- 14 Ekim 2016
- 7.265
- 49.276
- 548
Kesin bayılmayın diyedir haha süper yaHerkes tepkinizin çok yanlış olduğunu söylemiş. Ben de arkadaşlara katılıyorum kesinlikle. Ama eşinizin tavrı da yanlış. Ellerinize vurması falan. Sinir krizi geçiriyor gibi mi görünüyordunuz tutmaya mı çalıştı acaba bilemedim.
Tepkiniz gerçekten çok yersiz olmuş ama. 6 senedir bana çok iyi davranan tatlış mı tatlış biriyle sevgiliyim daha bir tane doğum günü sürprizi görmedim. İki balon görsem aklımı kaçırıp bayılırım artık. Demek ki bayılmayayım diye yapmıyor. Neyse.
Sakinleştiğiniz zaman gidin konuşun karşılıklı özür dileyin bence.
Ya gece gece güldüm alla h iyiliginizi versin bu arada konu sahibi duysun bu sözlerin hepsine katılıyorum türk halkı olarak fazla dizi izliyoruz bunlar hep ondan dizilerdeki gibi evlilikler aşklar sanıyoruz gerçek hayat malesef acı eşiniz artık bişey yapmak istemez yüksek ihtimalle bn boşandım ama evliyken eşim bi kere bile çiçek almadi sürpriz yapmadi pasta bile almadı şu yapılanlar bile bna güzel gelirdi bilemiyorumÜf ne bu şımarıklık allah aşkına.
8 ayda ne hale gelmiş evliliğiniz.
Adam ne yapsın istiyordunuz pastadan dansöz mü çıkartsaydı?
Yok balon patlattım yok hediyeyi fırlattım yok pastayı attım.
Ee kusura bakmayın da bir şey hak etmiyorsunuz. Bundan sonra da sürpriz filan beklemeyin eşinizden.
Eşinizin size vurması da yanlış ama adamı çileden çıkartmışsınız.
Bir de kendinizi bu kadar önemsemeyin altı üstü doğumgünü ya herkes doğuyor bir size özgü değil bu doğma işi...
Dört balon yerine on dört balon şişirse mutlu olacak mıydınız? Pijama partisi formatında yapmış işte. Birlikte balon patlatmaca oynasaydınız. Benim eşim her sürpriz aktiviteyi komik şekilde yüzüne bulaştırır ben bozulmak yerine gülerim, eğleniriz. Bence beklentileriniz farklıymış sizin. Ah doymak bilmez egolarımız..Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum
O o cümleyi olaya mahsus kullanmıştır ama sizin bilinçaltınızda eksik kalan süreçler canlanmış ondan üzülmüşsünüz. İçinizde kalan diğer şeylerin acısını dışa vurmuşsunuz. Bunu eşinize açıklayın bence. Çünkü o da çok üzgündür eminim.Biliyor musun oku diger konularimi. Ne kadar sabirli bi insan oldugumu anlarsin. Fevri bir insanda degilim. Etrafimda cok kisi var ki akil danisir bana. Ama kv gorumce derken. O kadar sustumki bugun o haketmiyosun cumlesi beni cildirtti. Ben gelin oldum bir tek bsy gormedim kimseden. Gelin arabam suslenmedi. Evden ben esim ailem ciktik sadece. Ailensinden biri bile yoktu. Hataliyim. Dolmusum birikmisim yalnis bi zamanda patladim. Ama haketmiyorsun cumlesi benim gozumu karartti.
. Gece gece güldürdünüz beniSorun o araya sıkıştırıverdigin x ler y ler degil ki. Cumleler devrik. Cogu göçmüş hattaAllah askina hic tartisacak cirkeflik yok üstümde uzatmayalim. Tamam ben ayip ettim gidip biraz yalniz kalip hatamla yuzleseyim ben iyi geceler
Sorma :))Bu derdin üzerine keyif kayfemi içerim:))))derde bak yahu
. Gece gece güldürdünüz beni
Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.
Hepimiz gülelim neşemiz bol olsun inşallahYazarken bende cok guldum sizde gülün sevindim
Russan normal türksen sıkıntı büyük. Kusura bakma ama bi sey anlamadim mesajdan
Ay pijama detayina ben de sinir oluyorum ya. Olmaz yani, cok cirkin bir goruntu bence, hele ki dizleri de ciktiysa, o gune ozel seksü bişey alindiysa baska
Ama balon patlatmalar, pastayı mahvetmeler de çok asırı tepki. Yine de ben cok haksiz bulmadim sizi ya, gidip degistirivereymis, balonu begenmedin peki ne istersin diye soraymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?