiç okumuyor musunuz ?
Kadın pişman oldu, hatasını anladı tamam yani olan olmuş.
Nedense Kk'da hep bu tarz konular sayfalarca uzuyor. Kaç sayfadır aynı şeyleri yazıyorsunuz yeter gari.
Kadını pişman ettik hep beraber görev tamamlandı, başka konulara haydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…