Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Kesin bayılmayın diyedir haha süper ya

Yarın eşimin doğum günü. Gecen sene unutmuştum. Bu sene ufak bi sürpriz yapayım diyodum. Aklımdan da balon geçiyordu. Endişeye kapıldım şimdi. Sana dönecek olursam konu sahibesi.. Eşin eline vurana kadar haklıydı. Keşke vurmasaydı. Sana tavsiyem böyle şeyleri büyütme. Kendince birşeyler düşünmüş işte. O kadar gelmiş elinden. Çok da önemli değil. Hic yapmasaydi da sıkıntı olacakti. Elinden gelen de bu adamin. Ne yapsın?? Biraz akıllı başlı olalim.

Ya gece gece güldüm alla h iyiliginizi versin bu arada konu sahibi duysun bu sözlerin hepsine katılıyorum türk halkı olarak fazla dizi izliyoruz bunlar hep ondan dizilerdeki gibi evlilikler aşklar sanıyoruz gerçek hayat malesef acı eşiniz artık bişey yapmak istemez yüksek ihtimalle bn boşandım ama evliyken eşim bi kere bile çiçek almadi sürpriz yapmadi pasta bile almadı şu yapılanlar bile bna güzel gelirdi bilemiyorum

Seren serengile baglamissiniz ya ama cok ayip triplere bak yazik adama vah vah...

Dört balon yerine on dört balon şişirse mutlu olacak mıydınız? Pijama partisi formatında yapmış işte. Birlikte balon patlatmaca oynasaydınız. Benim eşim her sürpriz aktiviteyi komik şekilde yüzüne bulaştırır ben bozulmak yerine gülerim, eğleniriz. Bence beklentileriniz farklıymış sizin. Ah doymak bilmez egolarımız..

O o cümleyi olaya mahsus kullanmıştır ama sizin bilinçaltınızda eksik kalan süreçler canlanmış ondan üzülmüşsünüz. İçinizde kalan diğer şeylerin acısını dışa vurmuşsunuz. Bunu eşinize açıklayın bence. Çünkü o da çok üzgündür eminim.

. Gece gece güldürdünüz beni

Sizi anladim ben. Evlilige hazirlik surecinde yasatilanlar nedeniyle kendinizi onem verilmiyormus gibi hissetmissiniz ve dolmussunuz. Belki de o yuzden pijamaya takildiniz. Yine ozenilmedigini dusundunuz. Ama ben 2 aylik bir evlilikten bosanmis biri olarak sunu tavsiye edecegm ki ben de cok kotu hissettirilmistim. Yasadigim seylerin acisini evlilikte cikardim. Yansidi her seye. Bizim cok baska sorunlarimiz oldugu icin de bosandm ama bazen dusunuyorum da duzgun biri olsaydi benim yanlis davranislarimdan dolayi da yipranmis olcakti evliligim. O yuzden size sunu soyleyebilirim. O yasananlari komple unutun. Sonucta evlilige hazirlik sureciydi bitti gitti surekli hazirlanmiyorsunuz gecmiste kaldi. Onlarin hirsiyla davranirsaniz evliliginizi kocanizi ve kendinizi bos yere yipratmis olursunuz. Sonucta artik geride kaldi omur boyu sizi takip etmesine izin vermeyin huzursuzluklarin. Esinize gelince, belki sizin icin ozensizdi ama kendince bi seyler yapmis sizi mutlu etmeye calismis. Bikac tane balona sizin icin nefesini harcamis, pasta almis. Siz haketmiyor olsaydiniz bu cabalara bile gerek duymazdi. Onun yerine koydum kendimi gercekten cok kirilirdim ve bir daha emek sarf etmezdim. Bence siz memnuniyetsiz bir insan degilsiniz ama yasadiklarinizin etkisi olmus.

Ailesinin yaptklarinin acisini esinizden cikarmayin lutfen..

Bir de her insanin sevgi dili farkliymis. Kimisi dokunarak sever, kimisi hediye alarak, kimisi vakit gecirerek, kimisi övgüler dizerek. Esiniz o sekilde seviyor ona o sekil uygun gelmis kendince sevgisini gostermis. Kotu niyetlu bir sey yokmus.

Oturup konusun bence guzelce. Degmeyecek bir konu

Vurmasını değil ama bence hak etmişsin pijamayla kutlama nolcak bı tarafın mi eksilcek yzik o adama ben olsam değil doğum günü bir ömür hiç bı özel gününü kutlamam

Galiba sizin beklentiniz Cok yuksekmis ... Eşiniz kendi becerebildigi kadar yapmış ... İki balon mu sisirdin ne demek . Ayıp eden siz olmuşsunuz tabiki vurması gerekmiyor bu ayrı ama bence eşiniz küçük yada büyük sizin beklediğiniz gibi yada değil sizin için uğraşmış ise bunun keyfini çıkarmak yerine memnun olmak yerine şımarık çocuk gibi iyy bu ne demek hiç olmamış

2yıldır evliyim 2doğum günü kutladım birinde çok lüks restoranda yemek yeyip kutladık. Birinde de kendisi odayı süsleyip mumlar yakmıştı kalp şeklinde. Lüks restorandaki değil de onum 2tane mum yakıp beni önemsemesi değer vermesi çabası benim için dünyalara değer. Kusura bakmayın da böyle böyle öküz oluyor erkekler.
Eşim keşke sizin gibileri tanısa da benim değerimi daha çok anlasa.

Ayol Burdaki kadınların çoğu ilgisizlikten yakınıyor sende adamın yaptığını beğenmiyorsun. Öyle olma arkadasım kıymet bil maddiyat boyutuna degil manevi boyutuna bak.

Bi arada eşim sevgililer gününde bana gül ve çikolata aldı diye göz yaşı döktüm sevinçten çünkü benim icin evden çıkıp özellikle kırmızı guller araması yada sevdiğim çikolatayı alması bile o kadar kıymetli ki.

Şakacı senii

Şaka dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…